רי-דראפט 2003-2005 - טופ 9

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה בדיוק מה שהוא אומר

צ'ארלי V נבחר בסיבוב התשיעי ופוטנציאל או לו, נכון לעכשיו הוא חתיכת נפילת דראפט, לעומתו קורבר נבחר סיבוב שני ולפחות כרגע אין מה להשוות ביינהם מבחינת התרומה שלהם על המגרש. לכן ערכו של קורבר עולה וערכו של צ'ארלי יורד. כגודל הציפיות כך גודל הנפילות

Or Amit

New member
רי-דראפט 2003-2005 - טופ 9

אנחנו מתקדמים במעלה העשיריה הראשונה, והעניינים די חמים. בסיבוב האחרון שוב שברתם את שיאי המצביעים והעמדתם אותו על 28. הסיבוב התחיל כקרב תלת-ראשי צמוד בין כרמלו, ג'פרסון וג'וש סמית', כשבסופו של דבר ג'וש סמית מודח עם 12 קולות ומסתפק במקום העשירי המכובד. גפ'רסון קיבל 8 קולות ואנתוני 6. לברון ו-וייד מקבלים קול אחד נוסף. אנחנו עם התשיעיה שלנו, ושוב - כל אחד מצביע לשחקן בודד. הסיבובים עכשיו הם של 24 שעות (בערך. אבל תמיד יותר) כששישי-שבת נחשב ליום אחד (לטובת אלו ששומרים שבת או סתם כאלו שיש להם חיים...) אגב, ההכתרה תהיה של אחד מתוך שלושה.

Or Amit

New member
רשימת המועמדים

אל ג'פרסון כרמלו אנתוני דיוויד ווסט לברון ג'יימס כריס פול דוייט הווארד דויין וייד כריס בוש דרון וויליאמס

SSPB

New member
ג‎`‎פרסון או ווסט

או בכלל כרמלו.. מבחינת כישרון מלו עולה עליהם כרגע אבל כישרון זה לא הכל. מה שכן לדעתי שלושתם צריכים לעוף בסיבובים הבאים. ועכשיו זה יהיה ג`פרסון.

tristan79

New member
כרמלו אנתוני

נמאס לי לראות את השם שלו כאן. אני מסתכל על רשימת השחקנים הזו באופן הבא: א. שחקנים שיכולים לקחת קבוצה על הכתפיים לצמרת (כריס פול, לברון ג'יימס ואולי גם וויד והווארד נכנסים לרשימה הזו) ב. שחקנים שיכולים להיות הכוכב השני בקבוצה שרצה בצמרת. כרמלו לא נכנס לקטגוריה א', ולקטגוריה ב' הוא השחקן היחיד שמביא מטען שלילי בצורת ההתנהגות שלו. אז נכון שהוא קולע המון נקודות וגם קוטף כמה ריב' - אבל אנחנו לא מחפשים פה סטטיסטיקות נקיות, אלא את המשהו מעבר, ובזה לכרמלו יש פקטור ציון שלילי. וחוץ מזה, ברפואה היום עושים דברים מדהימים. אני הייתי מעדיף להמר על התאוששות הברכיים של וויד (איך לא שלחו אותו לד"ר האוס בעונה שעברה?), על פני התאוששות השכל של אנתוני. כשרון יש לכרמלו, אבל כך גם לריקי דיוויס...

Or Amit

New member
ג'פרסון

את דעתי על זה שוייד צריך לעוף הבעתי בסיבוב הקודם. אני לא רוצה שמלו יעוף בסיבוב הזה ובכל מקרה ג'פרסון הוא הבא שהתכוונתי להעיף. אז ג'פרסון.

the mnm factor

New member
כרמלו ובגדול.

עכשיו אנחנו מגיעים למצב שאפילו סטיסטית כל המוצגים לעיל שווים או עולים על כרמלו. בעונה האחרונה אל ג'פרסון סיים מקום 20 בנקודות, מקום 19 בחסימות ומקום 5 בריבאונד. בנוסף הוא שחקן שהולך ומשתפר מעונה לעונה ואם ימשיך בקצב הזה יכול להיות אחד הגבוהים המובילים בליגה. צריך לזכור שלכרמלו יש גם שנתיים יתרון על ג'פרסון- ובכל השנים שלו הוא הוכיח שהוא שחקן שלא מסוגל להוביל קבוצה, שהוא שחקן טיפש שחושב רק על הסטיסטיקה של עצמו ושהיום קיימת גם דעה מבוססת שאם הפיסטונס היו בוחרים אותו ולא את מיליצ'יץ' הוא היה דופק להם את האליפות. אז בחייאת- תעיפו כבר את כרמלו- זה בערך המקום בו הסטיסטיקה והכשרון כבר ממש לא מספיקים.

למעלה