ריקודי שורות בחיפה

ריקודי שורות בחיפה

מתגבשת קבוצה לריקודי שורות בחיפה מתחילים ביום ב' הקרוב 3.12.2007 במועדון גן השיקמים בחיפה בשעה 8 בערב אווירה כייפית.. כדאי

ben 911

New member
שירקאן, אמנם עניי עירך קודמים.../images/Emo4.gif

אבל מה בקשר לעכבר תל אביבי וותיק? מה אני עז?

רחבת הריקודים, מקום אידאלי להיכריות

הריקוד הוא אמצעי מצויין להכיר אנשים חדשים, והרבה. הקירבה אמיתית, המגע מתבקש, המבט בעיניים, והרגש מחוצן. תודה לאל שיש מקום שבו ניתן להתוודע לאנשים רבים.

../images/Emo45.gifתאב לרקוד, חותמת על זה,

ככה הכרתי את בעלי לפני 39 שנה, לאוו דווקא "בקרקובייה" אלא בסלאו' אבל ריקוד זה ריקוד,

ben 911

New member
אני חושב שלהכיר אישה דרך מחול זה מאד חכם.

לפי עינטוזיה על רחבת הריקודים... אתה פחות או יותר יודע כיצד היא מענטזת במיטה. זו תיזה שמוחי הקודח פיתח, אתם לא חייבים להסכים איתי. אבל לפחות אתה רואה מולך את הגברת בגודל טבעי. רואה אם עקביה קלים. אפשר דרך הריקוד לדעת אם יש לה בעיות גב. לרחרח מעט את גופה המיוזע, זיעה חריפה מצביעה על בעיות עור וחילוף חומרים בעייתי. על רחבת הריקודים.. זה המקום היחידי שבו תוכל ללטף את ישבנה מבלי שתגער בך תוכל תמיד לטעון שלא יכולת להתאפק או שהיד פשוט התפלקה לה.
וגם בלהט הייצרים מי בכלל שם לב?

ben 911

New member
גולדי, למה להסתתר מאחורי מליצות? ../images/Emo9.gif

הרשי לי להיות כן איתך.
כשאישה רוקדת מול גבר מה היא רואה? איש חביב המפזז מולה בחינניות ומנעים את זמנם.
כשאיש רוקד מול אישה מה הוא רואה? אישה חביבה המפזזת מולו?
ממש לא.
הוא רואה ציצים, שדיים , חזה נשי, שופע, לא שופע, שיפועים, חמוקים וכו'. תהי בטוחה שתוך כדי מחול הוא בודק אם ישבנייה עגולים מספיק. ועוד כהנה וכהנה..
אגב, אני מדבר בשם עצמי בלבד. בטוחני שרוב הגברים הם אנשים תמימי דרך החפצים לנענע ולחלץ עצמותם בלבד. :)

שו מליצות.........?

בן יקירי... כשאני מענטזת.. אני מסוגלת בו זמנית לראות את גלגלי המוח של בנזוגי נעים וזאת.. למרות איזו כוסית או שתיים שכבר העירתי לקירבי... ברור לי מה הוא רואה וגם על מה הוא חושב... אך גם אצל גברים ניתן לקרוא שפת גוף כלשהיא תוך כדי ריקוד... אולי לא בצורה מוחצנת כמו אצל נשים... אך ניתן גם ניתן... בעצם... לא מאשימה אותך... אתה מין הסתם לא ממש מסתכל על גברים...

EDAS

New member
זה המקום חיד שאפשר ללטף אשה בלי שיחשב להטרדה

מינית תוך כדי ריקוד הליטופים מקובלים וידועים

צודק בן...

אותו כנ"ל אפשר לומר (ואני אכן אומרת) לגבי גברים... אם הוא אוהב לרקוד הוא גם אוהב את המיטה... איך שהוא רוקד כך הוא במיטה... וכן הלאה לגבי בעיות גב.. ריח הזיעה וכו'... ואם הוא נמנה עם אלו שיושבים על הבר ו"מנדנדים" את הרגל במקום לרקוד ומידי פעם אומר לחבר שלו... "וואללה ס'תכל על זאת איך רוקדת" מין הסתם גם במיטה יהיה בנאלי ומונוטוני...

EDAS

New member
אני הכרתי את אשתי על רחבת הריקודי עם ומאז

רוקד אתה 24 שנה

נסיכה.. שורות זה לא בדיוק ריקודי עמים

אלו ריקודים שרוקדים בכל המועדונים... די נחמד

אני צרייכה להתעדכן

לא רקדתי שנים רבות , בחיפה יודעים איך לבלות לרקוד שמתי לב שמקומות בילוי לאנשים בוגרים מפותח מאד בצפון

למעלה