ריקי בליק מגיעה לתפוז

../images/Emo174.gif../images/Emo174.gifשאלה לריקי../images/Emo70.gif../images/Emo174.gif

ריקי, מה את חושבת על מצב השזיפים בארץ
האם את מסכימה איתי שהאיכות שלהם ירודה בשנים האחרונות

גם לי יש שאלה ../images/Emo24.gif

אם היית יכולה לבחור בין שני תפקידים בי היית בוחרת?: א) ויאולה מ "הלילה השנימעשר" ב) רוזמרי מ "תינוקה של רוזמרי"

../images/Emo24.gif

איך זה היה להסתובב עם כל האיפור והתוספות בתור אסתי המכוערת? אני אשמח מאוד לד"ש! ((((((:) מאיה

../images/Emo24.gif

איך זה היה להסתובב עם כל האיפור והתוספות בתור אסתי המכוערת? אני אשמח מאוד לד"ש! ((((((:) מאיה

nanuk

New member
לריקי

איך זה לעבור ממשחק בסדרת בדרמה למשחק בסדרה קומית, או איך שלא רושמים את זה? במה נהנהת יותר לשחק?

לריקי בליך!

איך היה לעבוד עם השחקנים וההפקה ב"קצרים" ואיך היה ב"אסתי המכוערת" עם ההפקה והשחקנים? עם מי היה לך יותר כיף לעבוד? איך את מרגישה עכשיו כשהתפרסמת לא כמכוערת אלא כיפה???

מקליין

New member
ריקי, זאת מהשיר של שרון ליפשיץ?

הי ריקי, כמה שאלות במטוטא: 1)למה לקח לך כל כך הרבה זמן להיכנס לפריים-טיים, והצלחת בכך רק בגלל "אסתי המכוערת"? 2)למה מזמן ראיתי את "עץ הדומים תפוס", בהשתתפותך ובהשתתפותו של אוהד קנולר. השאלה היא איך הגעת להשתתף בסרט, בני כמה הייתם בסרט הזה והאם זה מקריות שיצא לכם לעבוד גם במסגרת "אפידורל" שב'יס'? 3)האם את רואה את עצמך כקומיקאית, כשחקנית רצינית או כוורסטילית? 4)האם בעתיד יש צפי להשתתפותך בסרט או בסדרה כזאת או אחרת? 5)האם את פנויה?
אחלה יום שיהיה ותודה מראש,

rammys

New member
הלו ריקי, מצטערת.?

מצטערת על הירידה על רוחמה(אברהם).? כי אני חושב שהיית אחלה, מגניבה, קולית. ושהירידות על הצנונית נטולת ההבנה היו בול במקום. ומה זה עצוב לי שהתוכנית של אסף הראל יורדת..

rammys

New member
הלו ריקי, מצטערת.?

מצטערת על הירידה על רוחמה(אברהם).? כי אני חושב שהיית אחלה, מגניבה, קולית. ושהירידות על הצנונית נטולת ההבנה היו בול במקום. ומה זה עצוב לי שהתוכנית של אסף הראל יורדת..

מקליין

New member
דמיון

שמתי לב שיש לך קול דומה לעינת ויצמן, אחרי התחלתם לעבוד ביחד התבלבלתי לגמרי... האם אתה דומות מבחינת תפיסת העולם שלכם והמשחק, או שהדמיון שלכם הוא רק ווקאלי?

אחרי שריקי ענתה לי על שאלת השזיפים

שאלתי על התירס - והעיפו אותי
אך את כל המציפים, והמקללים, ואלה שמתמשים בשפה גסה לךא העיפו
ואני אומר: תירס זה לא מילה גסה

למעלה