ריק בעעע... פשוט בעעע.....

ohadcarrington

New member
ריק בעעע... פשוט בעעע.....

תסלחו לי מראש על הכותרת אבל זה מה שמשקף את רגשותיי על ריק הוא פשוט בעעע.... בעעע....
אני אגלה לכם סוד, מעולם לא אהבתי את ריק, גם לא בהתחלה כשהיה כל הסיפור הזה עם אמבר והביביסיטר והכליה והתאונה, אבל בעלילות האחרונות שלו עם מאיה הוא פשוט גועלי! כל הענייו הזה אתמול עם הגלידה בכלל היה דוחה והוא ומאיה שני יצורים גועליים, ההתנהגות שלהם לאייבי לאלי ולכולם בכלל דוחה והם ממשיכים לצחוק להיות שמחים כאילו הם לא פגעו באף אחד. לפעמים אני פשוט מצטער שאמבר נתנה לו את הכליה הזאת היא הייתה צריכה לתת לו למות! או שאני מקווה ששילה ושוגר יעשו קמבאק יזרקו את ריק ומאיה לתוך הכבשן וישימו את החום על עוצמה מירבית ושאף אחד לא יבוא להציל אותם! אמרו לי בספויילרים שהם יהיו גועליים אבל זה מגיע לרמות אפילו סטפני טיילור ושילה ביחד לא הגיעו אליהם
גם רידג' וקרוליין זה לא עלילה מי יודע מה, המיוחד הסצנה של אתמול שהוא מצייר עליה, COME ON קרוליין איך את נותנת לו להחפיץ אותך בצורה כזאת, אולי חוסר הרצון שלי מהעלילה קשור קצת לפמיניזם
, אבל בכל מקרה לדעתי פער הגילים ביניהם גדול מידיי.
זהו זה פחות או יותר וסליחה שלא הצלחתי להחזיק את עצמי את הסיכום השבועי כי זה פשוט עיצבן אותי!

מקסימה1

New member
חחחחח

כמה אינפורמציה ודמויות חסרות לי.. ואני רואה את הסדרה כבר למעלה משנה.. הייתי ממכורות צח"מ..
ממממ מי הם שילה ושוגר??
אבל ללא ספק אנחנו בתקופה טובה ייחסית..אני רואה את הסדרה מוקלטת ועד לא מזמן הייתי צריכה להריץ את השיחזורים של וואייט וליאם על הופ ואת כל מה שקשור בקווין המעצבנת והמשעממת..
אני חושבת שההתנהגות של ריק מוזרה מאד אבל כפי שאני מבינה הוא באמת מאמין בשינוי .

ohadcarrington

New member
שילה ושוגר הן:

שילה - היא המטורפת של הסידרה, היא זרקה את רידג' לכבשן ירתה בסטפני וכיסחה את אמבר במכות כדי לגנוב את הופ, ירתה בטיילור וברוק והרגה את טיילור בקיצור לא חסר עליה, היא התחילה בתור אחות והיא הייתה בהתחלה ביחסים טובים עם כולם עד שהתחרפנה היא התחילה בתור דמות בצחמ ורק אז עברה ליפים אני חושב שאחר כך הרגו אותה בצחמ נראה לי שבשנת 2007 לורן ירתה בה ואז אמרו שמישהי השתחררה מבית המשוגעים חתמה עם השם שילה קרטר ושלחו את למומחה בכתב יד והתוצאה לא הייתה חד משמעית
שוגר - עזרה לשילה לברוח מהכלא ועזרה לה לחטוף את רידג' ניק וברוק
יש מלא עלילות בכל ה28 שנים האלה אני ראיתי את כל הפרקים עדיין קשה לי לעקוב

ohadcarrington

New member
הזיכרון שלי בכלל לא משהו

לפחות בנוגע ליפים אני לא בטוח בכלל שהיא רצתה לגנוב את הופ בתור תינוקת אולי היא רצתה לגנוב תינוקת אחרת של הפורסטרים
בצחמ היא לא תמיד הייתה שילה פעם אחת היא עשתה ניתוח פלסטי כדי להיראות כמו פיליס

מיכל203

New member
OMG
נראה לי שפיספסתי את השנים הטובות של הסידרה.

