רי-דראפט 2003-2005 - טופ 9

the mnm factor

New member
12 ג'פרסון 9 כרמלו

אני באמת לא רואה שום סיבה למה כרמלו עדיף על ג'פרסון. ג'פרסון ידע לשחק גם עם כוכב כמו פול פירס וגם ככוכב בודד השנה במינוסוטה. ובשני המקרים נתן סטיסטיקה טובה ושיפר את היכולות של עצמו. זה לא קל לשחק כגבוה כשאין לך שחקן חוץ טוב שיכניס לך כדורים ובאף אחד משני המקרים לא היה לג'פרסון אחד כזה. כרמלו היה אמור להוביל את דנבר למשהו שדומה לאליפות ודווקא AI היה אמור להיות הכוכב לידו. אפילו אייברסון אמר שזו הקבוצה של כרמלו. למרות זאת כרמלו לא ידע לקחת על עצמו את הקבוצה והיום זה ברור שהוא הכוכב השני לצד אייברסון- הוא היה ברגרסיה ברורה השנה אפילו סטיסטית ולמרות שהוא לא מוביל כדור הוא אחד המאבדים הרציניים בליגה. הוא לא עבר סיבוב עם דנבר למרות שזו אחת מ3 הקבוצות הכי מפוצצות כישרון בליגה והשנה היא הייתה גם הקבוצה היחידה שעפה בסוויפ. אין שום סיבה להשאיר אותו עוד סיבוב. פשוט שום סיבה.

the mnm factor

New member
למה זה הדבר שקובע אם הם יודעים לשחק ביחד?

א. לשניהם היו פציעות במהלך העונה שמנעו מהם להיות במיטבם ב. היה להם צוות מסייע נוראי ג. למרות שהם הפסידו המון זה לא מנע מהם להיות טובים- אם כבר זהו פירס שהייתה לו עונה בינונית ודווקא ג'פרסון היה אפקטיבי.

bostonForever

New member
מסכים איתך

כרמלו יכול להיות שחקן ענק, אבל נראה שמשהו פשוט לא מחובר. ג'פרסון בדרך להיות אחד הסנטרים הטובים בליגה, גם התקפית וגם הגנתית.

STEVE NASH

New member
כרמלו..

לא מוכיח את עצמו אף פעם, הייתה לו הזדמנות פז עם אייברסון אבל לא יצא מזה כלום. תאכל'ס הוא השחקן האחרון שהייתי לוקח לקבוצה שלי ממי שנותר ברשימה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בצער עמוק ולאחר לבטים רבים...

(אני מרגיש כמו בכוכב נולד)... החלטתי להדיח את ווסט, למרות שזה לא ממש משנה להצבעה הזאת. אני מאוד אוהב את השחקן הזה אבל בניגוד לשחקנים האחרים ברשימה הזאת אין לו סיכוי להפוך לפרנצ'ייז של ממש והוא נבנה בעיקר בזכות כריס פול והעזרה שהוא מקבל מתחת לסלים מטייסון. יופי של שחקן אבל לא באמת שייך לרשימה הזאת לדעתי ולצערי.

אז לא ראית אותו שנה שעברה

הוא הוכיח שהוא לא בנוי על עזרה של אף אחד, את הנקודות שלו הוא עושה במהלכי פוסט אישיים ובקליעה מחצי מרחק, הנקודות שלו בכלל לא מושפעות מפול כמעט, אלא צ'נדלר מושפע מפול, בפליאוף ובעונה הרגילה הוא פשוט הרג את הספרס שלא מצאו דרך לעצור אותו, הוא גם שחקן הגנה טוב וריבאונדר טוב והוא למעשה חוסם יותר טוב מצ'נדלר.

the mnm factor

New member
יאפ, זה נכון במאה אחוז...

בניגוד למה שניתן לחשוב, ווסט דווקא לא ניזון הרבה מפול והרבה מאוד נקודות שלו הוא בונה לבד. גם אני הייתי מופתע כשראיתי אותו משחק אשתדק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ייתכן ואני טועה

אבל כמה כבר יצא לנו לראות אותו בשביל להתרשם ממנו באמת? בכל מקרה זה מה שהצבעתי וכך אמשיך להצביע גם בסיבוב הבא כי בכל מקרה אני חושב שהוא פחות עדיף על האחרים שנשארו. תודה לשנייכם על ההארה

Or Amit

New member
רשימת המודחים עד כה

60. דארקו מיליציץ' 59. צ'אנינג פריי 58. אנדרסון ורז'או 57. כריס דוהון 56.סבסטיאן טלפייר 55. ניק קוליסון 54. סטיב בלייק 53. ברנדון באס 52. ג'ייסון קאפונו 51. ג'ארט ג'ק 50. דורל רייט 49. נייט רובינסון 48. ליינס קלייז'ה 47. קייל קורבר 46. פראנסיסקו גארסיה 45. לוק וולטון 44. לוק רידנאור 43. סשה וויאצ'יץ' 42. בנו אודריך 41. מארטל וובסטר 40. האקים ווריק 39. ריאן גומז 38. ג'ייסון מקסייל 37. דלונטה ווסט 36. קנדריק פרקינס 35. טראוויס אאוטלו 34. צ'ארלי וילנואבה 33. דיוויד לי 32. מארווין וויליאמס 31. ג'אמיר נלסון 30. ג'יי אר סמית' 29. אנדריס ביידרינס 28. ריימונד פלטון 27. בוריס דיאו 26. ג'וש צ'ילדרס 25. אמקה אוקפור 24. טי.ג'יי פורד 23. ג'וש הווארד 22. לנארדו בארבוסה 21. בן גורדון 20. אנדרו ביינום 19. כריס קיימן 18. לואל דנג 17. דווין האריס 16. קירק היינריך 15. מונטה אליס 14. אנדרו בוגוט 13. דני גריינג'ר 12. קווין מארטין 11. אנדרה איגואדלה 10. ג'וש סמית'

OrEl74

Well-known member
מנהל
עברתי על הרשימה ועל סדר ההדחות

אני חייב לציין שיש פה כמה בחירות מאוד מוזרות. העדפנו את צ'ארלי V על קורבר?

the mnm factor

New member
לוילנובה יש הרבה יותר כשרון

קורבר הוא קלע שלשות טוב (למרות שהשנה הוא היה חלש יחסית) וגם לוחם (נשבע לכם) אבל אין לו הרבה כשרון. הוא שחקן הגנה לא רע בכלל, יודע גם לחטוף. אבל אני בספק אם הוא יצמח להיות משהו בNBA. צ'ארלי וילנובה עדיין מתאושש מהפציעה שלו- צריך לזכור שהוא היה אחד הרוקיז הכי טובים במחזור ושזו כולה העונה השלישית שלו בNBA- הוא עדיין יכול למצוא את עצמו בקבוצה ולפרוח. בגלל זה הוא לפני קורבר.

למעלה