רי דראפט 2003-2005 - טופ 8

Or Amit

New member
רי דראפט 2003-2005 - טופ 8

בתום הסיבוב הזה (שהיה ברובו ראש בראש אנתוני מול ג'פרסון) אנחנו נפרדים מאל ג'פרסון עם 14 קולות, לעומת 11 של אנתוני. אנחנו ממשיכים להתקרב לטופ 3 שלנו - ולגמר.

Or Amit

New member
רשימת המועמדים

כרמלו אנתוני דיוויד ווסט כריס בוש דויין וייד לברון ג'יימס כריס פול דוייט הווארד דרון וויליאמס

דיוויד ווסט

הוא בכלל אל באותה רמה של כל השחקנים שנשארו ולא מגיע לו לדעתי יותר ממקום 8...

מנחם לס

New member
רק להזכירכם למה כרמלו בנבחרת

גם אני לא אוהב אותו. אבל מה? במשחקים הפאן-אמריקאים כשהיאנקים קברו גם את ארגנטינה וגם את בראזיל בהפרשים עצומים, כרמלו היה נפלא ממש. הוא ולברון היו הטובים בנבחרת. ישד לי רושם שתחת שיטה רצינית ומאמן רציני, הוא יכול היה להיות מצויין! עשון לי טובה! הביאו אותו (ואת אייברסון) להיט! (הם יסתדרו עם דויין, האמינו לי. ניקח אליפות בישיבה!

King LBJ

New member
כרמלו ../images/Emo128.gif

יאללה ישעוף כבר. אגואיסט שלא שומר, לא מוסר ולא יכול להוביל קבוצה!

SSPB

New member
מלו

עוד פעם זה מגיע עם הרבה התלבטויות כי מבחינת כישרון מלו עולה על ווסט אבל שוב כישרון זה לא הכל..

Orenseg

New member
../images/Emo128.gifאנתוני

אולי תעיפו אותו כבר? לא מאמין שהוא נשאר עד כאן.

bostonForever

New member
כריס בוש

אולי כרמלו יותר טיפש ובחיים לא יביא קבוצה לשום מקום. אולי ווסט מעט פחות כשרוני. אולי וויד נמצא בקבוצת סיכון להגיע לבית אבות בשנתיים הקודמות.. פשוט לא סובל את השחקן הזה. לא אוהב את המשחק שלו. וכן, אני עדיין נוטר לו על הרס עונת הפנטזי הראשונה שלי. וכן, התסרוקת ההזויה שלו מטריפה את דעתי.

בוסטון תקן אותי אם אני טועה

אבל למיטב זכרוני : כל שחקן שנחת אצלך בעונת הפנטזי הראשונה נפצע באורח פלא כמה ימים אחר כך ,כך שלהאשים את בוש המסכן שרק חיקה את הנורמה זה לא הוגן
אגב , אני מעיף את ווסט

למעלה