רכישת IPAQ בארה"ב ... שאלות

mikeoreli

New member
זו לא ירידה

זה מבצע מוגבל בזמן. דרך אגב, יש מקומות שמוכרים בהם את ה4705 ב580$ בלי מבצע.

2cookie

New member
זה מבצע מוגבל בזמן שלאחריו

יבוא עוד מבצע מוגבל בזמן... ככה זה עם DELL. (גם אם זה לא יהיה כך עם ה-X50V, כרגע המחיר הוא 444$)

Blueye1

New member
תודה!! התוכל לפרט קצת יותר לגבי...

מה שאמרת. מי זו חברת T MOBILE ומדוע כל המכשירים נעולים. אתה רוצה להגיד לי שלא ניתן לרכוש בשום חנות בארה"ב את המכשיר הזה כשהוא SIM FREE? תודה נ.ב. האם למכשיר מסך מגע?

mikeoreli

New member
הסבר

T MOBILE זו ספקית סלולאר אמריקאית בדיוק כמו סלקום, פרטנר, פלאפון ומירס בארץ. למה המכשירים נעולים? כדי למנוע בריחת לקוחות. הם לא רוצים שתקנה מהם את המכשיר אך תבחר לעשות עסקים עם חברה מתחרה. דרך אגב, לא כל מכשירי הסלולאר נעולים. אני לא יודע לגבי קניית מכשיר כזה במצב של SIM FREE. זה פוקט פיסי - בטח שיש לו מסך מגע. אני רק לא ממש הבנתי למה אתה רוצה דווקא את המכשיר הזה. לדעתי זה מכשיר נחות. אם אתה רוצה משהו שגם שווה את ההשקעה קנה XDA 2.

Blueye1

New member
תודה! מזה XDA2 ? האם סמארט פון??...

במידה ולא, האם כדאי יותר את ה 4700?? תודה על העזרה

mikeoreli

New member
XDA2

XDA2 זה פוקט פיסי פון, כמו ה6315 של HP. זה פוקט פיסי עם משדר GSM/GPRS מובנה. באמצעות משדר זה, למכשיר יש קישוריות סלולארית. הקישוריות הזו עולה המון כסף. היא מייקרת את שווי המכשיר בגלל ההתאמות הטכנולוגיות וגם בגלל התשלום החודשי שיש לשלם לספקית הסלולאר עבור תקשורת נתונים. לדעתי המכשירים הללו ממש לא מתאימים להחליף את הטלפון סלולארי, לעומת זאת הסמארט-פונים לא מתאימים להחליף את הפוקט פיסי. רוב השימושים בפוקט פיסי פון הם לצרכי תעבורת נתונים והרבה פחות לשם תעבורה של קול וזאת בגלל הארגונומיה של המכשיר, הסוללה והמראה של המשתמש מדבר בדבר שכזה. אם אתה לא צריך קישוריות סלולארית ואתה רוצה מכשיר עילית ו-יש לך את הממון - קנה 4705. בכלל - מה הצרכים שלך?

Blueye1

New member
תודה על התשובות והעזרה....

צרכים.... אני רוצה, בנוסף לשימושים הרגילים של יומן וכו', גם להתחבר לרשת דרך BT ו WIFI כאשר קיימות נקודות חמות וזאת בשביל מיילים וקצת אינטרנט. יש לי T630 ברשת אורנג' כך שאני מניח שאוכל להתשתמש ללא בעיה ב BT. אני יודע שלכל הצרכים הללו גם 4150 יספיק השאלה מה 4700 יכול לעשות שאחרים לא והאם שווה את המחיר רק בגלל מסך VGA?

mikeoreli

New member
תראה...

ל4700יש יתרונות נוספים על ה4150: מעבד יותר חזק יותר זיכרון WIFI יותר טוב BT יותר טוב יותר תוכנות מובנות מסך VGA איכותי שהרבה יותר טוב מה4150. הוא עשוי מסגסוגת מגנזיום מול פלסטיק של ה4150. סוללה הרבה יותר חזקה. כולל CF. SD 4 BIT כולל מערכת הפעלה WM2K3SE. כולל FIR. האם זה כדאי? לחלק כן ולחלק לא שכן המכשיר עולה כ650 דולר. אם יש לך את הכסף, אני מציע לך לקנות את ה4705 ולגלוש דרך הBT שבT630. לא קיים כרגע אף פוקט פיסי פון עם אותן תוכנות, או אף קרוב לזה ואם היה כזה הוא היה עולה לפחות 1000$ לאחר הנחה בארה"ב.

Blueye1

New member
ועוד דבר, מישהו יודע מה מצב העברית

למכשיר זה. האם קיימת כבר או תהיה ?? תודה

Blueye1

New member
ועוד דבר, מישהו יודע מה מצב העברית

למכשיר זה. האם קיימת כבר או תהיה ?? תודה

Blueye1

New member
אתה יכול בבקשה להגיד לי מי מייצר

אותו או משהו כי אני לא מצליח למצוא אותו באתרי השוואת מחירים בארה"ב (כמה אמור לעלות כזה?). בנוסף, האם הוא כמו ה PDA2K או ש PDA2K בוא דגם שונה וחדש? תודה

mikeoreli

New member
HTC

תראה, מבחינת שמות יש קצת בעיה. זאת מכיוון שHTC לא רק מייצרת ומוכרת את המכשיר למשתמש הסופי, אך גם מוכרת לספקים נוספים שמוכרים למשתמש הסופי. הספקים האחרים נותנים למכשירים שמות אחרים כדי שיזדהו עם הספק. לכן למעשה הXDA I הוא כמו הQTEK 1010 למשל וכן הXDA II הוא כמו הI-MATE ויש גם QTEK שהוא אותו הדבר. אותו הדבר גם כמו עם הImate PDA2K וה XDA 2i. כמו שבטח כבר הבנת - הImate PDA2K יותר מתקדם מהXDA2 שכבר ציינתי.

DrumStick

New member
עצור רגע ....... איילת....

מה זאת אומרת אין בעיה עם האחריות ? אני יכול לקחת מכשיר שקניתי בארצות הברית ולקבל עליו שירות פה ? יש בכלל מעבדות כאלה ?

mikeoreli

New member
של HP כן.

האחריות של HP היא בינלאומית ולכן אם תקנה בארה"ב והמכשיר יתקלקל לך בארץ, HP ישראל תטפל במכשיר כאילו נקנה פה. דרך אגב, המעבדות לא נמצאות בארץ אלא בהולנד.

למעלה