ריק בעעע... פשוט בעעע.....

נכון ולכן לא כתבתי מטומטומת אלא אינפנטילית שזה ילדותית

או איפשהו על הקשת האוטיסטית כי אתה מתאר אדם מנותק רגשית לחלוטין.
אישה בוגרת ואינטלגנטית שעל פי דבריך לא מבינה שהיא פוגעת כשהיא שוכבת עם גבר נשוי משהו לא תקין אצלה.

עכשיו אתה כבר כותב שהיא עושה מה שבא לה ולא רואה בזה דבר רע, זה כבר יותר מעיד על כך שהיא פשוט לא אדם טוב, היא כן מבינה שהיא לא בסדר זה פשוט לא איכפת לה כי ברוק רואה רק את ברוק וכל השאר פשוט לא איכפת לה.
מה זאת אומרת היא נכנסת רק כשהיא שזה לא מתאים להם?
אם יש לי חברה שתחליט שאני ובעלי זה איך נגיד.....לא ממש מתאים אז זה בסדר שהיא תשכב איתו?
תאוריה חביבה, החיים עלפי ברוק: היא הקובעת והיא המזווגת זיווגים

מיכל203

New member
שכנעת אותי!
NOT.

לא ידעתי שגם ריק היה בפנימיה, התכוונתי ל- RJ, הבן של ברוק ורידג'. הוא גם בפנימיה, נכון?

כל הסיפור על ריק והכעסים שלו רק מוכיח את מה שאני טוענת.
אמא שלו הייתה עסוקה בלעבור בין גברים במקום לתת לו ילדות הולמת ויציבה.

אני לא יודעת בן כמה אתה וכמה נסיון יש לך בעניין, אבל מהרגע שמגיעים ילדים לעולם, סדרי העדיפויות של ההורים אמורים להשתנות, וטובת הילדים תופסת את המקום הראשון (בטח ובטח כשהם קטנים).
ריק לא דפק את עצמו, הוא נולד להורים דפוקים...

אני מבינה שאם ברוק הייתה אשתך או כל דמות אחרת בחיים האמיתיים שלך ומתנהגת כמו שהיא מתנהגת, היית סולח לה על הכל וממשיך לראות בה אישה נפלאה, נכון?

סופ"ש נעים גם לך ולכולם ו- Happy 4th!

ohadcarrington

New member
טוב לפחות ניסיתי לשכנע אותך

R.J אכן בפנימייה באירופה, אבל אצלו זה ממניעים אחרים, לא משנה שגם אצלו היה בלאגן גדול עם שרותי הרווחה מה שכן הוא והופ (שדרך אגב היו כמעט באותו הגיל באותה התקופה והוא עכשיו בן 11 והיא בת 20 ומשהו) כמעט נלקחו מברוק (אחרי תקרית עם מצית) ולבסוף הוחלט שהם כן יישארו אצלה
&nbsp
ביפים והאמיצים אף ילד לא גודל ע"י ההורים הביולוגיים שלו (חוץ מC.J אולי) כולם גודלו ע"י נאני ואופר למיניהן כולל טיילור שהתפטרה מעבודתה רק כדי לבהות אופר מגדלת את ילדיה, לכן אני לא חושב שהיא זאת שגידלה אותם לכן היא לא שגידלה אותם באמת מידיי פעם היא הייתה משחקת איתם ועושה להם טובה הופ גודלה כך רידג' ות'ורן גודלו כך סטפי גודלה כך ועובדה שהם כן יצאו בסדר (יחסית)
&nbsp
גילי הצעיר (מאוד מאוד) וחוסר הנסיון (המוחלט) שלי בגידול ילדים אין ממש מה לעשות בעניין כיוון שאם ברוק עצמה הייתה מגדלת את הילדים, אז, במקרה שכזה את היית צודקת (ואני לא יכולתי להיכנס לדיון שכזה בגלל חוסר הניסיון שלי), כיוון שסדר העדיפויות שלה לא השתנה אחרי שגידלה את הילדים וטובת הילדים לחלוטין לא תפסה את המקום הראשון אצלה כיוון שהיא לא זאת שגידלה את הילדים היא הפקידה את הילדים בידי מטפלות וכו'
&nbsp
ריק תמיד התנהג בצורה לא הולמת מהיום שהגיח ליפים גם כשניסו לעזור לו בתור ילד (וניסו לא מעט והתאמצו ממש) הוא עדיין סירב והמשיך להתנהג בצורה של חוסר שליטה ואכפתיות
&nbsp
לגביי אם הייתי חי עם ברוק, סביר להניח שהייתי בורח על נשמתי בעונה השנייה
אבל כן הייתי סולח לה כי אני לא חושב שהיא מתכוונת לפגוע במישהו והיא באמת מנסה לבקש סליחה אז כן הייתי סולח לה וממשיך לראות בה בן־אדם טוב (לא מושלם אבל טוב)

