רכישת IPAQ בארה"ב ... שאלות

Blueye1

New member
רכישת IPAQ בארה"ב ... שאלות

שלום רב, ברצוני להביא בעזרת חבר מכשיר IPAQ מארה"ב ורציתי לדעת: 1. האם ישנן בעיות כל שהן בתפעול מכשיר שנקנה בארה"ב בארץ (אני יודע שלחלק מהדגמים מספרי הדגם שונים, האם יש לכך סיבה?). 2. מה קורה עם אחריות. 3. עוד דברים שאני צריך לחשוב עליהם? בנוסף, האם ה h6315 יתאים לרשת אורנג' במידה וארכוש אותו שם? תודה

AYELET1

New member
אאל"ט אין בעיה עם אחריות HP

בארץ למכשיר מחו"ל מספרי דגם שונים הם האינדיקציה האם המכשיר מאירןפה אוארה"ב. בתכלס אין הבדל

Blueye1

New member
תודה איללת!! מזה אאל"ט ???....

את יודעת את התשובות במקרה לשאר השאלות??

Blueye1

New member
נצל"ש !!!! איזה מכשיר להביא!!../images/Emo53.gif

אנא המלצתכם!! 1.איזה PDA כדאי להביא מארה"ב??? 2. לחילופין, איזה SMARTPHONE?? אני חושב על ה h6315 מישהו יש אותו או למד עליו ויכול לספר האם כדאי? תודה לעוזרים

AYELET1

New member
עניתי על מה שידעתי

אאל"ט- אם אני לא טועה מעבר לכל זה: מאד קשה להציע לך איזה PDA בדיוק להביא יש מי שמשתמש בפוקט ויסכים למסור את הילדים , הכלב והאישה לפני שיעבור לפאלם יש משתמשי פאלם שיגנו על הפאלם בגופם, ואמנם אין להם אלוהים אבל יש להם פאלם (בעצם יש להם אלוהים
) תלוי מה הצרכים, מה ההעדפות, מה הדגש סמרטפון הוא בעייתי חלק גדול ממה שנחשב "סמרטפון" איננו בעל מסך מגע כלל עבורי זה בעייתי. בשבילי דבר כזה לא יבוא במקום מחשב כף יד. יש כאלו הסוברים אחרת מחשבי כף יד שהם גם טלפונים (כמו ה-XDA וה-63 אותו הזכרת) מוגבלים מבחינת יכולות אחרות (הצץ בטבלת ההשוואה שלנו), מה גם שהם נראים לי שבירים מאד, יחסית למה שטלפון אמור לעמוד בו. בקיצור- מה אתה צריך בדיוק?...

Blueye1

New member
תודה שוב....

יש לי פאלם והפעם אני נחוש בדעתי לקנות פוקט כך שמהבחינה הזו אין בעיה. מה אני צריך.... כיוון שהמחירים מצויינים בארה"ב אני מחפש פוקט שהוא TOP OF THE LINE עם יכולות קישור BT ו WIFI. כשראיתי שמחיר ה סמארטפון שם דומה לפוקט רגיל כאן חשבתי לקפוץ על המציאה. מה דעתך? תודה

AYELET1

New member
אם בפוקט שהוא...

TOP OF THE LINE עסקינן - הייתי כמובן לוקחת 4700 HP או Dell axim X50 high (כשהדל פלסטיק ונדמה לי גם המסך מעט פחות טוב משל ה-47 אבל המחיר מצויין, ובכל מקרה הוא עדיין נחמד מאד...) בד"כ ל-PDA שהוא טלפון סלולארי , כפי שכבר כתהבבתי לך, יש פחות בתכונות אחרות, ושוב- השווה בעזרת מערכת השוואת מחשבי כף יד שלנו

mikeoreli

New member
תשובות

יש בעיה בשימוש ב6315 בארץ וזאת משום שהוא SIM LOCK לT MOBILE. אני לא יודע מה בסוף יצא עם הקישור לגבי פתיחת החסימה, אז תחפש בפורום. לפי מה שאני יודע אם תתקשר לT MOBILE ותגיד להם שאתה בישראל ואתה לא יכול להשתמש במכשיר הם יסכימו לבטל את הנעילה. לגבי מכשיר עילית - רק ה470X. אני לא יודע למה אתם ממליצים על הX50V של דל. יש לו מעבד גרפי יותר חלש, הוא עשוי פלסטיק, יש לו סוללה הרבה יותר קטנה, מסך יותר קטן ופחות איכותי, כולל פחות תוכנות ובטח יש עוד כמה דברים. לא סתם ה470X עולה יותר... אני ראיתי אתמול את ה4700 של חבר שלי והוא ממש לא נראה גדול. הוא מעוצב יפה ולמעשה נראה קטן וצנום יחסית לקסיופיאה שלי. רוב הסיכויים שגם אני אקנה את המכשיר.

2cookie

New member
למה אנחנו ממליצים על X50V?

כי לא לכולם יש חזרזיר ורדרד בחדר עם 650$ בתוכו.

2cookie

New member
ב-150$ אתה יכול להאכיל חודש משפחה

ענייה, צריך לקחת הכל בפרופורציות

2cookie

New member
אני עוד הייתי לארג' והתייחסתי

למשפחה ענייה במקסיקו (!!!), תארי לך שבאפריקה מפרנסים משפחות עם דולר אחד לחודש...

amitp

New member
צחוק צחוק, אבל

150$ זה כמעט שכר דירה חודשי שלי, לדוגמא.. (כן, לפעמים אני באמת מרגיש כמו משפחה עניה ב[ניו] מקסיקו
)

mikeoreli

New member
ממש לא צחוק

זה העניין אצל מכורים - קונים למרות שיש דברים יותר חשובים. אני ממש לא עשיר, אני סטודנט אבל גם עובד ולכן יש לי את האפשרות (למרות שכל הזמן אומרים שיש עוד הוצאות) לקנות דברים נוספים מעבר לאלו הרלוונטיים. דרך אגב, קוקי - בארץ לא ניתן לחיות מ150$. שכ"ד (עם שותפים) הוא החל מ150$ בלי לשכוח ארנונה ושאר השטויות של העיריה, אוכל (טוב, האמהות שלי ושל השותפה שלי עוזרות לנו ברוב) וצרכי לימוד (ספרים, חוברות, כלי כתיבה וכו').

2cookie

New member
150$ זה עדיין כסף... נניח,

אם אתה רוצה לחשב את ה-150$ האלו- X50V מוסיף יתרונות כמו ג'יגה לאיחסון וסוללה מורחבת וכך מגיע למחיר של ה-HX.

למעלה