רכישת ספר מאמזון...

Amarok

New member
רכישת ספר מאמזון...

שלום לכולם, יש לי שאלה קטנה בקשר לרכישת ספר מאתר אמזון, אני מעריך שבוודאי חלקכם כבר רכשו שם. שאלתי היא זו: אני שוקל לרכוש ספר שמחירו 130 דולר, גודלו הוא 290/440 מ"מ (A3) משקלו כ7 ק"ג (הערכה גסה). אולי מישהו יודע האם אני צפוי להפתעות מיוחדות כשאלך לדרוש את הספר מסיף הדואר, תשלומים מיוחדים, מיסים, מע"מ וכד' ?

Ayelet S

New member
תראה, עד כמה שלי ידוע, תשלום מס לא

חל על רכישת ספרים. וזה היה נכון עד לפני כחצי שנה, שזאת הייתה הפעם האחרונה בה אני רכשתי ספרים מ"אמזון". בכל אופן, הייתי ממליצה לך לברר בסניף הדואר, ע"מ שתקבל אינפורמציה יותר מקיפה ומדויקת.

r_yuvali

New member
אמאזון

אני רוכש ותיק של ספרים באמאזון. מרבית הפעמים לא התבקשתי לשלם מכס עבור הקניה, אבל פעם אחת כן. אני מוכרח להודות שלא ממש בדקתי את זה. מהנסיון שלי, כאשר המדובר בספר אחד בלבד, הם לא גובים מכס. לעומת זאת, כאשר המדובר במספר רב של ספרים, קיימת אפשרות. ייתכן שהדבר אף קשור למחיר הספר. יובל

Amarok

New member
עושה רושם שהתשובה דיי ברורה

לפחות ממה שאני מבין מהאתר של אגף המכם. עשיתי את החישוב הכללי ועדיין יצא לי זול בכמה מאות שקלים מהמחיר שדורשים בסטימצקי(היחידים שמיבאים את הספר), נראה לי שווה את המאמץ. סתם בשביל הרקורד, ראיתי את הספר הזה בסטימצקי בקניון ר"ג, הם דורשים עליו 1200 ש"ח(!), ודרך אתר האינטרנט שלהם המחיר מגיע ל 1050 (הם מחשבים את המחירים לפי אירו ולא לפי דולרים, מעניין למה !, הזמנה מאמזון עם כל מה שכרוך תעלה לי כ 750 ש"ח. תודה לכם.

Amarok

New member
מדובר בספר אומנות

הספר הוא אוסף העבודות השלם של לאונרדו דה וינצ'י בהוצאת טאשן. ספר איכותי ביותר.

מירטל

New member
הצעה.

אם מדובר בספר לימודים שווה לבדוק בחנויות באוניברסיטאיות- לפעמים המחיירים שלהם יותר זולים אפילו מאלה של אמזון.

למעלה