רכישת סוס...דיון!!!

ScooBy

New member
הנה מישהו אינטיליגנט

שמבין את המצב... go noam! ותודה על ההגנה.... :)

טוי בוי

New member
טוב אני ינסה לעסות סדר בכל השטיות

שהולכות פה! א.החווה לא מושלמת למה? הנה התשובה: יקר יש רק 2 עובדים על כל הסוסים פרנקי בחול כל חודש לפחות שבוע בשיבלי עניני חווה ב. למה לבוא? כי האווירה סבבה! המקום נוח המדריכים מעולים הסוסים מצוינים הבעלים טובים יחס טוב דואגים לסוסים ממש ממש ממש טוב לכול הצרכים ויש עוד המון סיבות למה כן לבוא! עכשיו טוב לך? טוב אין למה לשאול את תומרי לא למה זה כבר לא עניני רק ענינך את לא אוהבת את החווה על תוהבי אבל גם אל תשמיצי ואל תהרסי לי ולכל הרוכבים בה וגם את השם של החווה.טוב? אני לא הורסת את השם של החווה שאת רוכבת בה ובטח יש מה לומר לכל דבר יש כמו שאמרתי אין כזה דבר "מושלם"! אה ואם כל כך רע אני בטוחה שאם את תנהלי את החווה היא תהיה מ-ו-ש-ל-מ-ת! אז בואי תנסי אם כל כך רע!

Sweet SuGaR

New member
אוקיי

האווירה לא סבבה לחדשים... היחס שהתנהגו אליי!? בלעכס... המקום לא נוח- הפקקקים!!!!! גאדדדד המדריכים... לא יכולה להגיד לא יצא לי להכיר הסוסים בסדר.....

טוי בוי

New member
אליי מתנהגים מ-ד-ה-י-ם!!!

לא אשמה שלא אוהבים אותך שם.....חחחחח סתם.... לא דיברתי על פקקים דיברתי על הצורה של החווה לדעתי, טוב כל אחד והדעות שלו בלי לריב כי גם כך הריב הזה סתום לגמרי כי אף אחד מיכם חוץ ממני לא רוכב שם עכשיו או נמצא שם כל יום כידי לתת ביקורת כזו! דווקא פקקים אין כל כך הרבה... הריב הזה חסר משמעות, טוב?

ScooBy

New member
דבר ראשון

לא הרסתי שום שם רק הבעתי דעה... אני יודעת שאמת זה דבר כואב אבל זה לא השמצה... דבר שני, אין לי בעיה לבוא ולנהל את החווה אבל במצבה הכלכלי הנוכחי לא הייתי רוצה כי להתסבך בחובות זה לא דבר טוב. ודבר שלישי, כן יש חוות מושלמות, או שלפחות שואפות למושלמות, ואני הייתי בכמה כאלה, רוצה דוגמא: החווה של דניאלה גרוס ורוב החוות בחו"ל... ודבר אחרון, נמאס לי מהוויכוחים איתך, את לא מבינה בגרוש באיך שחווה צריכה להראות. ו...זהו

טוי בוי

New member
את רואה אמרת למה הפנסיון יקר!

כי יש חובות לחווה והיא צריכה להמשיך לסרוד וברגע שהיה לה מספיק כסף יורידו את המחירים! אין לי כוח לומר למה החווה בחובות אני אוהבת אותה ואת לא זה כבר בעיה שלך לא שלי בכלל לא!

רק דבר אחד אני רוצה להגיד!

זה שהחווה בחובות זאת לא אשמת המשלמים על הפנסיון מה כל פעם שהחווה שלי תיכנס לחובות אני אשלם על מיסי 2000 שקל פםנסיון!??!? מפתאום! הפנסיון כולל אוכל טיפול אילוף אם רוצים עבודה וווטרינר.... והפירזול שעולה 410 (אצל רן!) לא כלול הפנים כל הדברים הללו ויותר לא שווים 2200 שקל אני לא מבינה איך אנשים משלמים את זה בכלל.........

Sweet SuGaR

New member
שאתה גר בכבר שמריהו....

הכסף זה בהחלט לא הבעיה שלך...

