ריקודי הזוגות - הצעות

ריקודי הזוגות - הצעות

לחברי הפורום שלום ברצוני להעלות כאן בעיה ורציתי לשמוע את הצעותיכם. הנני אישה נשואה ועד היום רקדתי את ריקודי הזוגות בלי שום בעיה. כרגע נוצרה בעיה שבעלי אינו מוכן שארקוד בזוגות עם גבר אחר. הוא טוען שהיה בטוח שלא רקדתי זוגות ואם כן אז עם בת. הבהרתי לו שאני לא מוכנה לוותר על הריקודים וגם לא על ריקודי הזוגות. ההצעה שהוא גם יבוא איתי להרקדות גם עלתה , הוא מוכן להתאמץ ולבוא פעם אחת בשבוע ולרקוד איתי. העניין הוא 1. שהוא כלל לא יודע לרקוד. 2. שאני אלך אחורה וכלל לא אתקדם. ניסיתי ללמד אותו צעד תימני ולא הלך לא כלל. לדעתי הוא מתכוון שאשבר ולייאש אותי בזה שהוא לא יודע לרקוד כך שאניח לו שהוא לא ירקוד איתי וגם אני לא ארקוד בזוגות עם גבר אחר. והוא מחזק לי יום יום שהוא מאוד אוהב אותי, מקנא לי ומקווה שגם אני אראה לו את אהבתי. למרות שאמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד ובכל זאת הוא מצפה ממני שאוכיח לו על ידי הוויתור שלי. מה אתם מציעים ? לגבי ריקוד עם בת - אז אין לי הצעה מבת וגם אין כאלה שרוקדות בת עם בת . אין מעויינות.

בעיה1

New member
לפרפר ברשת - פתגם ברומנית

ברומנית יש פתגם "קומציה שטרן נה שה דורם" - כלומר , כמו שאתה מציע את המיטה כך אתה ישן עליה. נשאר לי רק להשתתף בצערך. בכל הצעה - אם בעלך נפגע , תפגע המשפחה.

עוז 2002

New member
פסיכולוגיה בגרוש

ברצינות, אני חושב שמותר לך פעם בשבוע לבלות בגפך. אני חושב שאת לא צריכה לוותר על אהבות שלך בגלל שאת נשואה. ואני חושב, שאם הזוגיות שלכם בריאה, הוא צריך להאמין בך ולסמוך עלייך. אני חושב שקנאה, שתלטנות וכפיה אינם בריאים, אינם תורמים לקשר, יוצרים משקעים רעים שימצאו ביטויים בסיטואציות אחרות. הריקודים הם סימפטום, ואת צריכה לטפל בגישתו של בעלך. באמון שלדעתי הוא צריך לתת בך, בחופש שלך כאדם לעשות מה שאת אוהבת, ובשינוי הגישה של "לא מוכן". כמעט וכתבת לא מרשה.. אני גם חושב שהוא לא צריך לבוא איתך ולשמור עלייך, או לפגום בהנאה שלך עם הרגליים השמאליות שלו. חשוב שיהיה אמון ובטחון בבסיס הקשר שלכם. אין מקום לקנאה ורכושנות. והייתי ממליץ לכם לעבוד על זה.

עוז ניסח יפה

היום זה ריקודי עם, מחר בילוי עם חברה. מדובר בנושא של אימון וביטחון ועד שהבעיה הזו לא תיפתר, עניין ריקודי העם לא יפתר.

CHENPROG

New member
בעיית ריקודי הזוגות

בראש ובראשונה הייתי ממליץ לך לשנות את שמך מ "פרפר ברשת" לשם אחר, במקרה שבעלך יכנס לפורום (או חברו) עדיף שלא יתקל בשם זה (מסכימים?) לדעתי אם הוא מגיע איתך לריקודי עם ורוקד איתך זוגות אז עדיף לרקוד איתו ולא להרגיזו (למרות שהוא חייב לעשות "סטאז" במתחילים ולהערכתי תוך חודש יפרוש). אך כשאת הולכת לבדך לריקודי-עם (זכותך) צריך שיהיה לך את החופש לרקוד גם זוגות (זה לא מזיק) - יתכן שיש לו סטיגמה עקב שיחות עם חברים/ בעבודה. לדעתי כדאי להרגיע את העניין לחודש ול"הנמיך" את הלהבה , אך יתכן שיש כאן בעית אמון... כפי שאמרו , מעבר לריקודי עם - אז אולי יעוץ זוגי...

