ריקי גל

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif בהופעה של ריקי בניצנים

היא לא הייתה כי היא לא יכולה להיות כי אני הייתי בהופעה ולא הייתה שום שירי מימון
יאאלה התחיל המשחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תתווכחו איתי אחרי זה...

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif *מנצל כמה שניות *

אל תשגעו אותיייייייייייי היא לא הייתי נשבע שהייתי ולפניה אני זוכר הייתה גלי עטרי עם מופע פי עשר יותר טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וריקי שרה את משחק החיים והיא אמרה לנו שהיא לא רגילה לשיר אותו ורק בהופעה הזאת היא שרה וייבשה את הקהלללללל יא אל תחרפנו אותי!

Tleilaxu

New member
ריקי באמת הרסה את ההופעה שלה:|

היא התחילה עם משחק החיים, אמרה שהיא למדה את הליריקס במיוחד להופעה, וגמרה אותה ישר על ההתחלה. כולם היו מבואסים רצח, עד "מקום לדאגה", שכולם שרו בטירוף של החיים. היא אמרה שהיא לא תשכח את זה. זה היה ח-ז-ק. אני לא מאמין שאתה לא זוכר שהיא העלתה את שירי(ה)!!!!

Tleilaxu

New member
../images/Emo124.gifהוא צודק.

הייתי בהופעה הזאת, "ערב אהבה ניצנים", ט"ו באב - גלי עטרי, ריקי גל, יהודית רביץ, רמי קליינשטיין (ובדיוק בסדר הזה
). ממש לפני ההופעה, מאחורי הקלעים, המפיקה של כוכב נולד הציגה את שירי לריקי, וביקשה ממנה להעלות אותה לבמה. שירי בחרה מהפלייליסט את השיר "לגור איתו", קבעה עם ריקי מה שרים סולו ומה ביחד, איזה קולות, ממש חפיף, ועלתה לשיר. ריקי הציגה אותה ככה: "רואים כוכב נולד?" קהל: >כככןןןןןןןןן< "מכירים אחת שירה?" קהל: *מבולבל* >>>>>ללללללאא, ממ.. כככככככככןןןןןןן<<<< "טוב, אז קבלו אותה - שירה מכוכב נולד" "תודה לשירה" קיצר, שירי שרה את זה, ומדהים! ממש מדהים! היה לה בית דואט עם המלווה של ריקי ופזון דואט עם ריקי. חוצמזה הכל לבד, ומדהים, מדהים, מדהים! בלי חזרות עד כמה שאני יודע.

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif אם אתה אומר...

בכל מקרה ההופעה של גלי הייתה ענקית, בהופעה של ריקי התחלתי להירדם אז הלכתי עם כמה חברים לחוף להשתכר... כנראה שזה לא היה כזה שוס אם לא שמענו...
אבל עדיין רוב ההופעה שמעתי אותה ושירי לא זכורה לי...

Tleilaxu

New member
ממ.. חבל..

ה-הופעה הייתה של יהודית. של רמי הייתה מעולה גם (אני זוכר חצי קהל בוכה ב"על הגשר הישן". וואו!). ואם כבר "על הגשר הישן" - שמעון השחור התחיל באודישן חידוש יפה וטוב, וגמר ממש רע.

perrinat

New member
שירי שרה עם ריקי גל../images/Emo103.gif

אבל זה לא היה בניצנים במסגרת פסטיבל המוזיקה של קוקה קולה. זה היה חודשיים לפני.

Tleilaxu

New member
זה כן היה שם, בדיוק בערב הזה.

ההופעה היחידה שהייתי אי פעם של ריקי גל.. ההופעה היחידה שהייתי עם שירלי ידידה שלי.. והיא זוכרת את זה, היא לא הפסיקה לדבר על זה אח"כ >> "וואי איזה זמרת אדירה, ריקי מתחוורת ליידה, היא חייבת לקחת, כזאת חמודה"! פשוט שנינו הכרנו את שירי אישית ממש קודם לפני, והיא כזה "היי, הנה זאת מכוכב נולד שהיינו איתה.." (היא פשוט לא ראתה את זה אף פעם, והייתי צריך להסביר לה). ממש לפני ההופעה, הלכנו לאכול, וישבו שם בשולחן בוריס גבסו ושירי עם המפיקה ועוד שני בחורים. ישר שאלתי אותם אם אפשר להצטרף, והצטרפנו אליהם. אכלנו, שמענו מהם איזה סולואים כל אחד בחר לחצי גמר הראשון (סיפרו שמעיין שקד לקחה שיר מדהים, כברה שרה מוזר, בוריס סיפר על שלו ולא זכר איך קוראים לשיר, שירי על שלה וכו'..). הם היו כל היום בצילומי קדימון בניצנים.. אז הכרנו אותם, אכלנו איתם. חמודים
.

perrinat

New member
הא... OK...../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

אני זוכרת שקראתי את זה [ברייטינג אם אני לא טועה], ושירי אמרה שהיא שרה עם ריקי גל, ומשום מה זכרתי שזה היה חודשיים לפני הגמר...

למעלה