נראה לי שצריך את שילה, או מישהי כמוה, ביפים כדי לנער קצת את העניינים, שנראים לי כרגע די מנומנמים וחסרי כיוון.

מיכל203

New member
ה-בעעע שלי להיום היא... (ספוילר למי שעוד לא ראה את הפרק היום
ברוק.
מאאאאוד חשוב לה לדבר עם רידג' (כשממש אין לה שום דבר ממשי להגיד), מטריחה אותו לבוא אליה הביתה, מופיעה בבגד ים ועליונית שקופה וחשופה, ומפלרטטת איתו בלי בושה - כשהיא יודעת שהוא עם מישהי אחרת! - ומציעה לו יום כיף איתה! (אולי לכבוד תחילת החופש הגדול..).

באמת?... כמה נמוך אפשר לרדת?

וזה אחרי שאתמול היא דיברה עם קרוליין ואמרה לה שהיא יכולה לקחת לה את רידג' בקלות - just like that! שלוש פעמים היא חזרה על זה, כאילו שעכשיו זאת המשימה מס' 1 שלה בחיים.

וזה לא משנה אם רידג' וקרוליין מתאימים או לא וממש לא חשוב מה היא חושבת על הקשר הזה (היא באמת חושבת שריק וקרוליין יחזרו להיות יחד אם קרוליין לא תהיה עם רידג'? או שפשוט מפריע לה שכל אחד מהגברים "שלה", ביל ורידג' המשיכו הלאה ומצאו אושר עם מישהי אחרת?).

בטח שירי תכעס אבל ברוק תמיד הייתה...אמממ....*ונה :)

היא עשתה את זה כל פעם...
ברגע שבא לה על מישהו (לא משנה אם זה משתנה בכל יום בשבוע) היא פשוט הולכת על זה.
נשוי/אלמן/רווק/קטין זה לא משנה....
"היא הולכת עם הלב"

ohadcarrington

New member
אני אזהר במה שאני אומר (בתור מי ששייך למחנה ברוק)

ברוק אוהבת את רידג' והיא לא יכולה לתת לו להיות עם מישהי שהיא יודעת שלא מתאימה לו, זה למה היא מתערבת כל הזמן במערכות היחסים שלו, וכן ברוק הולכת אחרי מי שהיא רוצה, לדעתי זה לא אומר שהיא *ונה אלא שהיא פשוט הולכת אחרי הרצונות שלה בלי לדפוק חשבון" זה תמיד יצר בעיות אבל לדעתי היא עושה מה שטוב בשבילה לדעתה
וברוק בהלבשה תחתונה זה משהו עתיק יומין פעם היא ניסתה לפתות את רידג' וכל פעם שהיא הייתה חצי ערומה סטפני הייתה נכנסת (כאילו יש לה נורה שאומרת לה מתי ברוק חצי ערומה)
לגבי ריק וקרוליין היא פשוט רוצה שלבן שלה יהיו החיים הכי טובים שהיא יכולה לתת לו היא חושבת שזה לטובתו שהוא יחזור לקרוליין, היא מגינה על הילד שלה, למרות שלדעתי לא צריך להגן עליו כי הוא מטומטם אבל היא עושה את זה מתוך אינסטינקט אימהי

מיכל203

New member
לא רק שנזהרת, אלא שדיברת כמו סוכן של ברוק

אתה מבין שבזה שהיא "עושה מה שטוב בשבילה", היא בעצם לא סופרת אנשים אחרים ממטר, דורכת עליהם ומזיקה לסביבה, והכל בפנים מיתממות וקול רך של מישהי ש"רק עושה מה שטוב בשבילה".

