רכישה חדשה - בת-שבע

Riki10

New member
יקירתי, אותך אי אפשר לשכוח ../images/Emo24.gif

אעשה כמצוותך, ואעניק להם הרבה אהבה

מייקלה1

New member
הסוג שלך נקרא הויה קרנוסה מגוונת.

הבת שבע הזו חזקה.יכולה להיות בחוץ במקום מקורה. בבית אני מחזיקה הויה מפונקת אחת שקניתי באפיפט אבל באביב היא תצא לפרגולה.מצרפת צילום של בת שבע קרנוסה שהיא מזמן לא בת שבע [מעל 20 שנה] ועליה לפני כמה שנים צופיות בנו קן.

Riki10

New member
WOW איזה יופי!...הויה ענקית!

זו בת שבע.. כפול 4...
את יכולה להכין ממנה הרבה ייחורים! יש לך צילום של הפרחים שלה? הכניסה לבית שלך מקסימה, ממש כמוך!...

עדנה מ

New member
במפגש בזכרון קיבלתי ענף של בת -7

מהויה בכבודו ובעצמו... הענף שתול בעציץ בחוץ, ליד הקיר הצפוני [צמוד לקיר], מאז המפגש. אמנם אין התפתחות, אבל העלים בשרניים, חזקים וירוקים. האם באביב תהיה התפתחות? לא טוב להויה להיות בחוץ??? האם יתכן שהעיכוב בהתפתחות הוא בגלל שהיא בחוץ???

תלתליפז

New member
מייקלה, אני באמת חושבת

שמגיע לנו צילום יותר פנורמי של הכניסה לבית. לא מסתפקת בצילום של בת השבע שגדלה לתפארת (איך עזרת לה לטפס למעלה?), צמחים מציצים מימין ומשמאל (מי זה האפור בעציץ התלוי הכי למעלה?), ואני מבקשת עוד, עוד , עוד + הסברים אם אפשר.

מייקלה1

New member
הבת שבע הזו מטפסת בעזרת חוטים

שנמתחו מהעציץ ועד לקורות של הפרגולה. בהתחלה כיוונתי אותה ואח"כ היא הסתדרה לבד. העציץ האפור הוא שעונית זוחלת

תלתליפז

New member
מאוד יפה אצלך

אהבתי את הסידור הכמו פראי משני צידי השביל. ומדרגות האבן משתלבות כל כך יפה.

טסונמי1

New member
בצד שמאל זה אספרגוס?

זה עים הענפים היבשים אים כן תקצצי אותו כמה שיותר נמוך הוא יצא חדש וטרי האגמון הנטוי זקוק ליותר אור כדי שיהיה סבוך ועציץ גדול יותר יפה אצלך מאוד יפה

למעלה