ריקי בליק מגיעה לתפוז

ריקי בליק מגיעה לתפוז

ריקי בליך מגיעה להתארח LIVE ב Blog Tv ביום שני, 21.2.05 בשעה 22:20, מייד עם סיום התכנית. שרשרו שאלות עכשיו

carmit4

New member
ריקי בליק?

AyalaN

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

ריקי לא מזמן התחלתי לראות אפידורל והתמכרתי לחלוטין (רציתי לראות בשידורים הראשונים, אבל רק עכשיו עברתי ליס..). ראיתי שיש המון דמיון בין אפידורל, ובין קצרים. מה בכל זאת היו ההבדלים בעשייה של שניהם? ואיפה נהנית לעבוד יותר? אילה.

AyalaN

New member
ועוד משהו שממש מסקרן אותי..

אם זה אפשרי כמה שאלות.. בכל מקרה, יצא לי לראות במקרה את הסרט המדהיייים "דמיונות" בפסטיבל הסרטים בחיפה, ומאוד הופתעתי שרוב הקאסט שם היה גם אח"כ באפידורל. כמעט אחד לאחד, איך זה קרה?

וואו, איזה כיף../images/Emo70.gif

קודם כל, אני נורא אוהבת את ריקי בליך ודבר שני השאלה: האם יש הבדל בין התגובות שקיבלת ברחוב כששיכבת ב"אסתי המכוערת" לבין התגובות שאת עכשיו מקבלת כשאת משחקת ב"קצרים"

יש לי כמה שאלותת..

קודם כל ריקי= מ-ו-ש-ל-מ-ת!!! יודעת לשחק, להצחיק, את יפה, חמודה (מתוקונת כזאת..צעירה..
) פשוט מושלמת..
יש לי כמה שאלות.. 1. עם מי את אוהבת לעבוד? 2. עם מי את רוצה לעבוד? 3. איזה תגובות את מקבלת ברחוב מאנשים? 4. את רואה את אצמך בטלוויזיה? 5. אוהבת ח-ב-ר-י-ם??? 6. אם איזה שחקנים/ אנשי צוות את בקשר? 7. את אוהבת לאכול?? (לא נראת ככה...אם כן..מה?!) 8. איזה ספורט את עושה? 9. את מעריצה של מישהו?? (אולי ג'ניפר אניסטון או קורטני קוקס ארקט במקרה??..
) 10. איזה תוכניות את רואה בטלוויזיה? חוץ מקצרים שזה חובה! וזהו.. ד"ש (ממעריצה גדולה) מור טביב!!

היי ריקי!

אישית את מאוד מצחיקה אותי ויש לי שאלה אלייך: קורה לך שאת מסתובבת ברחוב וצועקים לך "יא מכוערת" או כל המילים הגסות ששיכים ליופי??(כי את השתתפת באסתי המכוערת..) בתודה, נעם

18צח

New member
לריקי

ריקי רציתי להגיד לך שאת שחקנית מצוינת ברמה וד"ש לאח שלך דניאל שהוא מפקד בסוללה שלי 402 כבוד צח

לריקי

1. את מן הסתם מרגישה כוכבת ויותר בטוחה להוביל את הסדרה החדשה שלך אחרי שהפכת לכוכבת "אסתי המכוערת" , לא? 2. מה את חושבת על בריטני ספירס?

לריקי

1. את מן הסתם מרגישה כוכבת ויותר בטוחה להוביל את הסדרה החדשה שלך אחרי שהפכת לכוכבת "אסתי המכוערת" , לא? 2. מה את חושבת על בריטני ספירס?

אה ו

מהן המוצרי טיפוח שאת מטפחת את עצמך (מוצרי טיפוח לעור ולשיער,למשל)? איפה את מטפחת את גופך? יש לך קוסמטיקאית קבועה?

vitamin P

New member
../images/Emo6.gif אתה מוזמן להציע לה את זה

בבלוג טי וי ביום ראשון

wildcat6

New member
חושבת שאת שחקנית מדהימה

איפה היית לפני אסתי המכוערת? האם כשעבדתם על אפידורל הושפעתם מ smak the pony? האם אתם צוחקים הרבה בצילומי קצרים? מה את אוהבת לעשות כשאת לא עובדת? האם את נהנת מהעבודה?

ronna האחת

New member
אני מוכנה להחליף אותך !!!

אני שיחקתי בסרט שעוד לא יצא לאקרנים ,משום מה ,סיפורה של רקדנית בטן עם מיטל דוהן ויובל שלך מקצרים ,הייתי רקדנית ,סטטיסטית,אז כמו בטלוויזיה גם במציאות ,יובל ,יובלי , יובל ,בקצרה מוכנה להחליף אותך אפילו לקצר אחד.את נהדרת כולכם מצחיקים אותי מאוד, אחלה תוכנית!! תשאלי את יובל אם הוא יודע מדוע הסרט הנ"ל עדיין לא מופיע?

tamar112

New member
ריקי.אם איזה שחקן/ית הכי נהינת....

לעבוד מצוות "קצרים"? מי לדעתך הכי מוכשר? ומה הכי מושך אותך בכישרון שלו? ורציתי להגיד גם שאת שחקנית מדהימה... תמר נ.ב. אהה...ודש לקרן מור!!!!!!!!!!!!!!!! ביייי

shv2004g

New member
../images/Emo99.gif

1. כצופה נלהב (לשעבר
) של הסידרה אסתי המכוערת: איך היה לשחק לצידו של שייקה לוי שהוא שחקן בעל ניסיון בעוד את נחשבת לשחקנית מתחילה? 2. מי היה מושא ההערצה שלך כשהיית קטנה? (שחקן או אדם אחר) 3. איך הגעת לגלם את אסתי? 4. בקצרים: לצד מי הכי נהנת לשחק?

למעלה