ריקוד מרגיז

dancer10

New member
ריקוד מרגיז

בימי חמישי אצל גדי ביטון באוניברסיטה תמיד אבל תמיד בסיום המעגלים ולפני הזוגות הוא שם את השיר " אין חניה " נמאס כבר מהשיר הזה

gold869

New member
מה זה "אין חניה"?

אולי הכוונה ל"ליל חניה" – רקוד מעגל של גדי ביטון מהשתלמות מס' 7 של ארגון המדריכים 26.10.2001 . מילים נתן אלתרמן, לחן יאיר רוזנבלום, ביצוע: ירדנה ארזי. האם השיר נמאס, או הרקוד?

No name for now

New member
ירדנה ארזי, חנן יובל ואפריים שמיר

אם אני לא טועה, יש לי בבית אוסף של שירים של יאיר רוזנבלום ז"ל, אני יכולה לבדוק בערב.

gold869

New member
לשיר "ליל חניה" 13 ביצועים שונים.

בין המבצעים מוצאים את: ירדנה ארזי,חנן יובל, ירדנה ארזי אפרים שמיר ושלישית אף אוזן גרון, ססי קשת להקת סקסטה ועוד.

פלורנס1

New member
אולי אתה מתכוון ל"ליל חניה"

ואם כן אז הרווחת כי זה ריקוד מקסים - זו דעתי

טורבו1

New member
הריקוד המקסים

בעיני ובעיני עוד רבים זה הריקוד הכי יפה שחובר בשנים האחרונות. השיר הוא יפיפה - להיט של כל הזמנים והריקד ישאר לנצח.

dancer10

New member
לכל מי שהגיב לשיר ליל חנייה

צודקים זה השיר ליל חנייה וזה מזכיר לי שלא תמיד אני מוצא חנייה אבל למה כל פעם בסיום גדי שם את השיר גם שיר יפה נמאס ב

השיר מרגיז את הכותב.

כי זה אולי מזכיר לו....שהיה לו די קשה למצוא חניה באיזור האוניברסיטה ביום חמישי בלילה. אז הנה תזכורת לשיר היפה : ליל חניה מילים : נתן אלתרמן / לחן : יאיר רוזנבלום / ביצוע : ירדנה ארזי. ליל חניה. בקול דברים, בשחוק, בגדף בהמולת מלאכות הוא קם, הנה הנו כמו פני עיר נבנית פניו של שדה קטל בהתפרש המחנה אשר דינו להיות שופך דם האדם ומגינו. ליל חניה, ליל זמר, ליל שחקים רקוע ליל רוב מלאכות חופזות, ליל אד מן הדוודים ליל שמוסך את כישופה של רעות רוח בבניינה של ממלכה, ליל נדודים ניצב פרוש על היחיד והגדודים. מתוך אשמורת ראשונה, בין חוף וגבע היה נשקף פתאום מראה המלחמה כמו הווי צוען, חבוי יתד וחבל בחירותם של מסעות וחירומם בו הכלים והחוקות בעירומם. ליל חניה, ליל זמר... בו מליצת סיסמות הזמן, אשר לא פרץ שירה צרופה בן יעסוק, חלילה לו ורק הזמר הנפוץ, שלא דבר ערך ולא שכיית חמדה הוא, יישאן במלוא צווחת צבעיו החריפים על חלילו. על אהבה הוא מדבר (בה הוא פותח) ועל חובה וקרב ועול, הכל בכל אין הוא אומר את זאת בכל דקויותיה של השירה, אבל אומר בקול גדול בלי מורך לב ובלי חשש מפני הזול. ליל חניה, ליל זמר... עת מלחמה גם צלם הדברים האלה היה צלמה לקול זמרת פזמון תועה עוד ימשכו המה כמו נימה מחלב נפשו של דור, גם בשדה זרועה לזכור, לא רק לרע, ימי רעה. גם זה נשלב במלחמה כל זה גם יחד כמו אבחת אביב נמסך בעם מליל ומשחרים. כל זה מתל ומגדות נחל יהיה עולה ביעף ושב נקטע בליל של איש זונק ואיש יורה ואיש נופל של איש זונק ואיש יורה ואיש נופל...

