רכילות חמה

רכילות חמה

מספרים שאסף יוצא עם קרן מרגיזו (מהתוכנית של גיא פינס). מישהו יודע משהו?

לא ידוע לנו...

היכן שמעת את השמועה המרשעת הזאת?

Cמיכלי

New member
אני לא חושבת שזה נכון

אבל את יודעת דברים בברנג'ה משתנים מדי יום, אז אולי זה נכון ואגב קוראים לה קארין

Cמיכלי

New member
גני אחותני

קארין היא דווקא אחלה בחורה, גם אני מקווה שזה לא נכון, אבל איפה קראת את זה?

בייחוד בשבילך גנ'י....

הצצתי ברכילות...(אציין בזאת, כי זהו לא המדור האהוד עליי במיוחד...) צר לי יקירתי... לא מופיע שום דבר, לא על מגריזו ולא על אסף הראל... אשלייה אופטית. שלום.

אז תבדקי שוב

כי זה שם. ברכילות של ידיעות. או במדור "סתם", או במדור שליחות קטלנית. לקרוא ולא להאמין. אוף.

Cמיכלי

New member
אל תתרגזי

גם אם זה אמיתי, זה ברנג'ה, זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן, אבל אם את יכולה תכתבי כאן את הידיעה. חוץ מזה היא ממשפחת דודו טופז, כולנו יודעים כמה זמן מחזיקות שם מערכות יחסים.

היי מיכלי..

תודה ואת מותק אמיתית. לכי תדעי. אם זה האושר שלו אז זה האושר שלו, למרות שאני סקפטית בנושא...

Cמיכלי

New member
גני, את צודקת

אם זה מה שעושה אותו מאושר אז שיהיה מאושר, הרי בתור מישהי שאוהבת אותו האינטרס שלך צריך להיות האושר שלו. חוצמזה, אני לא יודעת בת כמה את אבל אסף הוא בחור בן 32, אז אני לא יודעת אם זה באמת מה שאת מחפשת או צריכה. מההתכתבויות שלנו, אני חושבת שאת מאוד מתוקה ואני מאחלת לך שתהיי הכי מאושרת בעולם ועם מישהו שמתאים לך בדיוק, ואז כל מה שתיזכרי מאסף, זה שהו הבחור מהטלוויזיה שאת אוהבת ואוהבת את התכנית שלו.

Cמיכלי

New member
ואולי עוד משהו שיעודד אותך

אמנם לא ראיתי ידיעות אחרונות בסופ"ש הזה, אבל בשום עיתון שקראתי לא הופיעה ידיעה כזאת וגם לא באינטרנט, וידיעות אחרונות ידועים באי הדיוקים שלהם בעניין רכילויות. יכול להיות שהם חברים סתם ולא חברים זוג. וכמו שאמרתי ידיעות אחרונות הם לא מהדייקנים בענייני רכילות, ואם הידיעה תתברר כלא נכונה זו לא תהיה פעם ראשונה. אני מקווה שאני מצליחה לעודד אותך עם כל מה שאני כותבת לך.

אוי מיכלי..

אמרתי שאת מקסימה אמיתית? אם לא, אז הנה אני אומרת. בטח שאת מצליחה לעודד. וכיף לקרוא מה שאת כותבת. מקווה שהידיעה תתברר כאזעקת שווא.. או שלא... תודה שוב חמודה.

למעלה