ריקוד לשיפוטכם

hadas74

New member
../images/Emo39.gifשיר נחמד בגרסה הצרפתית

ריקוד לא כל כך

../images/Emo45.gif ריקוד נחמד

בלי אלמנטים פלצניים<כמו שאנחנו רואים לאחרונה>.... תמיד רוקדת אותו בשמחה רבה. וגמני אוהבת את הגרסא הצרפתית.

noale noale

New member
אני אוהבת אותו - ויש ורסיה עם אתגר

פשוט ויפה, בלי אלמנטים גרנדיוזים ומאפשר הרבה קשר עין עם בן הזוג -מה שאני מאד אוהבת. האתגר - דווקא מנוגד לנושא קשר העין. זהו ריקוד שאפשר לרקוד אותו כשהבת עוצמת עיניים במשך כל הריקוד. ממליצה לנסות (אנחנו ניסינו). זה מעניין - רק אז אפשר לקלוט כמה סומכים על בן הזוג
נעה

את רוקדת עם עיניים עצומות?../images/Emo6.gif

זה לא מסוכן (במיוחד בצפיפות של האוניברסיטה...)?
ואם בן הזוג יברח??

noale noale

New member
../images/Emo152.gif בהחלט מסוכן ../images/Emo18.gif

בפרט בצפיפות של האוניברסיטה ועוד יותר אם בן הזוג מוצלח
מישהי אחרת עוד עלולה לחטוף אותו
אבל צריך לנסות דברים חדשים - אחרת עוד נשתעמם חס וחלילה
באחת הפעמים שהתחיל הריקוד הזה, צץ לי הרעיון...
.. אז ניסינו. מה שמאפשר את העניין זה הרעיון שאפשר לרקוד את כל הריקוד מבלי לעזוב ידיים.. ז"א שהבן יכול להוביל את הבת בכל הריקוד מבלי שהיא תצטרך לראות. קצת מוזר בהתחלה - האינסטינקט הוא לפקוח עיניים - צריך לעשות מאמץ מודע להשאירן סגורות. אני אהבתי את הנסיון אבל זה חד פעמי כי בכל זאת אחד הדברים שמושכים וכיפיים בריקוד הזה הוא קשר העין

אהבה אסורה - נשיקה אסורה

בעוד עינייך עצומות, בן הזוג יכול להדביק לך נשיקה לוהטת, בלי שבכלל התכוונת לכך (ואולי כן?)
בהחלט יכול להיות מעניין ומלא אתגר!

אפשר גם הפוך, שהבן בעיניים עצומות

ולא רק בריקוד הזה... דרור מאד אוהב לרקוד בעיניים עצומות, אולי בגלל שאינו רוצה לראות שאני נהנית...

../images/Emo6.gif הוא לא פולני...

אבל אחרי "זוגיות מאושרת רבת שנים יחדיו... " כנראה נדבק ממני...

אוהבת את הריקוד הזה

הוא מהסוג של הריקודים הפשוטים והכייפים. גם אני אוהבת יותר את השיר בצרפתית תודה שפנדוזה על המידע בקשר לשיר נעים לדעת על מה מדבר השיר במקור.

למעלה