ראשית, רוב תודות על המידע
כאשר אסיים את העבודה, תוכל לראות את התמונה המלאה והנכונה המתבססת גם על חומר כתוב וגם על מידע מאנשים ועל על מציאת ממצאים בשטח, שילוב נכון של כל אלו הופך את הפרוייקט שלקחתי על עצמי למקור מידע מרוכז ומיוחד כאשר מטרתו איננה לכתוב סיפורים שפורסמו במקומות רבים, אלא מידע למטייל כולל מידע כזה שלא כל כך ידוע ולבצע ריכוזיות של המידע לטובת המטייל ומורה-הדרך שיוכל לבצע הדרכת טיול לאורך תוואי רכבת העמק ולגרום לטיול להיות מענין כולל פרטים די עלומים (כמו למשל תחנות שנפתחו במקום אחרות, תחנות נודדות, ולמשל גניגר שהיתה אפילו ללא שלא אלא רק עם פנס......) אני רק יכול להדגיש, כי כדאי למורי דרך לקחת פרוייקטים כאלו לטובת ההדרכה כמו נושא מצודת כח (כמה שמות על האנדרטה?29) , או מסלול טיול בתל אביב הישנה כולל תמונות וטיפים (המסלול של צביקה בוכמן)(ידעתם שהדוור הראשון של תל אביב נרצח?),רכבת העמק (מדוע התחנה של גבע מרוחקת מתוואי הפסים?) מה שאני זקוק לו בעיקר כעת היא מפה מקצועית של תוואי הרכבת מצמח לחיפה מזרח עם סימון ברור של מסילת הרכבת, בלית ברירה אסרוק את מפות השבילים גליל תחתון וכרמל אבל מפה מקצועית עדיפה. והייתי שמח לקבל מפה כזו, אפשר להודיע לי היכן לקבל כולל תשלום. ושוב תודה על הרצון.