ריקוד המוות...

Angelital

New member
ריקוד המוות...

מחפשת את שם השיר של ריקוד השורות - ריקוד המוות... תודה מראש!

Lechko

New member
ואללה...

אני לא יודע פורטוגזית, אבל תגידו לי משהו, זה ריקוד התמרורים או ריקוד המוות או מה? נראה לי שכולם מחפשים ריקודי שורות שונים אבל נותנים להם תמיד את השם של זה

אהה זה ריקוד התמרורים../images/Emo35.gif

זהו.. השם היה מוכר לי.. וגם אף פעם לא שמעתי על ריקוד המוות
חיחיחי למה המוות

Palalolito

New member
בפוטוגזית זה תמרורים

נראה לי... אבל בת"א קוראים לו ריקוד המוות כי הוא מאוד קשה. [וגם כי הם לא יודעים פורטוגזית, כי זה ת"א לא באהיה]

moranco

New member
הריקוד המדובר הוא הריקוד שעליו כולם

מדברים...
זהו ריקוד חדש Axe'2003
מבאהיה אבל אזור השרון הפך אותו ל" ריקוד התמרורים".
במדינה כמו שלנו כנראה הקונוטציה הראשונה לתמרורים היא מוות ...
(עצוב אבל נכון)
ריקוד מהנה....

giladsabach

New member
לא תמרורים ולא מוות...../images/Emo31.gif

התרגום של המילה זה ידיים/ידיים קטנות מה הקשר למוות ולתמרורים ? (מקסימום ריקוד הידיים ו\או הידיים הקטנות). כמה שטויות עוד יאכילו אתכם במועדונים המדריכים/ות שלא יודעים/ות ללמד גם את הריקודים הנ"ל כמו שצריך, וממציאים תנועות ומילים שלא רק שלא קשורים למוסיקה אלא גם למילים (כמה מהם גם יודעים פורטוגזית) ? חבר'ה תתעוררו...תפתחו מילון (גם אני לא יודע פורטוגזית אבל שואלים, מתייעצים, בודקים) ותפסיקו לקבל כל דבר כתורה מסיני ועוד מאנשים שלא מבינים (ותאמינו לי, כל מדריכי הסלסה לא מבינים!) מנסיון, ולמרות שכולנו בני-אדם וטועים יש גבול גם לזלזול באינטיליגנציה שלנו ולמה אני מתכוון... רוצים אנשים שמבינים ? אתם רוצים ללמוד ? תתחילו מזה שתפתחו מילון מקוון (יש כאלה גם בבילון) אפשר למצוא כמעט בכל מקום (יש בזולו לדוגמא) ותתרגמו את שמות השירים\המילים...לא רק שאתם תהיו תותחים במוסיקה ובריקודים אתם גם תלמדו את אותם המדריכים/ות. ולגבי אנשים שמבינים... 1. פורום מוסיקה ברזילאית - כמעט 80% מהפורום מדברים פורטוגזית ומבינים מאוד במוסיקה ברזילאית (גם בחלק "התיירותי" שלה) וזה ממש כאן בתפוז. 2. דודי ורונן מהקוקו-לוקו, באיאנו חברי הטוב (שיכול להיות מרצה) ויש עוד רבים וטובים שעמם הסליחה שלא נזכרו כאן... ודרך אגב אם במוות עסקינן...סליה קרוז (כואב הלב!!!) אתם יודעים... (אויי איזו אבידה לעולם הסלסה...) יהי זכרה ברוך. שיהיה (עד כמה שאפשר) יום טוב לכולם.

Angelital

New member
תודה!

ריקוד התמרורים.. ריקוד המוות.. אני שמעתי שקוראים לזה ריקוד המוות, אולי החליטו לזה משהו אחר.. המצאה ישראלית או משהו.. זה כמו שבראודה יש תרגילים שאין להם סימון, אבל כמובן שבו בישראל המציאו להם תנועות (ע"ע קאנטקי..)

Angelital

New member
בעיקרון כן...

יש את הסימון על הגרון.. אבל זה המצאה ישראלית...

למעלה