רכב ליסינג מומלץ 2015

omer727

New member
רכב ליסינג מומלץ 2015

היי, אני מחפש להחליף רכב בליסינג תפעולי דרך העבודה.
יש לי ילד 1 עם אופציה להתרחבות, וזה הולך להיות הרכב העיקרי שלנו.
הבנתי שהסקודה אוקטביה היא האופציה הכי מומלצת, אבל יש גם את הטויוטה קורלה מיד אחריה והיונדאי i35 (שהיה לי במשך 3 שנים האחרונות)
חשוב: נוחות נהיגה,בטיחות, האצה (כל יום נוסע לירושלים וחזרה) תא מטען מרווח (לא חייב ענקי), מערכת שמיעה (USB,AUX).
בתודה מראש

zaske

New member
טיוטה קלוגר סהרה

הכי טוב, תאמין לי.
תגיד, בדקת שבאמת משתלם לך כל עניין הליסינג? כמי שהיה עצלן ברמות על אחרי השחרור מהטכניון עד שנת 2007 (בערך) אני מצר על כך שהיה לי רכב ליסינג בשנים האלה.

http://resources.carsguide.com.au/s...g/2014-toyota-kluger-grande-malcolm-flynn.jpg

האצה? מה אכפת לך האצה? זה רכב ליסינג יא זעלאמע, קרע לו את הצורה, היט דה פאדל טו דה מטאל, או איך שלא אומרים את זה. תן בקיק ותעלה את הקסטל בהצלחה.
אגב, לא הבנתי אם אתה ירושלמי או עובד בירושלים, הפתרון יכול להיות פשוט אולי להחליף עבודה ולא להשתעבד לליסינג.

omer727

New member
אהבתי את התגובה שלך

אני שאלתי על איזה רכב מומלץ ואתה העברת אותי דירה/עבודה

phrix

New member
ללחוץ על הדוושה ולזהם את הסביבה?

מה זו הגישה הזו? אז מה עם זה רכב ליסינג? כולם צריכים לסבול את העשן
שאתה לוחץ עד הסוף ומסכן את כולם?

zaske

New member
אני מתדלק unleaded ב3 שח בערך לליטר, ומה איתך?

ודיברתי על ללחוץ בקסטל בלבד, אם אתה רוצה להתאבד וללחוץ למשל כשיורדים בדרך פרויד בחיפה - זו בעיה שלך, לא שלי.

phrix

New member
מה זה קשור למחיר? לחיצה מלאה על הדוושה

פולטת כמות גזים של כמו שאתה נוהג רגוע במשך שבועיים שלמים

zaske

New member
אבל המחיר של הליסינג קריעה, ולכן צריך ללחוץ על הדוושה !!

zaske

New member
הילדים שלי יודו לי על הפרת אנגוס שאני שוחט להם

הבת שלך תתכחש אליך אחרי שתהפוך למאמא טאליבן בחסות שר המדע והחלל דני דנונה.
מה עדיף יא זאלאמע?

ipv6

Member
דלק כזה זול ב-Oz?

אני זוכר מהטיול שלי לשם שהמחירים הזכירו את אירופה\ישראל.

עם ילד אחד וגם שניים כמעט כל מכונית תתן מענה פונקציונלי

אפילו סופר מיני כמו פז'ו 208 או סקודה פאביה. הן נוחות, מרווחות, בטוחות וחסכוניות אם יש לך מגבלת דלק.

לדעתי i35 יותר מוצלחת מהקורולה אבל מדובר במנוע די רועש ושתיין (שוב, במקרה ויש לך הגבלת דלק מעיקה). גם האחות התאומה, קיה פורטה שנותנת תחושה יותר בסיסית מבחינת עיצוב פנים אבל מאד מרווחת בפנים. 3 מבוגרים גדולים יושבים בנוח מאחור. פרט למוניתין של אמינות שלא מעניין אותך כלקוח ליסינג, קשה לי לחשוב על יתרונות כלשהם בקורולה. גם אין לה מגרעות אבל למה להסתפק בבינוניות אם יש לך אפשרות לבחור?

אם הזכרת תא מטען, אתה חייב להיות מודע שהטעינה לתוך מכוניות בתצורת 5 דלתות הרבה יותר נוחה מבמכוניות בתצורת סדאן קלאסית. הבולטות בקטגוריה הזאת הן VW גולף, סיאט לאון, סיטרואן C4, פז'ו 308. צמד הצרפתיות מגיעות עם תיבת 6 הילוכים פלנטרית יפאנית שיותר נעימה מתיבת ה DSG הרובוטית של VW (שמשותפת גם לסקודה אגב) במצבים כמו עליה לירושלים. מקוריאה אתה מקבל בקטגוריה הזאת את הצמד i30 וקיה סיד שהן מכוניות טובות, אבל שוב, עם מנוע מיושן ופחות מעודן ממנועי הטורבו המודרניים של האירופאיות.

השורה התחתונה שהיום יש הרבה מכוניות טובות והבחירה היא בעיקר עניין של סדרי עדיפויות וטעם אישי. ממש ליפול אתה לא תיפול עם אף אחת.