לפרפר ברשת, שלום לך. לדעתי

CHENPROG הוא הכי קרוב והכי צודק,אבל אני רוצה להוסיף.קנאה זאת בעיה זוגית קשה וקשה מאד לחיות עם בן זוג קנאי. את לא ציינת אם הוא קנאי לך גם בדברים אחרים ,למשל אם את הולכת לים עם בגד ים בקיני או אם את הולכת איתו מחוץ לבית ומסתכלת על בחורים נאים, או כאשר אתם בחברת ידידים או קרובים ואת משוחחת עם איזה בחור אז איך הוא מגיב בכל המקרים האלה. אני מציע לך בינתיים ללכת איתו פעם בשבוע כמו שהוא מבקש ולרקוד איתו. אל תכעסי על זה שהוא לא יודע לרקוד. בינתיים הוא יראה מה עושים הזוגות האחרים ואם הוא יראה איזה זוג שמתחבק ומתנשק אז הוא יאמר לך הנה תראי זה מה שקורה בריקודי עם, אז תסבירי לו שאה זוג אוהבים שאולי הם הולכים להתחתן בקרוב. אולי הוא יתרגל לאוירה ויראה שהשד לא נורא ושזה לא סוף העולם וזאת ודאי לא בגידה ואפשר לבגוד גם בלי ריקודי עם בלי שבן הזוג ידע. את יכולה ללכת איתו לחוג למתחילים מהצעד הראשון ,כיום נפתחו מספר חוגים כאלה ואולי הוא גם יאהב את הריקודים וירצה ללמוד ואת כמובן תמשיכי איתו עם המתקדמים ותרקדי איתו עד שהוא יתיאש מהריקודים הקשים ישב בצד מספר ימים וישגיח עלייך כמו שומר כאשר את תרקדי עם בן זוג אקראי שתכירי בניהם. אני חושב שמישהו או מישהי עשו לו שטיפת מוח. לכן זה מצויין שהוא יראה את כל זה בעיניו ולא רק בדמיון שלו. אני מאמין שאם תעשי את כל מה שאמרתי אז יסתדרו העיניינים. אני מאחל לך הצלחה.

CHENPROG

New member
ניתוח יסודי של כרמל...

כפי שציין כרמל עזרא - עדיף לחוות עם בן/בת הזוג את הריקודים, ואז הוא יראה שיש שם אנשים נחמדים שבאים לרקוד והשד לא כל כך נורא ואולי "ירד מהעץ" עליו טיפס. ותודה לך כרמל על הפריגון...

הותיקה

New member
../images/Emo39.gifעוד ניסיון

לפרפר ברשת וחברי הפורום שלום קבלת תגובות לעינין לבעיתך,כל אחד צודק מזוית ראיה זו או אחרת, אך מדוע לא תתני לו צנס? "ללכת אחורה"הוא ענין זמני בלבד,ומדוע לא תראי בכך "ירידה לצורך עליה"? יתכן שאננו שמאלי כל כך ואולי תצמח לך תועלת רבה בצורת בן זוג נאמן וזמין לרב. היתי מציעה פשרה בצורת:פעם אחת בשבוע לרקוד איתו בחוג למתחילים,ופעם אחת בלעדיו בחוג שאת אוהבת כמובן גם ריקודי זוגות! אם אתם אכן זוג אוהב,העסקה ניראית לי הוגנת.אל תשברי,תשקיעי בו! יתכן שהוא ישבר,אך אם לא שניכם תרוויחו בגדול! בהצלחה

motyp2

New member
ריקודים או זוגיות - זו השאלה

ריקודים או זוגיות ? - זו השאלה או בעצם -זו התשובה. פרפרברשת, זה לא הולך כפי שאת חושבת, באם הינך בחורה נאה ומושכת זה לא משנה גם באם את אוהבת את בעלך ולא משנה כמה, עם הזמן,המחמאות החיזורים וההצעות המגונות שהינן חלק בלתי נפרד בריקודי עם, יגרמו לך למעידה הבלתי צפויה, בתחילה חד פעמית ולאחר מכן לסחיפה עד כדי הרס חיי הנישואין שלך, לדעתי ריקודי עם וזוגיות אינן עולים בקנה אחד, מביע אני דעה זו מהיכרותי את המין הגברי שעליו אני נמנה ויודע אני שבמרבית המקרים הגברים אינם יוצאים לרקוד בערבים אלה לצוד וגם באם כרגע אין לך כוונות ליפול ברשתו של גבר כלשהו - עם הזמן זה יקרה. לסיכום-נשואים/ות באושר הרוצים לשמור על זוגיותם שימעו לי- עשו מינוי לקאנטרי,התחילו לשחק ברידג´,עשו צעדות,מיצאו תחביבים אחרים ובאם אפשר משותפים.לתשומת ליבכם- ריקודי עם נועדו לפנויים/ות בלבד להם יש לגיטימציה לסטוצים, או לנשואים כמו זקנמוךקרח שאין עליהם קופצים רבים.

