ריקנות בה אני חשה היום

איילה61

New member
ריקנות בה אני חשה היום

יש ימים שאנו חשים אי שקט פנימי מה אפשר לעשות בתחום הבית כדי לשנות הרגשה זואשמח מאד אם תידעו אותי טוב אז הכל כשורה ורגיל ובכל זאת יש פירפורים בבטן ועצב בלב אכן לכולם זה קורה אך זה לא מנחם

יש ימים כאלה,

נכון, זה לא ממש מנחם לדעת שלכולם יש ימים כאלה, בדיוק כשאתה ביום כזה. תרשי לעצמך לחוות את הרגשות הללו. אל תתבעסי על עצמך, אל תנסי בכוח להוציא את עצמך, עד שאת מרגישה שלמה עם זה. יש לך תחביבים? את אוהבת יצירה? אם יש לך תחביבים, תנסי להתעסק בהם קצת. אם בא לך על יצירה, תכנסי לכל אחת מחנויות היצירה הפזורות כפטריות אחרי הגשם, תראי משהו שמדליק אותך ותבקשי מהמוכרות הסבר על מה עושים ואיך, תקני כמה מוצרים, ויאללה, לקצת ריפוי בעיסוק (ואם לא בא לך לקנות, אלא לעשות משהו מדברים בבית, אז תגידי ונחשוב ביחד על משהו, יש לי קצת רקע בנושא...). האם ההרגשה נובעת ממשהו ספציפי? בא לך לשתף? בינתיים קבלי
אני

איילה61

New member
ורד תודה

חם לי וכבר אני מרגישה טוב נפלא שיש חברים שנותנים עזרה עצם העובדה שיכולתי לכתוב שמעיק עלי משהו למרות שלא ידעתי מה זה עזר כרגע חזרתי מחתונה וזה ממש חמם לי את הלב שהגבת לרחשי ליבי תודה רבה לך ורד מקסימה מי יתן וכולנו נחווה ימים טובים כמו כן החיבוק החמוד שנתת לי העלה חיוך ענק על פני מחזירה לך חיבוק גדול אילהלילה טוב

מניחה שהכוונה שלך היא לפנג שווי, ובזה אני לא

מבינה בכלל, השאלה לדעתי צריכה להיות מה את צריכה לעשות בתוך עצמך מבחינה מחשבתית כדי לשנות את ההרגשה הזאת? אילו מעשים עלייך לעשות? אילו החלטות עלייך לנקוט?

איילה61

New member
פרפרי אהבה שלום

חן חן לך על תגובתך זה כבר מקל על בן אדם שמישהו מרגיש אותו ומנסה לעזור תחושת הריקנות התפוגגה וחלפה לה אך היה לי חשוב לכתוב אותה כי עצם הכתיבה עזרה לי ונחמד לדעת שיש אנשים שאיכפת להם מהזולת אסים בתודה רבה אילה

כמה דברים:

1. אם יש בבית אבק רב - לנקות!! 2. מים - לשטוף את הבית במים, מקלחת ארוכה או אמבטיה - מים אוספים אליהם עודפי אנרגיה, וחוץ מזה, זה עושה נקי ולכן מטפל בסעיף 1 (לפחות על הרצפה) 3 להדליק נר או נרות - שורף אנרגיה באוויר 4. לשבת בנוחיות על כורסא נעימה ולשחרר הכל. בעיקר לתת למחשבות לעוף חופשיות ולהתבונן בהן עד שהן נרגעות. להזהר לא להיכנס ללופים - אם מחשבה נתקעת לבקש ממנה להמשיך הלאה. אם נזכרים המשהו חשוב - לבקש ממנו שיחזור בזמן שיתאים לכם (לפרט אותו: שעה או מקום או סיטואציה בהם תוכלו לטפל בעניין) 5. לשים מוסיקה שעושה לך טוב כל טלו בתוך הבית ואפשר לצאת לטבע בקרבת מקום וללכת שמה קצת ולנשום ולהקשיב לצפורים מקווה שעזרתי קצת...

איילה61

New member
נאווה שלום

תודה על העצות טוב לדעת שאם מעיק משהו יש תמיד מישהו שמבין עצם ההיתיחסות לרגשותיו של הזילת זה מעשה טוב אכן המועקה חלפה לה כמו שהיא הופיעה אך בזאת שיכולתי לפרוק את מה שחשתי זה כבר עזרושוב תודה אסים בברכת לילה טוב אילה

למעלה