וחוץ מזה, מה יש לה להלין על קרוליין כמישהי שלא מתאימה לרידג', אם היא עצמה עשתה בדיוק את אותו הדבר עם אריק?
דיקון אמר לה את זה בשיחה ביניהם לפני כמה ימים.
היא כמובן מיד קפצה להגן על עצמה ואמרה בלהט שזה היה "קומפליטלי דיפרנט!!" ודיקון אמר לה שזה בכלל לא דיפרנט - young woman, old Forrester, והיא חייכה במבוכה ולא ידעה מה להגיד. נדמה לי שאפילו השחקנית עצמה הייתה במבוכה :)

ולגבי המשפט האחרון שלך על האינסטינקט האימהי - זה נשמע לי ממש מגוחך.
אני לא יודעת אם אי פעם היה לה בכלל אינסטינקט כזה, ולהתחיל לחשוב על הילד כשהוא בן 40, זה משהו שדורש את האייקון הזה ---->

בקיצור - כנראה שהכל ממשיך להיות אותו דבר. הפורסטרס, הברוק, ההלבשה התחתונה וחוסר הבושה.

ohadcarrington

New member
זה נכון שכשהיא עושה מה שטוב בשבילה היא לפעמים עושה רע לאנשים

אבל היא עושה את זה כדי להיות מאושרת והיא לא רואה בכך דבר רע היא באמת לא מתכוונת לפגוע באף אחד
&nbsp
לגבי אריק וברוק היא באמת אהבה אותו והוא אהב אותה, את שוכחת שהם נפרדו בגלל שרידג' שכב עם ברוק (שלא באשמתה) אחרי משהו שהוא גילה בפורסטר וגם אחרי שסטפני הראתה לאריק הוכחות הוא המשיך לאהוב את ברוק הם נפרדו רק בגלל שהוא חשב שבריג'יט היא הבת של רידג' ולא שלו בגלל ששילה (אחמ אחמ) החליפה את תוצאות בדיקת האבהות.
&nbsp
לגבי האינסטניקט האימהי זה ממש לא נכון תמיד היה לה המון דאגה ואהבה לילדים היא פעם אחת כמעט התאשפזה בבית חולים למשוגעים כשהיא חשבה שהילדים שלה ילקחו ממנה וטיילור תגדל אותם.
&nbsp
ולריק היא תמיד דאגה והיא ממשיכה לעשות את זה

מיכל203

New member
תודה על הפירוט

כמה דברים:

א. ברור שברוק רוצה להיות מאושרת. כולנו רוצים. אבל יש כאלה שנזהרים שלא לפגוע בדרך באנשים אחרים. קוראים לזה התחשבות. זה אומר לקחת בחשבון שיש אנשים נוספים מלבדי בעולם, ושרגשותיהם יכולים להפגע וחייהם עלולים לההרס בגלל המעשים שלי, אז כדאי אולי שאני אחשוב גם עליהם לפני שאני מוציאה לפועל כל גחמה מקרית שלי.

ב. אני לא מכירה את ההסטוריה הרחוקה, אז זה לא ששכחתי, אלא שאני לא יודעת מי שכב עם מי, למה, מתי ובאיזה פוזיציה (וגם אם הייתי רואה אז, סביר להניח שלא הייתי זוכרת) :)
אבל קראתי מה שכתבת, ואני לא מבינה. האם ברוק ידעה שאריק נשוי לסטפני? כלומר, שהוא אמור להיות מחוץ לתחום בשבילה?
ומה זה אומר שרידג' שכב עם ברוק שלא באשמתה? היא לא הייתה חלק מהעניין? היא לא הייתה בהכרה וידעה מה היא עושה?

ג. אני חושבת שכאמא טובה ברוק לא הייתה צריכה לחשוף את ילדיה למצעד הגברים ולהתחלפויות הבלתי פוסקות שלהם. ילדים צריכים יציבות.
באיזשהו שלב היא גם הייתה צריכה להפסיק את היו-יו הזה של רידג' איתה/לא איתה/איתה/לא איתה ואת ים האכזבות שהיא קיבלה ממנו במשך שנים, שהשפיעו לא רק עליה אלא גם יצרו שריטות עמוקות אצל ריק, כפי שהוא עצמו מעיד.
אני לא יודעת למה הבן שלה בפנימיה, או שהיה בפנימיה (?) (אני מנחשת שזה משהו שהוא "לא באשמתה" כמובן...)
אולי בתאוריה יש לה אהבה ודאגה לילדים, אבל בתאכלס ברוק לוגן דואגת קודם כל לעצמה, וכשיש ילדים צורת ההתנהלות הזאת לא מתאימה. בלשון המעטה.
ולגבי הדאגה לריק - היא פשוט תפסה טרמפ על סיפור ריק-קרוליין (עם הסיבה הדלוחה הזאת של דאגה לריק) כדי להראות לנפשות הפועלות - קרוליין ורידג' - מאיפה משתין הדג.

