רי דראפט 2003-2005 - טופ 8

אני הגבתי בקשר למשפט הזה

"הקבוצה של דיוויד ווסט הייתה מהיותר חזקות במערב השנה" שבמקרה הזה הקבוצה הייתה מהטובות גם בזכות ווסט אבל בעיקר בגלל CP3

Orenseg

New member
גם ווייד הגיע לפלייאוף כרוקי,

ואפילו ניצח סדרת פלייאוף והגיע לחצי גמר קונפרנס, וסיים כקלעי המוביל של הקבוצה בפלייאוף עם 18 נקודות למשחק ב45.5% מהשדה. אנתוני הגיע לפלייאוף כרוקי, הפסיד את הסיבוב הראשון (מה שעשה בכל שאר הקריירה שלו) וסיים כקלעי השלישי של הקבוצה בפלייאוף עם 15 נקודות למשחק ב32.8% מהשדה. הבעיה עם אנתוני היא לא רק אימון. התקריות שהוא מעורב בהן בכל פעם מחדש נובעות מחוסר בגרות (אני בטוח שהוא לא נתפס נוסע שיכור בימים שהקבוצה שלו נאבקת על העליה לפלייאוף בגלל ג'ורג' קארל). הוא מוכשר בטירוף, אבל לעולם לא יהיה מייקל ג'ורדן או אפילו קובי בריאנט. הוא לא צריך מאמן חדש, הוא צריך להשלים שנים בגן. ערן סורוקה כתב עליו מיד אחרי ההדחה מהפלייאוף, וצירף טבלה מיוחדת עם נתוני הפלייאוף של 10 מכוכבי דראפט 2003. בעוד וייד נמצא במקום הראשון באחוז הניצחונות (מאזן 33-21, 61.1%) ובמקום השלישי באחוזי קליעה מהשדה (47.9%, דייויס ווסט ה"סיידקיק" שני), 'מלו' נמצא במקום האחרון בשתי הקטגוריות עם מאזן עלוב של 4-19 (17.4%!) ו38.9% בלבד מהשדה.

Or Amit

New member
צודק

לא יודע למה זכרתי שוייד לא הגיע. לגבי מלו - ואני שוב מזכיר בנושא הזה איזה אחד ג'ורדן ואחד בראיינט שנחשבו לטופ-סקוררס אבל לא לסופרסטארים - אני עדיין הייתי לוקח אותו אלי לקבוצה לפני וייד בעל הגוף הלא יציב ולפני דרון המוכשר (ללא ספק) אבל שלטעמי עדיין לא יכול לבנות קבוצה סביבו. ודאי וודאי לגבי ווסט. ההנהלה של דנבר עושה טעויות אחת אחרי השניה. אין לי מושג למה הם לא הסכימו לקחת את ארטסט השנה, אין לי מושג למה הם שחררו את קמבי (ז"א יש, אבל זו מנטליות של קבוצה מפסידנית) ואין לי מושג למה הם ממשיכים להאמין בקארל. אני אכתוב את דעתי בשרשור על דנבר.

the mnm factor

New member
מאז מה שכתבת על מרבורי

אני מגדיר את הדעה שלך כ"דעה האלטרנטיבית"

ThEgReEnKiNg

New member
דיויד ווסט

כל כך בינוני השחקן הזה , לא יאמן מה כריס פול מסוגל לעשות.

Orenseg

New member
למה אתם ממשיכים לזלזל בדייויד ווסט?

אני פשוט לא מבין את זה. אחד השחקנים האנדר-רייטד בליגה.

Or Amit

New member
רשימת המודחים

60. דארקו מיליציץ' 59. צ'אנינג פריי 58. אנדרסון ורז'או 57. כריס דוהון 56.סבסטיאן טלפייר 55. ניק קוליסון 54. סטיב בלייק 53. ברנדון באס 52. ג'ייסון קאפונו 51. ג'ארט ג'ק 50. דורל רייט 49. נייט רובינסון 48. ליינס קלייז'ה 47. קייל קורבר 46. פראנסיסקו גארסיה 45. לוק וולטון 44. לוק רידנאור 43. סשה וויאצ'יץ' 42. בנו אודריך 41. מארטל וובסטר 40. האקים ווריק 39. ריאן גומז 38. ג'ייסון מקסייל 37. דלונטה ווסט 36. קנדריק פרקינס 35. טראוויס אאוטלו 34. צ'ארלי וילנואבה 33. דיוויד לי 32. מארווין וויליאמס 31. ג'אמיר נלסון 30. ג'יי אר סמית' 29. אנדריס ביידרינס 28. ריימונד פלטון 27. בוריס דיאו 26. ג'וש צ'ילדרס 25. אמקה אוקפור 24. טי.ג'יי פורד 23. ג'וש הווארד 22. לנארדו בארבוסה 21. בן גורדון 20. אנדרו ביינום 19. כריס קיימן 18. לואל דנג 17. דווין האריס 16. קירק היינריך 15. מונטה אליס 14. אנדרו בוגוט 13. דני גריינג'ר 12. קווין מארטין 11. אנדרה איגואדלה 10. ג'וש סמית' 9. אל ג'פרסון

לא קשור למשחק

אבל מה יהיה עם ההודעות ? למה הם חוזרות להיות מסומנות כלא נקראו אחרי יום יומיים ? זה ממש מציק ומקשה לעקוב ככה

OrEl74

Well-known member
מנהל
תקלה כלשהי במערכת החדשה

סידרו את זה פעם אחת ומשום מה התקלה שוב חזרה. זה לא רק פה אלה בכל הפורומים ובתפוז בכלל. אני מתנצל אבל זה פשוט לא ממש תלוי בי ואין לי יכולת השפעה על הנושא, אני סובל מזה בדיוק כמוכם.

Or Amit

New member
זה לא רק בחדשה, אגב

אני משתמש בישנה. סתם אם זה עוזר למדבגים של תפוז.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה לא ../images/Emo13.gif

אתה פשוט ניגש לעיצוב הישן אבל האתר כולו עובד על מערכת החדשה.

Or Amit

New member
לגבי הסיבוב הבא

יפתח כשהשרשור הזה יסיים להיות נעוץ. אפשר עוד להצביע בינתיים.

למעלה