א י י ב י

New member
לא מסכים

כמי שמבוגר רק ב 30 שנה. וכמי שרוקד כמעט 30 שנה ללא הפסקה, אין אני מסכים עם דבריך. מי שלא מעוניין/ית זה לא יקרה לו. אני מכיר המון זוגות נשואים ששניהם רוקדים ביחד ולחוד, וכן גם זוגות שרק אחד מבני הזוג רוקד ולא קורה להם כלום. אם מישהו מעוניין/נת זה יקרה לו בעבודה, באוטובוס, בחוף הים ובכל מקום. ולפרפר ברשת - מציע שתלכי אחורה ותצמדי לבעל ויחד תתחילו מהמתחילים. לטווח ארוך רק טוב יצא מזה.

מוטיפ2 ,לא הבנת את הבעיה שלה. היא

לא פוחדת למעוד ולא חושבת למעוד. פדשוט מפריעה לה הקנאות של בעלה או שתמעד או שמחבקים אותה וכולה. ובכלל לצערי אתה טועה בגדול.

את בגיל 21, רווק

וכבר יודע בדיוק למה גברים הולכים לרקוד. מחשבותיך הינן הכללה לא נכונה (אם לא הייתי מנהל הפורום הייתי כותב "טפשית"). הייתי מציע לך לחזור בך מדבריך, או לפחות לסייגם ולומר שאלה שאתה מכיר, אתה חושב שזה המניע שלהם, כי באמת מה שכתבת פשוט אינו נכון בהרבה מאד מקרים.

shaffavi

New member
הוא נשוי ויש לו ילדה בוגרת בטיול בפרו

הספק לא רע ל-21 שנה הייתי אומר. כמו כן באחת מהודעותיו הוא מבקש עיצה איך להפרד מ-´חברה´ בלי נזקים. אז כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר...

שוב מעליבים אותי ../images/Emo10.gif

קראתי ולא האמנתי. עד כה חשבתי לתומי שנשים רוקדות איתי בגלל יופיי, רעננות נעורי וגבריותי השופעת. עכשיו, הבנתי מדבריך שהן רוקדות איתי רק בגלל שאיני מאיים על חיי הנישואין שלהן. ממש נעלבתי, מה ? אני לא גבר ? אם מעליבים אותי אני לא בוכה ?
ועכשיו ברצינות - מוטי, נראה לי כי למרות נסיונך ארוך השנים עם המין הנשי (ואולי גם הגברי
), לא הבנת משהו מאד בסיסי. כאשר יש חריקות בחיי הנישואין, יבוא משבר עם ריקודי-עם ובלעדיהם. משבר ו"פזילה" לצדדים יקרו גם בעבודה, במשרד או אף בתור לקופה בסופרמרקט. אצטט מישהי ששמעתי לפני שבוע, כאשר הציע לה מישהו לנסוע איתו לאילת: "אם אתה רוצה לנסוע איתי כדי להז**ן, למה לנסוע עד אילת ? אפשר לעשות את זה כאן ועכשיו". נכון, יש גם הכרויות ואפילו נוצרים זוגות בריקודי עם, אך תהליכים כאלו קורים בכל מקום בו נפגשים גברים ונשים. מנסיוני רב השנים בריקודי עם, מעטים הם הרוקדים/ות הנפרדים מבעליהן או נשותיהן כדי לחיות עם בני זוג לריקודים. דווקא אלו שבן/בת הזוג הצרו את צעדיהם, "מתפוצצים" לבסוף ונפרדים ...

זקנמוך... טעית בחלק מדבריך

ולמרות נסיונך העשיר - "רב השנים" כדבריך "הן אתה זקן"
אני סבורה וגם יודעת שהיו ועדיין יש מקרים והם לא מעטים.... בהם רוקדים נפרדו מבעליהן או נשותיהן כדי לחיות עם בני זוג לרקודים. מכיון שאינני מכירה אותך לא אוכל ל"המחיש" לך או להראות לך כמה כאלה. ואשר למשפט האחרון שלך - אתה צודק.

למעלה