ריקודי הזוגות - הצעות

שוגי - יש מקרים ויהיו מקרים כאילו

אבל מי שמחפש ריגושים מהצד או מי שרגשית פנוי להצעות ימצא אותן בכל מקום בו קיים מפגש בין שני המינים בהרקדה, בתור לאוטובוס או בתור בבית המרקחת.

avigal23

New member
סליחה,אבל גם אני לא מסכימה איתך../images/Emo46.gif

אתה מבין שהצעת לפרפר ברשת לעזוב ריקודי עם,פשוט לעזוב... קודם כל ריקודי עם לא נועדו לפנויים ופנויות-מאיפה הגעת לזה? ריקודי עם זה ל-כ-ו-ל-ם!!!זה כמו שאתה אומר שספורט זה לא לבנות...למה? אם אני הייתי נשואה (זה יקרה,מי יודע מתי...) ובעלי לא היה אוהב ריקודי עם-שלא יילך,אני לא יאמר לו שהוא חייב בגלל שאני הולכת גם אם הוא היה אומר לי שאני לא ארקוד עם אחרים-אנחנו נשואים,בסדר. אבל,(סליחה על ההגזמה)-אבל מי הוא שיחליט בשבילי אולי הוא מקנא,חשדן...זאת הבעייה שלו. הייתי מזמינה אותו לצפות שיווכח-לא רוצה לא צריך אני את שלי עשיתי רציתי להוכיח לו שאין לי שום כוונה לבגוד בו או משהו כזה. ברידג´, מינוי לקאנטרי, צעדות וכאלה דברים אתם יכולים לעשות כחלק מההנאה המשותפת...ריקודי עם-להנאתך הפרטית,אישית... לסיכום שוב-ריקודי עם לא נועדו רק לפנויים /פנויות ולא נועדו לשום דבר אחר אלא להנאה-מי שממשיך משם לכל מקום אחר-זוהי הבעייה שלו,ואין צורך לעשות הכללה על כל הרוקדים...

פלורנס1

New member
לפרפר ברשת - בהמשך לכל מה שנאמר

אני מקווה שילך לך עם כל מה שנאמר פה, דבריו של כרמל עזרא, CHENPROG ,ואייבי דברים שנוסחו טוב מאוד כעת את צריכה לבצע , כמו שנאמר כבר כדאי לך לרקוד איתו אפילו פעם אחת והמון סבלנות איתו - בהזדמנות זו אתמול הייתי בהרקדה בנגבה ונאמר שם שמתחיל חוג מתחילים לזוגות והמרקיד מוכן לבוא מוקדם כדי ללמד זוגות חדשים מ-0 , אז שיהיה לך בהצלחה .

tsiporganeden

New member
לפרפר ברשת, דחוף לשאול את

בעלך מה מפריע לו באמת, כי אם עד היום ושנים לא הפריעו לו ריקודי זוגות, מה קרה לו עכשיו? מה מפריע לו באמת, תבדקי.

shaffavi

New member
יש לך ילדים, נכון?

אז יעניין אותך אולי לראות מה כתבה כאן בפורום, בתחילת ימיו, ילדה נחמדה (שנגעה ללבי,) בדיוק בנושא זה. חלק מדעתי תוכלי לקרוא גם ברשימת התגובות שם. ובנוסף הייתי מציין: כל אלו שממריצים אותך לעמוד על שלך, לא יעמדו לצידך על מדרגות הרבנות. רק את, מכולנו, מכירה את הבעל ואת אופיו. שיקלי את צעדייך לאור זה. את כותבת: "אני אלך אחורה וכלל לא אתקדם". סליחה, אבל לאן בדיוק אנחנו מתקדמים כאן? את ´תפסידי´ אולי לימוד של כ-20 ריקודים חדשים אשר מתוכם כ-18 ממילא יעלמו תוך מכסימום שנה ואת השניים ששרדו תלמדי מוידיאו תוך שעה. נראה לי דווקא שתרוויחי. אגב, רוב מקרי הבגידות שראיתי בריקודי עם (וראיתי, כולל חלק מה-´מנהיגים´), היו מצד הגברים. אז אני לא כל כך בטוח שכדאי ללמד אותו. פרפר או פרפרית? לא הבנתי, שיהיה בהצלחה.

shaffavi

New member
והקישור שלא יצא הוא...

