רישומי צומת בילו

Pluplu

New member
רישומי צומת בילו

השבוע הייתי בצומת בילו שבדרך כלל אני מאוד נהנית שם- יש גם לילית וורדה, גם עונות, גם מתאים לי והכל במחירי אאוטלט. אז ככה- בורדה ולילית יש מידות גדולות אבל הכל שקים ארוכים ורחבים -ואני מידה 6, אז אם זה גדול עלי..... אמא שלי היא מידה 4 והפעם אפילו ה 1 שלהם היה ענק עליה.. בעונות פשוט לא היה כלום במידה שלי....כל דבר שנגעתי אמרו לי שיש רק מידות קטנות...מעניין, דווקא חשבתי שזה חנות של מידות גדולות.. אבל במתאים לי ממש נשברתי....יש שם מוכרת מקסימה בשם מלי שתמיד מאתרת לי בגדים יפים שיושבים עלי טוב...והפעם- אכזבה אכזבה- שום דבר...לא עליתי במשקל ואפילו ירדתי והגינס של עונה שעברה מצריך חגורה עכשיו כדי לא ליפול והעונה המידה 6 לא עולה עלי כלום..הערתי למוכרת וגם למנהלת החנות והם נראה מופתעות ונבוכות כי די מכירים אותי שם והראתי להם את הגינס של העונה הקודמת שבדיוק היה עלי.. החויה הנחמשה היחידה הייתה לי דווקא ב Women Only. כל פעם שאני באה יש אנשים וזה לוקח המון זמן אז לא בא לי לחכות וגם קראתי כאן תגובות לא כל כך אוהדות..והפעם היה דיי ריק והחלטתי לנסות..המוכרת (קלרה) לא דרשה ממני להתפשט ללקיחת מידות גם שלא היתה ליבעיה עם זה... היא הביא לי בערך 30 חזיות שמדדתי אולי 15 מתוכם ובסוף בחרתי 2 חזיות נהדרות בלי ברזלים שיצא לי אחרי הנחה 240 שקל לאחת- קצת יקר אבל שווה בהתחשב בתמיכה ועזרה ומבחר שהיה להם... אם כבר אז יש שם בהמשך חנות לבנים בשם סלון את אם אני לא טועה ויש להם כותנות לילה ופיגמות מקסימות במידות גדולות וגם במבצעים וגם חזיות עד מידה דיי גדולה... עד כאן רישומיי...

אוףףףףףףףףף

אני מתגעגעת לבילו תהני מהקניה

בנות בבקשה...../images/Emo140.gif

היי לכולן...בבקשה כשרושמים שם של מקום בו קניתן דבר מה...
בבקשה...בבקשה,ציינו היכן זה!!!
לא כולן,ובעיקר אני, מצויה כ'כ בחנויות למידות גדולות ברחבי הארץ לפחות שם עיר....מיקום החנות....

DREAM111

New member
שששו../images/Emo35.gif אתמול כתבתי שגם אני

מתגעגת לבילו ומקווה בסוף החודש לקפוץ לביקור שם.

roni1151

New member
תשתדלי לא להגיע בשבת, ממש לא נעים

ולא נוח שם בדוחק ובצפיפות. בנוסף, מסתובבים שעה ברכב עד שמוצאים מקום חניה. הייתי לפני שבועיים בשבת או בחג, ביקרתי בקרייזי ליין, לא היו מציאות למרות שהיו מספר פריטים נחמדים לסתיו במחירים מלאים. עונות - חבל לבזבז זמן - כלום. מתאים לי - מציאות למידות 5-6 או 1-2 לכל המידות באמצע, המחירים רגילים. אתמול הייתי בחנות המפעל של מתאים לי באיזור התעשיה נתניה דרום (ליד איקאה) בגדים נחמדים מאוד אבל קשה ליצור מערכת. למכנסיים אין ג'קט או חולצה תואמים ולהיפך. המחירים בסדר לעונה כ-130 - 160 ש"ח לפריט אופנתי. וכל פריט שלישי עולה 40 ש"ח. הגזרות קצת שונו, המכנסיים בגזרה צרה יותר, לי אישית זה מתאים. חולצות מחוייטות קצרות מדי וזה נראה קצת לא לעניין על הגוף.

DREAM111

New member
אכן את צודקת לגבי החניה והבלאגן

אבל לא יודעת אנחנו מתעצבנים שבאותו רגע אבל זה חלק מהחוויה של הקניה. שאנחנו אח"כ יוצאים מלאי חבילות אז כבר שוכחים. (שחס וחלילה לא תהיה חבילה אז באמת נכעס).

למעלה