רי-דראפט 2003-2005 טופ 10

Or Amit

New member
רי-דראפט 2003-2005 טופ 10

הגענו לטופ שבטופ של 60 השחקנים שלנו. 50 כבר "נבחרו" במקומות הנמוכים, עכשיו נשארנו עם העשיריה הגדולה. בסיבוב הזה נדיח בצורה הפשוטה ביותר - כל אחד בוחר שחקן אחד ש"צריך" ללכת. אגב, אני בסופו של דבר לא יוצא מחר למילואים (כנראה.. נמצא בכוננות) ככה שתיאלצו לסבול אותי גם בסיבובים האלו
נצא לדרך?

Or Amit

New member
רשימת השחקנים

אל ג'פרסון ג'וש סמית' כרמלו אנתוני דיוויד ווסט לברון ג'יימס כריס פול דוייט הווארד דויין וייד כריס בוש דרון וויליאמס

Or Amit

New member
הדעה שלי תהיה קצת שונה

אם אני מנסה לחשוב מי השחקן הכי פחות טוב ברשימה הזו, אז אל גפרסון הוא הבחירה. אבל זו לא המחשבה. המחשבה היא אם כל השחקנים האלו היו עומדים לבחירה, מי האחרון שהייתי לוקח לקבוצה שלי. על מי אני לא הייתי מסוגל לסמוך. התשובה שלי במקרה הזה היא דויין וייד. אז אני מעיף את וייד

Or Amit

New member
בוודאי

לסדר ראש של בנאדם הרבה יותר פשוט מלסדר בעיות ברכיים, גב, כתף וכו' של שחקן. מעבר לזה אני חושב שוייד קודם כל נהנה מיחסי ציבור מעולים מטעם שאק ורק אח"כ הוא באמת כל מה שעושים ממנו. אם במקרה של אנתוני יש לי את השאיפה שתוך שנה הוא יתבגר וייצא מהילדותיות שלו (כמובן, לא עם קרל בתור מאמן) אז במקרה של וייד יש לי את הפחד שעוד שנתיים הוא כבר יהיה בבית הבראה.

the mnm factor

New member
אני חושב בדיוק הפוך

לסדר פציעות עושים כל יום וכל הזמן בעידן המודרני, לסדר ראש זה כמעט בלתי אפשרי ובדרך כלל שחקן שהוא טיפש ישאר טיפש ושחקן שהוא הדקייס רב בפעמים ישאר כזה. כרמלו גם טיפש, גם הדקייס וגם לא מתאים את עצמו לשום מבנה של קבוצה שראינו בדנבר. האיש הוא סיוט מהלך לכל מאמן כי בניגוד לשחקנים לא מוכשרים אותו מאמן חייב להרכיב וחייב לתת לו קרדיט ודקות- הוא "הכוכב".

Or Amit

New member
כמה שמות לי אליך

ראשיד וואלאס, לטרל ספריוול, אלן אייברסון שלושה "כוכבים" שנחשבו להד-קייסז מטורפים (תרתי) אבל רתמו את הראש שלהם לכיוון המשחק הקבוצתי. אפילו ספרי שפרש בגלל חוזה נמוך מדי (לדעתו) נתן את כל 100% שלו על המגרש. אגב, גם ארטסט מתקרב לליגה שלהם. רודמן הוא על גבול הכוכב וראינו כמה רע הוא היה בספרס וכמה טוב הוא היה בבולס. אה, עוד שם אחד יש לי לתת לך - גרנט היל. אחד שקיבל תואר של נסיך - בדיוק כמו וייד - ונפצע בצורה עקבית לפחות כמו וייד. עכשיו תגיד לי את מי אתה בוחר - את אחד מהשלושה הראשונים או את האחרון (ואני מדבר לאורך כל התקופה שלהם בליגה)

the mnm factor

New member
כוסאמא של תפוז!

כתבתי לך פה תגובה ארוכה, עבדתי עליה זמן לא מועט, ותפוז מחק לי אותה. די נמאס לי! זה כבר פעם רביעית שזה קורה עם תגובה ארוכה וזה מעצבן. אז סורי בן אדם- אני אולי אגיב לזה שוב בפעם אחרת. כרגע אני הולך להתלונן להנהלת תפוז!

ThEgReEnKiNg

New member
תעשה העתק לפני שאתה שולח!

כשאני כותב תגובה ארוכה ומושקעת , אני עושה העתק לפני השליחה! , כי תפז בני זונות ואי אפשר לדעת איתם.

למעלה