ריקי גל

Amir5551

New member
ריקי גל

מי היא בכלל? אני מתכוון ,אני לא מכיר שירים שלה כל כך ולאחרונה מצפיות אקראיות בכוכב נולד זכיתי לראות אותה בפאנל השופטים תופסת תחת ומתבטאת כאילו היא הכשרון הווקאלי הכי גדול במדינה חשבתי לעצמי נו טוב אולי היא באמת שווה משהו אם היא מדברת ככה לאחרונה בבחירת שיר הלהקות הצבאיות הכי מוצלח זכיתי לראות אותה לראשונה בהופעה וממש נדהמתי מהביצוע הכל כך ירוד ביחס לציפיות שהיא גרמה לי לפתח מצפייה בחלק מפרקי כוכב נולד , רוב המתחרות בכוכב נולד שרות יותר טוב ממנה לטעמי...עם כל הכבוד לקריירה המפוארת שלה (אם יש לה דבר כזה בכלל אני לא ממש מכיר אותה...) כנראה שזה יותר מידי קל לעשות רושם ולהצליח בתחום השירה והזמר אם אשה כמותה מוערכת ברמה כל כך גדולה בשל הכשרון הווקאלי שלה בארה"ב היא כנראה הייתה מסיימת את השיא של הקריירה שלה בתור זמרת פאבים לכל היותר

colnishko

New member
"לגור איתו","בני ילד רע"/ ריקי גל

איך אתה לא מכיר אותה?!
היא זמרת ותיקה מאוד

Amir5551

New member
את בני ילד רע אני דווקא מכיר...

היא כתבה אותו? אני לא ממש חובב מוסיקה ישראלית אז אני לא כל כך בקיא בתחום ,למרות שאני תמיד יודע להעריך אמן טוב עם כשרון במידה ואני שומע אותו מתנגן ברדיו או בכל מקום אחר ,ישראלי או לא אני הבנתי שהיא ותיקה לפי איך שכולם תופסים ממנה שם בכוכב נולד אבל רק רציתי לציין שלפי הופעתה בטקס פרסי שירי הלהקות הצבאיות אני חושב שהיא מוערכת יתר על המידה

colnishko

New member
מי שמוערכת יתר על המידה זו רוני!

פקצ"ה שכמותה!
(פרחה קופצנית חחח)

perrinat

New member
מה הקשר של רוני לריקי גל../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

אני לא מבינה למה הזעם כלפי ריקי גל. היא שופטת בכוכב נולד זה לא אומר שהיא מלכת המוזיקה העברית/הזמרת הכי טובה בארץ/האישה הכי מוכשרת במדינה. היא מעבירה ביקורת כשהיא צריכה, והיא גם מפרגנת כשצריך, אז צאו מהמרמור הזה... אפשר לחשוב שאתם המתמודדים בכוכב נולד...

שלומית16

New member
אני לא מבינה מה הבעיה שלכם! היא

זמרת מצויינת והיא ובסדנה היא נתנה הערות מצויינות שבדיוק היו במקום אז אני חושבת שזה מסביר את זה שהיא יודעת לשיר ושהיא זמרת טובה ולא סתם בחרו בה להיות שופטת הם ידעו מה הם עושים

yoooni

New member
העניין הוא שריקי מעולה...

סתם מחפשים אותה בקטנות עכשיו. היא יודעת את העבודה יותר מכל משתתף בכוכב נולד, אז נכון היא לא בחורה בת 20 עם חיוך מיליון דולר, אבל היא בהחלט נפלאה. לא צריך להיות הזמר הכי טוב בעולם כדי לתת הכוונה קולית, וריקי דווקא עושה את התפקיד בכ"נ2 בצורה טובה מאד.