ohadcarrington

New member
עמ' 25 משימה 4 תשובות

א. ברוק לא מבינה שהיא פוגעת באנשים, היא לא מתכוונת לפגוע, וכשהיא מבינה היא מנסה לעשות כל מה שהיא יכולה כדי לכפר על כך, אני לא הייתי קורא לזה חוסר התחשבות אלא יותר חוסר הבנה קל
&nbsp
ב. של ברוק ואריק, רידג' וברוק יצאו ביחד אחרי שרידג' וקרוליין סניור (לא זאת שאת מכירה עכשיו) עמדו להתחתן, קרוליין יצאה עם ת'ורן התבלבלה בין ת'ורן לרידג' ובטעות שכבה איתו, סטפני שכנעה את רידג' לעזוב את ברוק, אריק התאהב בברוק (הוא זה שיזם ושכנע את ברוק) הוא וסטפני נפרדו והוא התחתן עם ברוק, רידג' גילה משהו מדהים (!!!) בפורסטר ושכב עם ברוק (לא בהבנה שהיא תחת השפעת אלכהול או כדורים אחרים או משהו כזה) סטפני רצתה את אריק בחזרה והראתה לאריק תמונות שרידג' וברוק שכבו, לאריק לא היה אכפת והוא המשיך עם ברוק, הוא נפרד ממנה רק כשהוא חשב שבריג'יט בעצם שייכת לרדג' ולא לו.
&nbsp
ג. ריק נכנס לפנמייה בגלל שהוא וסלחו לי על המילה הקשה *מטומטם* הוא עשה הרבה בלאגן בתור ילד הוא והביביסיטר ה־ושוב פעם מילה קשה *מטומטמת* אמבר, שניהם יום אחד החליטו לעשות קרב שתייה באלכוהול ואז לצאת לנהוג על מכוניות מרוץ לאורך לוס אנג'לס ואז עשו תאונה, הוא וסי ג'יי (הבן של סאלי וקלארק) רבו מכות בבית ספר והתחילו קרב אגרופים בחתונה של מייסי ות'ורן, ותאמיני או לא לפני שנהייתה בין רידג' לריק יריבות גדולה הוא ניסה לדאוג לא וריק התנהג כמו מטורף, כשריק היה בן נוער רידג' נכנס לחדר שלו וראה כל מיני משחקי אלימות וזוועה שריק שיחק בהם והוא *באמת* ניסה לדאוג לו! לריק תמיד היו בעיות כעסים ואפילו כשברוק התחתנה עם גרנט הוא לא הסכים לקבל אותו ואז ירה בו (כן, כן זאת לא הפעם הראשונה של ריק עם אקדח) ואז הוא ניסה להפיל את זה על רידג' אחר כך גם אמבר דפקה אותו אבל זה באשמתו, בקיצור ריק דפק את עצמו. וברוק מבינה שקרוליין לא עשתה שום דבר רע לריק לכן היא רוצה שהם יחזרו, כי היא חושבת שזה הדבר הכי טוב בשבילו.
&nbsp
סופ"ש נעים לכולם

נ.ב שירן אולי תעזרי לי פה? אני פה לבד במחנה ברוק...

