רכילות חמה

ronibrgmn

New member
בדקתי, וזה אכן מופיע....

אני מאחלת למיסטר הראל ולכולנו רק אהבת אמת

פולי3

New member
*אם* זה נכון-

מי אנחנו שנשפוט על בחירות האהבה שלו? נו, תמיד נוכל ללכת להפגין מול תאטרון על הירקון כל ערב ב-עשר וחצי כשהוא נכנס, אבל צריך לארגן זאת בחשאיות!!

צר לי...

אבל בעיתון שלי אין!!!! אולי המהדורה המיוחדת שהגיעה אלייך הביתה לא הגיעה אליי... אז אולי כדאי שתעלי את הכתבה הזו לפורום, שנזכה כולנו לראותה. ולמען ה'! אני לא מאמינה שאני מקיימת את הדיון הזה! הממ...וגם אין לי משקפיים.sorry אני.

הנה הרכילות והנה הלינק

"קארין מגריזו ואסף הראל התמקמו צמוד במופע המשותף של שלישיית מה קשור עם שלמה גרוניך"

the red king

New member
עם כל הכבוד לאסף...

הוא מכוער, וגם היא לא משהו אז אפשר לומר שהם מתאימים כי גם מצורת הדיבור שלהם אפשר להבין שהם (בערך) אותו סוג של אנשים, מה שבטוח, אני לא הייתי ממליץ לו לצאת עם פוזאיסטית כזו אבל אם היא רק כזאת בתוכנית של בולבול ולא בחיים אז זה בסדר. the red king

בוא נבהיר כמה הדברים..

אלף -אסף לא מכוער. הוא מתוק ומקסים. גם חיצונית וגם פנימית. בית - ללא כל קשר, מזמן כבר כולנו הבנו שצורה חיצונית איננה קובעת. מה שקובע הוא הכריזמה, האנרגיות והביטחון העצמי. לאסף יש משלושתם בשפע. גימל - די ללכלך.

יוו גוו סיסטר!!!

קארין מגריזו היא בכלל לא רעה , ואני בטוחה שאף גבר סטרייט לא היה מעיף אותה ממיטתו . תודה ויום טוב.

dor1111

New member
אם זה נכון אז תארו לכם תוכנית של אס

ף ושל ד'ודו טופז (דוד של קארין) חח בטח התוכנית הכי פרובקטיבית בעולם וחוץך מזה שקארין מגריזו די כוסית והיא גם דוגמנית

למעלה