רישוי אדריכלים

Sundancer

New member
רישוי אדריכלים ../images/Emo82.gif

היי, אם מישהו קיבל לאחרונה רישוי עיסוק באדריכלות מה- CACB על סמך לימודים+רישיון ישראלי, אודה מאד אם תיצרו קשר להבהיר מעט את התהליך. הנושא מאד לא ברור וב- CACB לא ששים למסור פרטים. אני מנסה לברר עבור ידידה ישראלית. תודה.

Sundancer

New member
ועוד דבר

לא ברור לי ההבדל בין רישוי דרך ה- CACB לבין רישוי בפרובינציה (אונטריו לצורך העניין). שוב תודה על כל מידע.

NewCanadian

New member
מידע מאד בסיסי

קראתי פעם באחד הכתבי עת על אדריכל הולנדי (די ידוע ממה שהבנתי) שנדרש לעשות שנה של קורסים + לעבוד כמה שנים בסטאג'! הכתבה הייתה כמובן מאד ביקורתית על השיטה. אם אני זוכר טוב, יש ועדה שאליה שולחים את כל הפרטים (השכלה, ניסיון, וכו') והיא קובעת באופן אינדיבידואלי לכל אחד מסלול לקבלת הרישיון. מה שהכי הפתיע אותי שם (אחרת לא הייתי זוכר את המאמר בכלל) זה שהשתמע חד משמעית שהוועדה הזו שמורכבת מאדריכלים קנדים ומרצים לאדריכלות מנסה באופן מגמתי ומודע להערים כמה שיותר קשיים כדי להגן על האינטרס הכלכלי של אלה שכבר עובדים בקנדה וזה מנוגד לאינטרס הציבורי כי אדריכלות זה מקצוע יצירתי ודווקא יש לעודד שילוב אסכולות וזרמים זרים.

Sundancer

New member
תודה

זה הרושם שגם אני קיבלתי. אם מישהו עשה את זה בפועל עדיין אשמח ליצור קשר. אגב, קנדי חדש, לא הייתה לך תמונה תמונה בפרופיל האישי?

New Canadian

New member
כרטיס אישי עם תמונה ../images/Emo153.gif

אכן בהתחלה העליתי תמונה אבל אחרי זה גיליתי שמעטים מאד עשו את זה. אפילו מנהל הפורום לא שם תמונה. אז הורדתי.

drz400e

New member
אני מעלה עכשיו תמונה.../images/Emo66.gif

אם זה יגרום ליותר ממכם להעלות תמונות. לא חשבתי שהתמונה שיש לי שם תפריע למישהו. הרי יש תמונה שלי באלבום...בכל אופן, מעכשיו תהיה גם אחת בכרטיס שלי,ואני מקווה שעוד חברים בפורום יצרפו תמונות לכרטיסים שלהם.

drz400e

New member
התמונה מסרבת להתעדכן

הפורום פשוט לא מוכן לשחרר את התמונה הישנה.מסכן, הוא כל כך התרגל אליה...מבטיח,מחר תהיה שם תמונה שלי.

Dry Martini

New member
ואם כבר מדברים על זה

בדף הראשי מוצג הפרופיל של איזה "גפן" שגר בסן פרנסיסקו ולא כתב שום הודעה בפורום. יש פה איזה היגיון שאני מפספס?

drz400e

New member
גפן דוקא נמצאת באוסטרליה...

כן,כן. והיא אכן כתבה פה בימים הראשונים. המערכת בוחרת ראנדומאלית חברים שיש להם תמונה בפורמט JEPG ליצוג בעמוד הראשי. כיון שיש פה כל כך מעט חברים ששמו תמונה,סביר שיקרו דברים כאלה.אני אשתדל לשים לב לדברים האלה, ולנשות לשים שם חברים יותר מיצגים כשהמערכת האוטומטית תתעתע בי.. דרך אגב, תמונת המקלחת שלך
נראת לך מספיק יצוגית לככב שם
?

Dry Martini

New member
באג?

נראה שמנוע החיפוש לא מחפש על המחבר. אם כולם יעלו תמונות, אז גם אני אים תמונה בלי שיער רטוב.

drz400e

New member
נכון , המנוע לא מחפש על חברים

מטעמי פרטיות.לכן גם חברים יכולים למנוע מאחרים לראות הודעות אחרונות שלהם ופורומים אחרים בהם הם משתתפים,או לחילופין כן להתיר לפרסום את הפרטים האלה בכרטיס שלהם... ...ודוקא יפה לך הרטוב...אבל באג אחר במערכת מונע ממני היום לשים את הכרטיס שלך בעמוד הראשי

gozala

New member
אפרופו תמונות../images/Emo168.gif

ניתן לפתוח אלבום ציבורי באתר כמו וואלה, ולתת את פרטיו וניגמר הסיפור, אלבום שלם לכל המתעניינים.

drz400e

New member
בבקשה../images/Emo24.gifפתחתי לכם אחד

האלבום חופשי לכולם ואפשר להעלות אליו תמונות גם בגודל המקורי שלהן ללא הגבלה. הדרישה היחידה היא הרשמות לאתר. העלתי לשם תמונה אחת,ואני מצרף את הלינק לעמוד הלינקים וגם לתגיות שרצות בראש עמוד הפורום. אני בטוח שזה יקל על מי שרוצה להעלות תמונות בגודל שאנו מקובל על תפוז

למעלה