מיכל203

New member
הגיל בכרטיס שלך נכון?
וואו.
אז איך יש לך ידע כ"כ נרחב בכל ההסטוריה של היפים? התחלת לראות בגלגול הקודם שלך? או שקראת את הספר?.. :)

הנאמנות והסלחנות שלך לברוק מעלה בי חיוך (קצת גם בגלל התמימות), אבל אני מקווה שאתה לא רואה בהתנהגות שלה מודל ראוי לחיקוי בחיים האמיתיים.

ohadcarrington

New member
כן הגיל בכרטיס שלי נכון (אולי אפילו מעוגל קצת למעלה
)

יש ספר של היפים והאמיצים? ואת ההיסטוריה אני יודע כי כשהייתי ילד גרתי בארה"ב ושידרו את כל הסדרה בשידור חוזר של איזה 10 פרקים ביום אז יצא שראיתי את כל הסדרה ועוד כל מיני סדרות והתמכרתי
&nbsp
אולי אני באמת קצת תמים אבל לא יותר מידיי ברור שהיו דברים שהיא עשתה שלא מצאו חן בעיניי , היא לא מושלמת וטהורה, אבל גם לא חסרת התחשבות בכולם, ואם הייתי לוקח את ברוק כמודל לחיקוי אף אחד לא היה מדבר איתי
לפחות פה בארץ, בארה"ב זה עוד איכשהו יכול לעבור אבל לדעתי ההתנהגות בארץ שונה לגמרי מבארה"ב לטוב ולרע התנהגות אמריקאית מכל סוג שהוא לא תצליח לעבור בארץ

Shiri from the block

Active member
זה לא עניין של תמימות, זה נאמנות לדמות
אני גם יכולה להצדיק את ברוק בכל מעשה שהיא עשתה.
כמו שאוהבי טיילור בכלל לא מאשימים אותה בתאונה של דרלה (למרות שזה כן היה באשמתה)
&nbsp
בכל אופן, ברוק היא יפיפייה, מושלמת, מעניינת ושווה כל רגע של צפייה בסדרה

ואני אישית הייתי מוכנה לעשות הכל כדי להיות איתה בכל צורה שהיא
(גם אם זה לתמוך בה כחברה וגם אם זה להיות איתה בזוגיות
)

ohadcarrington

New member
שירן יופי שהצטרפת אלינו
ואני תמים בלי שום קשר לברוק

זה משהו באישיות שלי, אני תמיד מאמין לאנשים, בגלל זה קל לעבוד עליי באחד באפריל

ואפשר להצדיק את ברוק בהכל, אבל זה לא ייראה אמין, ברור שהיא עשתה דברים שלא מצאו חן בעיניי או בעינייך, אבל היופי בברוק (חוץ מזה שהיא באמת יפה) זה שהיא עושה מה שהיא רוצה והיא יודעת מה היא רוצה וכל רגע שהיא בסדרה מעניין ותמיד יכול לקרות משהו ותמיד היא יכולה לזרוק מישהו/משהו על מישהו ולהרביץ למישהו ולצעוק על מישהו היא דמות בלי נחת תמיד עושה משהו, אבל לדעתי כל מה שהיא עושה היא לא עושה מרוע ובגלל זה על כל מה שהיא תעשה אפשר לסלוח לה...