בחירה נעימה ונסיעה טובה!

klemi1

New member
מסכים איתך שהפורטה יחסית יותר מרווחת

אני לא יודע בדיוק מה ההגבלות שלך מבחינת הדלק
אבל כותבים עליה שהיא צורכת 14-17 ק"מ/ליטר שזה לא רע בכלל

h a j b i

New member
הכי מומלץ, לוותר על הליסינג

אלא אם אתה נוסע לפחות 30K ק"מ בשנה

zaske

New member
יא חג'בי, לקחת בחשבון שאת ההפרשים

אני משקיע בצורה סולידית ומקבל תשואה, ואז למעשה ההפסד גדול יותר (יעני אם אתה לוקח ליסינג?)

h a j b i

New member
ואם אתה משקיע סולידי ומפסיד?

אז למעשה ההפסד קטן יותר.
אז לא, לא לקחתי בחשבון.

Gaus

New member
אוקטביה\ג'טה עונות בדיוק על הדרישות שלך

נוחות, בטיחות, תא מטען, תגובה, והגיר מתנהג מצוין, לדעתי יותר מכל אוטומט רגיל שתפגוש.
308 החדשה גם רכב מצוין, התא מטען קטן יותר.
קורולה, רגילה משעממת. פחות נוחה לטעמי, פחות מפנקת, אבל קורולה.
I35, אם היה לך, אז אתה בטח יודע למה לצפות.
מכל האמור לעיל הייתי הולך על אחת מצמד הVAGיות, משמע אוקטביה או ג'טה.
יש גם את נושא התמחור, שלא נתת פרטים לגביו.
במקומך הייתי בודק גם את אופצית אופל מריבה, אם היא זולה יותר, הייתי לוקח (במחירון יבואן שלה היא זולה משמעותית)

omer727

New member
תודה,סוף סוף תגובה לעיניין

דווקא עשיתי נסיעת מבחן על האופל מריבה, והרגיש לי מאוד ספרטני. (הפגאז מאוד קטן). ולא הפרש מאוד גדול (100/150 לעומת טויוטה/סקודה

Cמן רשום

New member
לא נשמע שהיתה לך פעם אחת אחת כזאת

הנוחות בינונית בלבד בסקודה וגרועה בג'טה. היא מטלטלת וחובטת בלי רחמים. הגיר במקרה הכי טוב מתנהג כמו גיר אוטומטי רגיל ובמקרים מסויימים הוא מתנהג ממש לא טוב. למשל עליה איטית שיכולה לקרות בתנועה לירושלים. בטיחות כל אחד יכול לבדוק לבד באתר של euro NCAP.

Gaus

New member
חחח אני נוהג כעת על אחת כזו

מאאאאאד נוחה לי!!! ברוך השם שסיימתי עם המזדות\טויוטות\יונדאי.
הגיר רצוף וחלק. נכון שצריך ללמוד אותו, וזו התאקלמות מהירה, זה לא רובוטי של קורלה, זה עולם אחר, שהיום רוב הקונצרנים מעתיקים (רנו\יונדאי-קיה\פיג'ו\פורד ועוד), זה לא גיר אוטומט, הוא הרבה יותר יעיל מגיר אוטומט (ואף מגיר ידני), מעבר ההלוכים חלק ומהיר מאד. היו איטו במודלים הראשונים בעיות אמינות, שלפי מה שאני יודע כבר מאחוריו, ובכל מקרה מדובר ברכב ליסינג, שווה לספוג ביקור אחד במהלך כל התקופה במוסך, לטובת נוחות.
&nbsp
תאמר לי בבקשה, מה קורה בעליה איטית לירושלים, תתאר לי.. כי אצלי הוא משלב להילוך הנכון.
אגב, גם בגיר אוטומט כדאי בעליות להעביר או למניואל, אל לL, אבל זה זניח, דווקא הגיר הזה יודע לשלב את ההילוך הנכון.
ההעברה הידנית שלו מידית, ויעילה, ולא כמו בגירים פלנטרים שלוקח שניה עד שמגיב.
מטלטלת וחובטת בלי רחמים?? צר לי, לא אצלי (אולי אתה מדבר על ראפיד, היא באמת מתרסקת), אצלי היא סופגת יפה, נעימה, מבודדת רעשים טוב, מרווחת מאד, ויש מיזוג ליושבים מאחור. יכול להעיד על כך בני הקטן שמצליח להרדם רק בהף ומהר...
בקיצור, אין לי מושג מאיפה אתה מביא את ההתרשמות שלך, אבל זו דעתך האישית. שלא עולה בקנה אחד עם החוויה שלי, ושל עוד רבים.
&nbsp
אין לי אנטרס, לא עובד בצ'מפיון. אבל צריך להיות כנים. גם כשלא אוהבים מותג כלשהו. סביבת הנהג ואיכות הנהיגה ברכבי VAG בכמה רמות יותר גבוהה מהמתחרות מהמזרח. אפשר להתווכח על אמינות, אבל כפי שרשמתי, ליסינג...

למעלה