ScooBy

New member
תסלחי לי

אני גרה בכפר שמריהו ואני בהחלט לא מוכנה לבזבז את כספי היקר על פנסיון של 2200 ש"ח כדי לחסל חובות לחווה שהכניסה את עצמה לחובות ושהתנאים שם הם, בוא נגיד את זה ככה, שווים לתחת... ונכון, יש כמה חסרונות אצל דניאלה אבל לבנות מנאז' מקורה עולה המון כסף.. והחורף שיש פה הוא לא כזה חזק שדורש את המנאז' הנ"ל. והדבר הכי טוב אצל דניאלה זה שהחווה היא לא המונית מסחרית... אני לא מכירה את החווה של חניתה אבל אם נועם אומר שהיא מדהימה אני יקח את המילה שלו...

zohark

New member
כמה תיקונים שלדעתי נחוצים

כמה שחווה טובה תמיד יהיה מקום לשיפור. אולי לא בחלק מהחוות המפותחות ביותר באירופה אבל אל דאגה, חוות בארץ אפילו לא מתקרבות למושלמות. אפילו בחוות הפיסגה של דניאלה, שהיא אכן מטופחת, מסודרת ומעניקה תנאיים מעולים לסוסים יש חסרונות. למשל: אני מניח כי העובדה שאין בה אינדור מהווה בעיה בימי החורף הגשומים, ובימי הקיץ החמים. אני בטוח שהעובדה שיש שם 6 תאים בלבד יכולה להיות בעיתית מבחינת מספר הסוסים שעובדים בבית ספר לרכיבה ובמספר הפנסיונים שהחווה יכולה לקבל. אני בטוח שיש עוד הרבה מאוד שיפורים שתמיד אפשר יהיה להוסיף ואף פעם החווה לא תיהיה מושלמת(תמיד נחמד מראה גדולה על קיר המנז', ויותר ממנז' אחד או שניים, תאים סולריים שאפשר יהיה לשטוף בחורף ועוד מליון ושניים דברים).

zohark....

רק שתדע... דניאלה הולכת לבנות עוד מעט עוד 4 תאים אז יהיו לה 10 תאים... והחווה של דניאלה זאת החווה הכי יפה שאני ראיתי... והיא החווה הכי יפה בארץ! איפה יש בארץ אינדור? יש חווה בארץ שיש בה תאים סולריים? אני לא שמעתי על כזה דבר בארץ.........

dearanita

New member
אצל חניתה...

אני באמת אוהב את החווה של דניאלה אבל אין מה להשוות לאורוות של חניתה אף אורווה בארץ לא מתקרבת לאורוות של חניתה... אבל כשיש המון כסף שום דבר לא בעייה...

bonito palface

New member
אני מסכימה עם נועם...

וחוץ מזה, יש מלא חוות עם אינדור! של חניתה (נראה לי), בתל מונד, אצלנו... בנצר יהיה עוד מעט

bonito palface

New member
ביוטיהיפה

אין בכוונתי לריב איתך, לא הייתי בחווה של דניאלה, אז אני לא יודעת אם זה מקום כזה יפה, לכן אני לא שוללת את מה שאת אומרת... אבל אני רק אומרת שאני מסכימה עם נועם כי הייתי בחווה של חניתה וזה מקום פשוט משגע!!!!! ולמה את לא אומרת לנועם כלום על זה? חוץ מזה, רק הבהרתי עובדה, יש עוד הרבה מקומות עם אינדור, החווה של דניאלה זה לא המקום היחידי... רק רציתי להבהיר את זה אם לא הבנת... אני מתנצלת אם חשבת שאני נגד החווה של דניאלה... את לא צריכה לקחת את זה ללב. חוץ מזה, תקראי את מה ששלחתי לך במסרים.

dearanita

New member
זוהר

דבר אחד לא הבנתי - מצה כמות התאים משנה?! דניאלה לא רוצה מקום ממוסחר עם המון סוסים אלא מקום קטן עם מעט סוסים אבל כל סוס מקבל טיפול ויחס אישי... כשלי תהיה אורווה אני לא ארצה יותר מ-6 תאים...

למעלה