רכיבת לילה בירקון דווקא חוויה מהנה והנה 2 תמונות
E Eyal Hershtik New member 2/7/03 #3 אנחנו כבר לא יכולים ..... אחרי כל טיול את מגיע לכאן עם תמונות כל כך מדהימות שכל כך בא לצאת לרכב ... תרחמי עלינו קצת אנחנו מול המחשב כעת ...
אנחנו כבר לא יכולים ..... אחרי כל טיול את מגיע לכאן עם תמונות כל כך מדהימות שכל כך בא לצאת לרכב ... תרחמי עלינו קצת אנחנו מול המחשב כעת ...
F flipper New member 2/7/03 #4 אחרי שאתם באים עם סיפורי הרכיבות המדהימות שלכם (ואיפה אני ואיפה הרכיבות האלה) למה שאני ארחם עליכם?
ג גדי אלוני New member 2/7/03 #8 ../images/Emo47.gifהדס העם דורש יותר תמונות - כישרון כמו שלך חייב להיות מבוזבז רק על צילומי אופנים .
F flipper New member 3/7/03 #15 גדי, בשביל לצלם אופניים אני צריכה להשיג את כולם. היום במקרה הטוב אני יכולה לצלם אותם מהגב
A alonaski New member 3/7/03 #13 העם דורש יותר תמונות של... נוטריות מתוקות עם קרציה באוזן - ואפן נוגע בעדשת המצלמה!!!! ...!!!
S S h u g i New member 2/7/03 #6 וואו !! ולחשוב שאני כמעט כל יום שם ...פתאום נראה אחרת במה את מצלמת ?
F flipper New member 2/7/03 #12 רכבנו בעיקר בשבילים הסלולים אבל "חטאנו" בכמה שבילי כורכר והיה סביר (קצת קשה לראות אבל הסתדרנו)