דני1492

New member
הריקוד יפה מאד -הריקוד נלמד ב11/09

אצל גדי בבית דני ביום ג באו רק 100 רוקדים בלבד גדי לימד את הריקוד 6 שעות לאחר הפיגוע בתאומים-כמובן שהיה הרבה חניה באותו ערב, בברכה.

דובל'ה אני בשוק ממך

מאיפה יש לך את כל המילים של כל השירים האלה... תלמד אותי כי אני גם לפעמים מחפשת ולא מוצאת....

אלילת אלוומת של גבי ביטון

לפי 10 שנים אתה זוכר? איזה שיר יפה ומדהים אין לי מושג איך הוא ירד במהירות מהרקדות גם שיר יפה וגם מילים ... ככה ככה אבל הריקוד היה מדהים אתה יודע אל מה אני מדברת בערך 7-10 שנים. כשהוא עוד היה באולם הקטן...

מצחיק

גם אני קישרתי מיד את הטעות של הכותב - "אין חניה" עם המצב התמידי במגרש החניה של מרכז הספורט באוניברסיטת תל-אביב בימי חמישי בערב. המון תודה, דבל'ה - השיר מאוד חביב עלי, ומאוד שימח אותי לקרוא את מילותיו. חברים, תקופה עמוסה ומעייפת עוברת עלי, ואני מרגישה שאני מתרחקת מהפורום - לא רק כמשתתפת אקטיבית, אלא גם כקוראת פסיבית - אני כבר לא נכנסת לעיתים קרובות, ולא מספיקה לקרוא את כל ההודעות. אבל יום יבוא ואני עוד אעשה את הקאמבק שלי, חכו חכו..

הי בריזה

איפה נעלמת לנו ? מאז מפגש הפורום הראשון נעלמת לנו - מצפים לקאמבק שלך. בינתיים אני מסתפק בתמונה שלך (רוקדת זוגות עם ירון) בתור "שומר מסך" אצלי במחשב. דבל'ה.

מה שמזכיר לי

אולי פספסתי - מאז מקבץ התמונות הראשון ששם דני באתרו, היו מקבצים נוספים של תמונות ממפגש הפורום הראשון? עזרא, אל דאגה - אני יודעת היטב לנוח ולבלות. אמנם אני עסוקה מאוד, אך רק בשבועיים וחצי האחרונים הספקתי לראות 7 סרטים, הצגה אחת ולהיות בחתונה אחת. מישהו אמר שאני לא יודעת לבלות? בכל מקרה, התקופה הזו היא זמנית בלבד - עוד חודשיים אחזור לשגרה הנינוחה שלי. תמשיכו לרקוד, גם בשבילי..

נמשיך גם בשבילך

ואת - עשי חייל במשימותיך הגוזלות את זמנך. אין ספק שכשתחזרי אלינו תצליחי שוב להשתלב בהרקדות ובפורום, בחכמה, בנעימות ובטוב טעם. נשתמע.

לבריזה הנבונה.אסור בשום אופן לחיות

בצורה כזאת של עומס. כל אדם חייב למצוא הרבה שעות מנוחה ביוןם ופנאי גם לבידור. כי זה יכול להתנקם בך ואז תצטערי ולא תוכלי להחזיר את הגלגל לאחור. שום הסבר מצדך לא ישכנע כי המנוחה חשובה יותר מאשר אילוצי העיסוקים והחובות המוטלות עלייך.

dancer10

New member
לכל מי שהגיב לשיר ליל חנייה

אתם צודקים השיר נקרא ליל חנייה ולא תמיד יש חנייה אבל גם שיר יפה נמאס בסוף לדעתי גם השיר וגם הריקוד לא מלהיבים בלשון המעטה

פלורנס1

New member
שוגי אני מתנגדת - זה פשוט עניין של

טעם אני ממש אוהבת את הריקוד, שלדעתי ריקוד נפלא ושיר מקסים עוד יותר ועלי אף פעם לא ימאס. לדעתי הוא שיר שישאר לעד, כמו זוהי ארצי, שיר אל רעי , עץ הרימון וכו'.. זו דעתי יקירה.

למעלה