love amor

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואין לי כח להגיב כי גם ככה אני לא טובה בלהסביר את עצמי

colnishko

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!../images/Emo45.gif

LeAnNe

New member
נראה לי שאתה קצת מגזים../images/Emo62.gif

עד כמה שאני לא אוהבת אותה וחושבת שהיא ביצ'ית היא לא זמרת כל כך גרועה והיא לא שרה כל כך רע בתוכנית (זכור לי שהיא שרה ממש יפה בטקס יום הזכרון את "ריקמה אנושית"). היא לא סתם משהיא עם קול יפה כמו כל המתמודדים של כוכב נולד (ואני לא אומרת את זה בזלזול), יש לה כמה דברים שאין להם וזה בעיק ניסיון עשיר בשירה והיא גם מורה לפיתוח קול מה שגורם לה לשים לב לפאקים הקטנים ולנסות לעזור (וגם המתמודדים אמרו שהיא שמה לב מייד לבעיה). אז אולי היא לא מלכת העולם בשירה אבל אי אפשר להגיד שהיא פחות טובה מהמתמודדים ושהיא לא יכולה לשפוט תחרות כזאתי. חוץ מזה כוכב נולד רוצים להיות כמו אמריקן איידול אז צריכים לפחות ביצ' אחד וריקי גל משחקת את זה ממש יפה (כי תמיד צריך משהו שיגרום למתמודדים להבין שהם לא אלוהים). והנה כמה שירים שלה שמצאתי: (אני מאמינה שאתה מכיר חלק) אהבה בלתי אפשרית אהבת אמת אוהבת אותך יותר אוהבת סמבה אויטה אילו יכולתי אמא מאוחרת אמצע בלוז אמת או חובה אני לצידו בגלל הרוח בחוף תל ברוך במקום בו גדלת בצער לא רב ג'ינג'ית האישה בשחור היי שקטה הימים עוברים הנה פתחתי חלון הצריף של תמרי השמש היא האור של העולם חלומות ארוכים חפש בי טוקיו גדולה ילד אסור ילד מותר ילד רע ילד שלי ילדה של כרמל ילדותי השניה יש לי חולשה לרקדנים כשאני איתך כשאתה מתאהב בי לא ודי לא לגור איתו ליל שרב מה את עושה מה זאת אהבה מיכאל מערבה מכאן מקום לדאגה משחק החיים נומה נו נערת הרוק סרטי אהבה על ראש שמחתי פגישה אחת בבר פה ושם פנים צופיה ראש השנה שלך רוח רוח שיר בין ערביים שמור לי תודה רבה תפילות הילדים

מורן 1986

New member
אני בכלל אל סובלת אותה

חחח
והיא
שכל כך עושה פוזות
בכלל לא
התקבלה ללהקת הנחל
עלק כשרונית....

perrinat

New member
לידיעתך- ריקי גל שירתה../images/Emo103.gif

בלהקת חיל הים. היא ושלמה ארצי התקבלו לשם מיד

מורן 1986

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב
לא
הייתי קשובה כל כך
...
אבל רגע
- חיל הים
אז מה אמרו
על הנחל

LeAnNe

New member
בבקשה ממך..../images/Emo62.gif

תפסיקי לכתוב עם כל כך הרבה אייקונים
, זה משגע את השכל..

ילדונת5

New member
ועוד לידיעתך הרבה...../images/Emo70.gif

גברת גל היא זמרת מאוד מוערכת במיוחד בקרב משתתפי כוכב נולד, למשל נינט בחרה את השיר שלה לאודישן הראשון: "ילד אסור ילד מותר", וגם מעיין שקד: "מקום לדאגה", וגם אסתי שייבין: "הנה פתחתי חלון" ועוד מועמדת אחת בכוכב נולד 1 ששרה את "אמא" של ריקי, בכלל השירים שלה שולטים באודישנים... ומה גם שריקי זיהתה את הכשרון הגדול של שירי מימון ולקחה אותה לשיר איתה בניצנים עוד לפני הגמר הגדול!

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif מאיפה הוצאת את זה../images/Emo35.gif?

אני הייתי בהופעה של ריקי גל בניצנים. זאת הייתה אחלה הופעה, שונה מהלחץ של "כוכב נולד...." לילה יפה, עם ירח מלא
שירים שקטים של ריקי... כולם ישבו. היה מזה כיף, אבל שירי מימון לא הייתה שמה

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif אפשר להגיד שנהנתי בכל

הההופעות חוץ מ"כוכב נולד".... דפקו לי מכות בראש ושלטים לפנים. היה חם ולחץ והרבה ישראלים ברבריים
אבל היה גם את נינט

למעלה