ניסיון שני אם הקישור לא עובד, אז הכתובת היא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=293&msgid=2222693&place=1180

ramy40

New member
מענה מעניין לפרפרברשת

שלום לך, אני משוכנע שהעלית בעיה נפוצה מאד ובעלת מגוון רב של נקודות הסתכלות . נתחיל מהחידק האישי המופיע ללא שום סימפטומים והוא המשיכה לזמר לתנועה ולפירגון הלא שגרתי (כמו זה של הבעל) מה בעצם קורה , יוצאת לה אשה נשואה שעולמה לא מסתיים בעבודה או במטבח,לערב ריקודי עם בגפה, ולא בגניבה אלא בידיעה ובאישור הבעל (המפרגן) גם לעבודה היא הולכת בגפה ובמלוא נשיותה עצם ההנאה בהרגשה להיות אני משוחררת ולא ניצפת,כבר פותחת בפנייך מספר כווני מחשבה בעייתיים ,הבאים לסתור את שלמות הזוגיות שלך . חידק ההנאה מריקודי העם אין לו שום קשר לזוגיות שלך אבל יש לו קשר לבן הזוג שלך, כי אותך הוא תוקף בהכרה מלאה ומתוך אבחנה ברורה ,ואת בן זוגך הוא תוקף ללא אבחנה ,כשם שאצלך יופיע סומק אנרגיה חיוניות קלות ועייפות רווית כיף אצלו יצלצלו כל המכשירים סעיפי החרדות יקבלו תוקף וירטואלי ,כי בנישואים (על פי אי אלו גברים רכושניים) קיימים רק אני ואת ואין בילתנו. האמת היא שרוב הזוגות הנשואים מעל 10 שנים מרחיבים את מעגל הקשרים ההכרויות מעבר לדלת אמותם מתוך הכרה הדדית בצורכי הזולת, הרצון להעשיר את הגירוי האיטלקטואלי בלימוד שמיעת הרצאות האזנה למוסיקה הוא נחלת רב המעמד הבנוני הרעב לחוות תחומים חדשים (ומה לעשות הזוגיות כשלעצמה היא שגרה שאם לא נזין אותה מתוכנו הרי אנו קרבן על מזבחה וסופנו מי ישורנו) עבדך הכותב חווה מתוך הסתכלות פנימית שיחות רוויות כאב רב של אותן נשים שהשאלה אם להיות או לחדול העסיקה אותן מאוד והמסקנות והתוצאות היו מגוונות החל בהתרחוות אישית בונה וממלאה ובזוגיות וכלה בגרושין דרושה יצירתיות בתחזוקת הזוגיות, אם מרגישים ריקנות וחוסר ענין המילים אני אוהב אני אוהבת הם פלסטר לשמשה שבורה . על כן אל תיתעי בשאלה אם לרקוד או לא לרקוד אלא במהות האני שלך אם הוא הולך לקראת דיכוי עד עפר או שמא אכות חיים נוחה ובריאה נפשית. אין שום ספק שאת נבונה ותוכלי לגשר על הפערים ולו רק מעצם העלותך את הבעיה. אני רוקד שנים רבות ועם אותה בת זוג וזה לא גרע מאכות חיי הזוגיים אלא פישר בן מחויבות לשותפות לבין עמידה חכמה על כך שאהיה ולא אחדל.

בעיה1

New member
בזוגיות טובה קל לחוש בשינויים

אנו שוכחים את ה"איך" , ומדברים רק על ה "מה" . כשאשה יוצאת לריקודים , שמחה ועליזה , מגונדרת ומדברת "שטויות" - בן הזוג מצמיח קרניים. כאשר בעל חוזר מהרקדה מאוחר מאוד, נסער , פרוע שער, נודף ריח ובושם נשי - האישה מתכווצת. היושר צריך להראות. ןסוף גנב לתליה. כמה אפשר להסתיר חוויה נוספת על ריקודים. אחד הקריטריונים, שמתבישים לדבר עליהם - הוא המיטה. אישה עייפה תדיר, פתאום אחרי שהולכת לריקודים, או המזייפת....מערערת מיד אי אמון וחשד. כך גם הגבר. אנא חשבו גם - איך עושים ולא מה עושים.