אמממממ

א. זאת קצת התממות לקרוא לזה "חוסר הבנה קל"...
כשאת שוכבת עם גבר נשוי אן תפוס, זה דיי ברור שבת הזוג תפגע והמשפחה תתפרק.
זה הרבה מעבר לחוזר הבנה קל...
אני אוהבת את ברוק כי היכ יפה סקסית מצחיקה והשחקנית עצמה מדהימה אבל אני לא הייתי רוצה חברה כזאת,ואני בספק אם את היית רוצה מישהי שביום בהיר אחד יכולה לשכב עם בעלך כי היא הולכת עם הלב שלה...
אגב, כששכבה עם ביל, בעלה של אחותה היא ידעה בדיוק מה עשתה ואיך קייטי תגיב( תאצה בתירןץ עלוב שהיא לא מספרת לה כי היא מפחדת בגלל הדכאון שהיא תפגע בעצמה...ממש) לא חשבה פעמיים וגצה שאריק דהיה תפוס בזמנו עם טיילור (לא נמאס לה לגנוב לה בני זוג???!!!) יגיד שהילד שלו...הייתה מוכנה ללהתחתן איתו למרות שלא רהבה אןתו אלא את בחל (באותו הרגע...גם זה חלף). זה לא בדיוק ללכת עם הלב...

תמיד העדפתי את טיילור

ב. רידג אנס בעצם את ברוק??
איך לעזעזל קרוליין התבלבלה בין רידג לתורן? לא זכרתי שקרוליין הייתה עם תורן בכלל..הייתי בטוחה שהיא הייתה אישתו הראשונה של רידג..
תחשבי שברוק הייתה עם אריק ועם שני הבנים שלו וגם הייתה מאוהבת בתומס תקופה...לא חושבת ששכבו...

ג. אני ממש לא חושבת שברוק מתערבת כי היא רוצה שריק וקרוליין יחזרו...
היא מעולם לא התערבה בחיי ילדיה ונתנה להם להחליט לבד (נקודה גדולה לזכותה..במיוחד בניגוד לסטפני או קווין).
היא פשוט לא רוצה שקרוליין ורידג יהיו יחד (רומן דיי מגעיל...) ואם ביל לא היה זורק אותה אולי היא גם לא הייתה נזכרת ברידג.

ממש כייף לקרוא אותך!!

ohadcarrington

New member
בעעע טיילור
ותודה

א. שוב, ברוק לא מבינה שהיא עושה משהו רע. היא חושבת שהיא לא פוגעת באף אחד והיא תמיד יודעת לבקש סליחה ולא משחקת את עצמה קדושה כמו טיילור והיא לא משקרת כמו טיילור ואם היא בוגדת אז היא יודעת לבוא ולבקש סליחה ולא לשכב עם ידיד שלה באמצע קריסה של בקתה רק בגלל שלא רצה למות בתול (טיילור -,-) ועובדה שאף אחד (כמעט) לא נוטר טינה לברוק ולטיילור יש רשימה של שונאים

ב. רידג' לא הבין שהיא תחת השפעה של כדורים/סם/משהו והיא הייתה מסטולה כזאת
חצי ישנה ולא הבינה מה הולך איתה אז הוא שכב איתה. רידג' וקרוליין עמדו להתחתן ביום החתונה רידג' (*הגאון*) נישק מישהי בשם אלכס אבא של קרוליין (שמו דרך אגב ביל סניור) ראה את זה צילם אותם הראה לקרוליין את התמונות החתונה בוטלה קרוליין מצאה את עצמה בידיו של מישהו אלים ואז הגיעה לת'ורן והתחתנה איתו, ואז הגאונה (קרוליין -,-) התבלבלה בין רידג' לת'ורן ושכבה איתו. BTW אם את רומזת שברוק אוהבת פורסטרים גם לטיילור לא חסר היסטוריה היא הייתה גם עם אריק ת'ורן ורידג' וגם היא התחתנה עם בלייק הייז רק כדי שיממן לה את לימודי הפסיכולוגיה והיא גם בשביל להשיג את רידג' השתמשה בתומאס ובהריון הבא שלה אחרי זה כדי להפריד בין רידג' וברוק.

ג.היא לא פעם ולא פעמיים התערבה במערכות יחסים של הילדים שלה והתערבה לא מעט בתקופת אמבר-ריק והתינוק הנעלם, היא פשוט יודעת גבולות בניגוד לסטפני וקווין, היא יודעת שאם הם לא מקשיבים לה הם ילמדו את הלקח לבד. היא תמיד התערבה בחיים של רידג' והיא גם ידעה לפרגן כשצריך, בין רידג' וברוק יש קשר מיוחד הם תמיד דואגים אחד לשני ותמיד אכפת להם לא משנה כמה הם רבים

ושוב פעם תודה שירן שאת לא משאירה אותי כאן לבד
להילחם על שמה הטוב של ברוק וHAPPY 4TH JULY (יום העצמאות האמריקאי) לכל הפורסטרים והספנסרים שם בעולם...

