רי דראפט 2003-2005 - טופ 8

The WizardMan

New member
כרמלו לגמרי

השם שלו הואדר יותר ממה שהוא שווה. בינתיים , מאז ההייפ שהיה סביבו כשהוא נבחר לדראפט , הוא לא מוכיח את עצמו מעבר לעוד שחקן שזורק הרבה (ואז גם קולע הרבה). עד שהוא לא יראה שהוא יכול להוביל קבוצה באופן חיובי (עם ענק כמו אלן אייברסון !!) , הוא לא שווה את הרשימה הזו. ווסט מתמודד איתו על הבחירה הזו , כי הוא בדיוק ההפך. שחקן מאוד חיובי ומאוד יציב , אבל לא מספיק דומיננטי , ואי אפשר לדעת עד כמה באמת הוא משפיע. אבל הוא עדיין נתן תצוגות אדירות ברגעי אמת , ומגיע לו להיות לפני כרמלו.

the mnm factor

New member
ותאכלס גם כרמלו מוגבל

>> (הייתי חייב)

the mnm factor

New member
כרמלו

בהשוואה מול ווסט: שניהם השחקנים מספר 2 בקבוצות שלהם ולשניהם יש כוכב ענק בקבוצה- לאיפה ניו אורלינס הגיעה ולאיפה דנבר? ואתם לא יכולים להגיד שדנבר פחות מוכשרת מניו אורלינס. שימו לב שדיוויד ווסט הרבה שיפור עקבי בכל אחת מחמשת שנותיו בNBA- הוא ממש לא שחקן גבוה מוגבל שלא יכול להסתדר בלי רכז כמו סטאדומייר, הוא שחקן שיודע לקחת כדור לסל, לקלוע מחצי מרחק והכי חשוב- הוא יודע לשחק עם רכז דומיננטי! הוא שחקן קבוצתי שיודע לפנות את הרחבה כשכריס פול חודר ויודע להכנס ולהיות אגריסיבי כשצריך. על כרמלו אין יותר מה להוסיף- מבחנתי הוא כבר שלושה או ארבעה סיבובים נשאר בלי סיבה.

Or Amit

New member
ווסט. לגמרי ווסט.

זה לא יעזור כבר כנראה. אגב, גם וייד וגם דרון אצלי ברשימה לפני מלו

Or Amit

New member
תשובות לך ולקיר קמט

מלו, בניגוד לכל אחד אחר ברשימה הזו (למיטב זכרוני, מה שבטוח בניגוד ללברון, וייד, פול ו-וויליאמס) לקח את הקבוצה שלו לפלייאוף בעונה הראשונה שלו. אין ספק שהבנאדם דפוק בראש, אבל הוא בטח לא צריך לעוף לפני סייד-קיק כמו דיוויד ווסט. אני עדיין מאמין שעם מאמן טוב, אפשר להוציא ממנו את אחד השחקנים הכי מוכשרים שהיו כאן. אני צריך גם להזכיר שגם מייקל וגם קובי לא ידעו לשחק "ביחד" בשנים הראשונות שלהם?

the mnm factor

New member
בהחלט מפתה מה שאתה כותב

כי תאכלס כל מה שכרמלו צריך זה "משהו שיסדר לו את הראש"- הבעיה היא שאצלו זה לא "שחקן צעיר שיתבגר וידע לשחק קבוצתי". כרמלו פשוט טיפש. קבלת ההחלטות שלו לא נבונה, יש לו בעיה אדירה עם יסודות המשחק (תסתכל פעם איך הוא שומר אישית על שחקן זריז ממנו), יש לו אגו מנופח והוא בעיקר לא מבין שהוא צריך לעשות שינוי- כל עוד תהיה הדעה הזו ש"הבעיה היא אייברסון" או "כל מה שצריך זה מאמן" כרמלו לא יבין שגם הוא צריך להשתנות. עד שהוא לא יבין את זה אין מה לדבר- האיש לא יוביל קבוצה לשום מקום. אבל אפילו אחרי שהוא יבין את זה לדעתי יקחו שנים עד שהשינוי יתן את אותותיו.

קיר קמט

New member
מוכשרים וחיות אחרות

אני אסביר לך בפשטות מה הבעיה שלי עם כרמלו. הוא פשוט מייצג, וברצינות עכשיו, את כל מה שרע באמריקה. הקידוש של האינדיבידואליזם על חשבון ערכים כמו סולידריות וכו' וכו'. אני אמחיש בצורה אחרת. אני חושב שאתה מעורה איכשהו בכדורסל אירופאי ויוצא מנקודת הנחה שאת הנרי דומרקאנט אתה מכיר. הבן אדם גאנר מטורף. אחד הנשקים ההתקפיים היותר מפחידים שישנם באירופה כולה. שלא במקרה, הבחור קיבל את חינוך הכדורסל שלו באמריקה. לטוב ולרע. הוא ימשיך לזרוק גם אם הוא זרק כבר 8 שלשות ו-2 נכנסו, כי הוא יהיה בטוח שהתשיעית תכנס. חלק מזה מוביל לכך שהקבוצה הכי גדולה שהוא היה (ויהיה) בה היא דינמו מוסקבה. נדמה לי שהוא היה גם באולמיפיאקוס, אני לא סגור על זה, אבל בכל מקרה - הצלחה גדולה לא יצאה לו מזה. למה? כי ככה זה עם גאנרים שמקדשים את הסטטיסטיקה שלהם. דומרקאנט לדעתי גם טיפוס יותר חיובי מכרמלו ולא הולך תמיד עם הראש בקיר כמו כרמלו, ועדיין, גם באירופה הוא מגיע לקבוצה בינונית. כי ככה זה, יש שחקנים שנועדו להתבלט בבינוניות. הקבוצה של דיוויד ווסט הייתה מהיותר חזקות במערב השנה, וכרמלו? הוא היה די שטיח בפלייאוף. דיוויד ווסט, למשל, יכול בהחלט לקחת אליפות בקריירה ככינור שני/שלישי בקבוצה. כרמלו? לדעתי, וזו רק דעתי ואני לא מתחייב
, לא יקח שום אליפות בקריירה, גם לא ככינור שני או שלישי, פשוט מהסיבה שזה לא באופי שלו להיות כינור שני או שלישי. כל השנה ראינו שחקנים שקולעים מצויין בדנבר - והם לא AI וכרמלו, ובכל זאת שני אלו לקחו בערך 60 אחוז מהזריקות של הקבוצה הזו. לינאס קלייזה שווה בכיף 13-15 נק' לערב בקבוצה אחרת, בדנבר אם הוא לוקח 6 זריקות בערב זה צריך להכנס לפנתאון. כרמלו הורס כל סיכוי של הקבוצה שלו להתקדם.

Orenseg

New member
הנאגטס כנראה הקבוצה הכי מוכשרת בליגה.

אין ספק שהרבה יותר מההורנטס. היא פשוט בנויה רע, מאוד רע, בניגוד להורנטס (שהגיעה מאוד רחוק עם אחד הפיירולים הנמוכים בליגה). גם מבחינת כשרון וגם מבחינת משכורות הנאגטס היו אמורים להיות כמה רמות מעל ההורנטס, אבל הם לא, ואנתוני הוא אחת הסיבות העיקריות לכך.

למעלה