לחברי הפורום - ריקודי הזוגות

לכל אלה שהתייחסו בפורום ולאלה שכתבו במסר אישי ברצוני להודות לכולם. קיבלתי תמונה חדשה שהבעיה שהעליתי היא שכיחה , כעת אני רואה זאת כאתגר להצלחה שלי ושל בעלי יחד בתור בני זוג גם לריקוד.

הערה שובניסטית ודוחה !!

איני מסכימה כלל עם הקביעה הנחרצת של DOLPHIN101, כי ריקוד של בחורה עם בחורה זה "דבר דוחה וסמפטי". מאיפה לקחת את זה ??? בחורה הבאה לרקוד ריקודי-עם עם חברתה ולא מוצאת בן זוג (זכר) פנוי או מתאים, ונאלצת או מעדיפה לרקוד עם חברתה, תבורך. אין זה דבר "דוחה ולא סימפטי" כפי שנכתב. לראות שני גברים רוקדים ביחד כזוג, זה לא מקובל במקומותינו. גם "האגו" הגברי לא מאפשר מצב של זוג רוקדים זכרים על רחבת הריקודים. כי מה יגידו : נגמרו הנשים ? מה הם הומואים ? אבל אנו כבנות המין היפה (והחכם), לנו יש את הפריבילגיה לרקוד עם בנות זוג בכף ולהנות האחת מהשנייה, ולא להחשב כלסביות או מוזרות. וזה יפה והגון. ומי שחושב אחרת זו בעייה שלו !!! מירי.

מירי את צודקת

אני לא ראיתי גבר שרוקד עם גבר לכן כנשים יש לכן את היתרון לרקוד אחת עם השניה. נכון שיש יותר נשים מגברים בריקודי עם וזה בסדר גמור עם נשים רוקדות יחד וזה רחוק מלהיות דוחה

לא מסכים איתך !

אשה הרוקדת עם חברתה בריקודי זוגות - יפה ומקובל בעייני. כידוע בחוגים רבים יש מצוקה בגברים היודעים לרקוד היטב, ולפעמים נאלצות הנשים לרקוד עם בנות מינן. לדעתי, עדיף שירקדו זו עם זו, ולא תשבנה בצד מאוכזבות ועם עצב בעיניים, ותצפנה בכליון עיניים לגבר שיעשה להן "טובה" ויזמין אותן. מוגזם לדעתי לראות בתופעה זו "דבר דוחה ולא סימפטי". דבל´ה.

לדעתי כיוון שיש חוסר בגברים לריקודי

הזוגות מספר בחורות התחילו והמשיכו אותן בחורות לרקוד בתפקידי הבן. כל פעם שאיזו בחורה רואה שאין לה בן זוג מיד היא מחפשת לה בת זוג. עם השנים נוצר מצב שבמספר הרקדות לא קטן יש דוקא בזוגות חוסר בבנות.אם בת הזוג שלה לא הגיעה אותו ערב או שהלכה מוקדם יותר לפני התחלת ריקודי בזוגות אז גם היא הלכה הביתה. תאמינו לי למרות שבאות להרקדות הרבה יותר בנות אבל בזוגות יש דוקא חוסר בבנות. לדעתי ככל שיעבורו עו כמה שנים הבנות ירקדו עם הבנות ולבחורים רבים לא יהיה מה לעשות בזוגות. לי למשל קורה הרבה שבזוגות אני רוקד לבד עם עצמי כאילו שיש לי בת זוג ליד זוגות בנות מימיני ומשמאלי. יש גם מספר בחורות שרוקדות עם בנות כיוון שהן שמרניות או לסביות או שהבעל שלהם לא מרשה להם לרקוד עם בנים. ישנן בחורות שרואות בחורות שרוקדות ביחד אז גם הן החליטו לאמץ את הרעיון ןיש כמובן הרבה בחורות שהן חברות מאד טובות ולכן הן גם מעוניינות לדקוד ביחד. המצב הזה דומה מאד למצב של הגרושים במדינה. הרבה בחורות שעובדות ומתפרנסות בכבוד מעדיפות להיות חופשיות ועצמאיות בלי העצות של הגבר ומתגרשות על כל שטות קטנה.שלא תבינו אותי לא נכון עצם הריקוד של בחורה עם בחורה לא דוחה בכלל.

לעזרא - המשפט האחרון

של המאמר הארוך שלך, מסכם בעצם את הכל. טוב שלבסוף זו המסקנה - היה שווה לקרוא ! מירי.

למעלה