רי-דראפט 2003-2005 טופ 10

אבל השלושה האלה רוצים לנצח

וילחמו כדי לנצח, כרמלו הוא מהסוג של וינס קרטר שפשוט לא אכפת להם לנצח, הם לא יתאמצו, לא ישחקו בצורה הנכונה הוא מהסוג של השחקנים שאחרי שהם מקבלים את הכסף פשוט שמים זין

bostonForever

New member
לוויד יש כבר תכשיט אחד יותר משלכרמלו יהיה...

מסכים איתך שעל וויד לא הייתי בונה קבוצה, אבל אם הוא היה בריא הוא היה מתחרה בכבוד על הבכורה ברשימה הזו.

Or Amit

New member
ושוב אני טוען

שהתכשיט הזה שם יותר בזכות שאק מאשר בזכות וייד. מעבר לזה, תראה את התגובה שלי לפאקטור.

זה ששאק היה יותר בולט בקבוצה לא אומר כלום

ולא מוריד מערכו של וויד, גם אייברסון בולט מאוד בדנבר ואם הם ייקחו אליפות בכל זאת זה גם עבודה של כרמלו (לא שזה ייקרה), לא הכל זה השחקן המוביל זה כל הקבוצה מה זה משנה מי היה הכי טוב, גם וויד היה מצוין

lirandr

New member
ממש לא בטוח.

שאק היה דומיננטי בהרבה כשהיה עם קובי. דווקא בעונת האליפות של מיאמי, מי שהוביל את הקבוצה היה וייד.

ThEgReEnKiNg

New member
חוזר להשתתף ג'וש סמית'

אוברייטד ענקי , אהבתי גם את הבחירה שלך עמית . באמת אי אפשר לסמוך על וייד מכונת פציעות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בעיה...

ראשית אציין שהאוהד בוסטון ו-MNM שיכנעו אותי שסמית' נשאר פה יותר מידי זמן ואני מבואס מזה שבחרתי באיגודלה ולא בו בסיבוב הקודם, למרות שזה לא מה שגרם לכך שאיגודלה עף. אמנם סמית' נשאר פה יותר מידי זמן אבל לטעמי גם ג'פרסון נמצא פה סיבוב אחד יותר מידי ובכל זאת בסופו של דבר אני אבחר בסמית' כי הוא תמיד יהיה סוג של שחקן משלים אבל לג'פרסון יש סיכוי לא רע להיות שחקן מוביל (בקבוצת תחתית)
. בקיצור...סמית'!

bostonForever

New member
סמית' כמובן

את ג'פרסון יצא לי לראות בעונה שעברה והוא גדל להיות יופי של שחקן. תנועות מתחת לסל, שמירה לא ראה והרבה כוח בדרך לריבאונד. מינסוטה עשו עיסקה סבירה ביותר שתשתלם להם בעוד כמה שנים.

Or Amit

New member
בוחרים אחד

אני לוקח את ג'פרסון, אם אתה מעדיף מישהו אחר - תשרשר לכאן

למעלה