ואת טיילור אני בכלל לא אוהב בגלל כל ההתנהגות הצדקנית שלה ובכלל היא בן אדם שאסור לו להיות ליד ההגה כמו שרואים בסרטון הזה וגם אחר כך סטפני עזרה לה להסתיר ראיות והרי שאם זאת הייתה ברוק היא מיד הייתה מסגירה אותה למשטרה, וגם טיילור לא טרחה להודות בפני ת'ורן שהיא רצחה(!) את דרלה רק הרבה זמן אחר כך וגם אז היא לא ממש האשימה את עצמה, בגלל זה חשבתי שכל השנאה של אלי כלפיה מוצדקת בקיצור כולנו אוהבים את מי שאנחנו אוהבים בסדרה וכולנו נמשיך לקטר שהעלילות משעממות וממוחזרות

לכן נסגור את הדיון עם התמונה הזאת:

מיכל203

New member
למה בכלל צריכה להיות נאמנות לדמות?
למה צריך להצדיק כל מעשה של דמות מסויימת בצורה עיוורת ולא להסתכל על כל מקרה לגופו?
מותר לראות פגמים גם כשאוהבים.
חד צדדיות טוטאלית גורמת לראיה מעוותת של התמונה, סוג של שחור/לבן בלבד, ואל תבלבלו אותי עם גוונים נוספים.
אין לי ספק שאת יכולה להצדיק כל מעשה שהיא עשתה, כי כשיוצאים מתוך הנחת בסיס לא אוביקטיבית שהיא תמיד צודקת ותמיד בסדר, אז מאוד פשוט לסדר את העובדות ולהתאים אותן להנחת הבסיס הזאת.

Shiri from the block

Active member
לא אמרתי שהיא תמיד צודקת
יש המון דברים שהיא עשתה שלא הסכמתי איתם, אבל זה לא אומר שאני אפסיק לאהוב אותה בגלל זה...
וגם אם אני לא מסכימה איתם אני יכולה להבין אותה ולמה היא עשתה את זה אז יותר קל לי לקבל אותה כמו שהיא, מאשר אנשים שרואים כל מעשה שלה בצורה רעה ושלילית.

Shiri from the block

Active member
ובנוסף
למה שלא תיהיה נאמנות לדמות? ועכשיו אני מדברת בכללי.
אז כל דמות שתעשה משהו שאני לא מסכימה איתו אני אשנא אותה ואעבור לדמות אחרת?
במצב כזה אני לא אוהב שום דמות משום סדרה.
כל דמות עושה משהו שאנחנו לא מרוצים ממנו, אבל עדיין אנחנו אוהבים את אותה דמות למרות כל מה שהיא עושה.
וזה מה שנאמנות לדמות אומרת.

זה נכון ואני רואה את זה גם בפורום האח הגדול

אם יש לך פייבוריט....הוא לעולם לא טועה והוא בחזקת צדיק.
בימי טהוניה, אוהביה לא יכלו לשפוט אותה וגם כשהיא קיללה כמו אחרונת התגרנים בשוק הם ראו בזה פואטיקה למתקדמים.
וכו' וכו'

צודקת...אני בניגוד לחברי פה מודה שברוק רחוקה שנות אור

מלהיות מודלמת אבל אני לא שונאת אןתה ולא הייתה רוצה שתעזוב...
למה להפוך אןתה למושלמת כשהיא ממש לא..
למה לא להעביר עליה ביקורת?

Shiri from the block

Active member
אתם יכולים להגיד על ברוק מה שאתם רוצים חחח
אני לא משליטת טרור!!

פעם הייתי יותר קרציה, אני מודה! היום אני כבר הרבה יותר מתונה.
בבקשה אל תפחדו ממני חח

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
(אבל כמובן שאני לא מסכימה עם מה שאמרת
)

מקסימה1

New member
חחחח just like that *3

היה כל כך אינפנטילי שאפילו היא הרגישה שהיא עושה צחוק מעצמה....

Shiri from the block

Active member
כן זה היה ממש מגוחך
הרגשתי מגוחך בשביל קתרין שהייתה צריכה לשחק את זה -_-
כתיבה תסריטאית גרועה.

אני יודעת שיש רבים שמממש אוהבים את ברוק, לדעתי היא סך הכל

פריחה אלגנטית

עוברת ממיטה למיטה, מפרידה משפחות
לא מוצאת בה כלום

למעלה