:)

א. מזתומרת היא לא מבינה שהיא עושה משהו רע????
את שוכבת עם גבר נשוי!!!!
פשוט לא אכפת לה...
וזה שהיא מבקשת סליחה זה עוד יותר גרוע...כל פעם שוכבת, זורקת, בוכה, סליחה...
וזה ששנואים את טיילור ואותה לא...אמממ..סתם כתיבה גרועה :)

ב. איך היא התבלבלה בין ריגד לתורן???
הם לבשו מסכה אומשהו?...כמו הסיפור ההזוי של ברוק ואוליבר....

בקיצור ברוק לא תמימה והיא יודעת מה עושה והאמת שלא אכפת לה על מי היא דורכת בדרך...
בדוגמה שהבאתי שהיא ניסתה לארי'ק יתחתן איתה בזמן שהיה עם טיילור...
פשוט לא היה אכפת לה מטיילור כי אריק היה אמצעי למטרה שלה :להסתיר את ההריון מבעלה של אחותה!!!

ohadcarrington

New member
טוב יש לי גבולות לכמה שאני יכול לחשוב על איך להגן עליה

לגבי רידג' ות'ורן היא הייתה גם שיכורה/תחת השפעת סם/משהו גם ב87 הם מיחזרו עלילות
לגבי ברוק אני לעולם אוהב את ברוק (לפחות עד שהיא תעשה משהו נוראי שיגרום לכולם לשנוא אותה) ואת לעולם לא תאהבי אותה, זה היופי בסדרה, לדעתי ברוק עושה דברים מתמימות ולדעתך ברוק היא רשעה שדורכת על כל מה שבדרכה כדי להשיג את מה שהיא רוצה וזה כל היופי שבאנושות כי העולם מתחלק לאלו ששונאים את ברוק ואלה שאוהבים אותה
אז סופ"ש נעים ואני צריך לחשוב על פעילות לכבוד ה־4th Of July

אני ממש לא שונאת אותה פשוט טני לא חושבת שהיא מושלמת

והאמת שזה מה שהןפך אותה לדמןת שלמה:היא טובה ורעה, מתחשבת ואגואיסטית, ילדותית ובוגרתהיא גם סקסית ומושכת ולפעמים יצוגית ושמרנית.
&nbsp
היא דמות אנושית דווקא בגלל שהיא רחוקה שנות אורמלהיות מושלמת.

לא נעים לי להגיד לך, אבל אם את אוהבת את ברוק כל כך

אז את ממש ממעיטה בערכה והופכת אות למעט אינפנטילית או סובלת מאספרגר או משהו אחר על הקשת האוטיסטית כשאת טוענת כל פעם שברוק לא מבינה שהיא עושה משהו רע.

מי לא מבינה שהיא עושה משהו רע כשהיא שוכבת עם גבר נשוי?
ונתעלם לרגע מכל השאר, רק אדם אטום ומנותק יכול להשתמש בתירוץ הלא ידעתי שאני עושה משהו רע כל פעם שהוא קופץ ממיטה למיטה של גברים נשואים, נשואים לאחותם, נשואים לבת שלהם או סתם נשואים....זה תירוץ ממש לא קביל כשמדובר באישה חזקה, חכמה, בעלת קריירה מצליחה וכו'.

ohadcarrington

New member
זה לא הופך אותה למטומטמת ואני בן
זה גם רשום בחתימה שלי

ברוק עושה מה שבא לה היא לא רואה בזה דבר רע היא נכנסת למערכות יחסים רק כשהיא רואה שזה לא מתאים לזוג, היו כמה מערכות יחסים שבהם היא רצתה מישהו ולא התערבה כדי לא להרוס, היא נכנסת רק כשהיא יודעת שזה לא מתאים להם, לכן היא לא רואה בזה דבר רע, וכשהיא מבינה שהיא עושה משהו רע היא יודעת להתנצל

למעלה