ריקודים שנות ה 60

ריקודים שנות ה 60

שוב שלום לכם!אולי היום אצליח יותר!!!!היתי רוצה היום בערב לירקוד!!!!!אך אינני מכירה מקום שבו אנשים בני גילי יכולים להגיע לבד ולרקוד !פשוט .לא?יש למישהו איזה מידע על כך?זה ישמח אותי מאוד .המון תודה והמשך יום ניפלא......

ריקודים לפו"פ ולבני גילנו

שבוע הבא יש מסיבה באזור הרצליה לבני גילנו, זאת מסיבה פנויים פנויות אך ראיתי שאת צפונית ולי אין מושג איפה בצפון יש מסיבות לפנויים פנויות אם יש כאלה מהפורום שרוצים להתארגן וללכת לרקוד, להשתולל קצת בלי לחשוב שזה "שוק בשר".. פשוט להגיע לשם ולהנות בלי לעשות חשבון לאף אחד תשלחו לי מסר ואעדכן אותכם... ואולי נצליח להתארגן מה אתם אומרים ?

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifאיזו יוזמה ברוכה מיקי. אני בעד. אבל...

צריכה לחזור לעצמי כדי שאוכל שוב לנהוג.... בנתיים אני מתאמנת על הבוסהנובה מיקי..

אולי מישהו מהצפון...

ירצה להגיע ויוכל להביא אותך ולא תצטרכי לנהוג ואם אינך יכולה לרקוד.. רק לצאת ולהתאוורר... זה כבר שווה מקווה שתהייה אענות..

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifמהמקלדת שלך מיקי, לעיניו של כל מי

שאוהב באמת לשחרר אנדופינים במח
(ראי את הכתבה ששמתי פה בשרשור נפרד על נפלאותיה של האונה הימנית....)אשמח לצאת אחרי חודש וחצי בבית.... אל אף הקושי...., אינני צורכת שתיה וגם לא מעשנת... אבל לא יכולה להישאר אדישה למוסיקה.....
............ זה גורם לי להתחיל שוב לחיות....

../images/Emo45.gif מוסיקה ותנועה

ריקוד,הליכה וכל ספורט שבוחרים ואוהבים בהחלט גורמים להרגשת חיוניות ומעלים את מצב הרוח.

:-ריקודים

מיקי בת המקורית !כאילו דיברת מתוך ליבי .בדיוק לזה היתכונתי.הכי פשוט !להנות !בלבד!רעיון נהדר יש לך.כל הכבוד!

טולטולה......להגיע לבד

למועדון ריקודים בערב אכן לא נעים.זוכרת שחיפשתי לי תחום בילוי והייתי צריכה להתמודד עם היציאה לבד מהבית.בחרתי לי את תחום ריקודי -עם.מהסיבה הפשוטה שלכל חוג כזה אני יכולה להגיע לבד ולהרגיש נוח .מאחר והסביבה והחברה הקרובה לי היא זוגית בחרתי להתמודד עם זה בכוחות עצמי [הרי יכולתי לצרף חברה טובה או גיסה חברה-נשואות ובחרתי שלא לעשות זאת]בהתחלה הגעתי לכמה חוגים חדשים ולא הכרתי אף אחד ולאט לאט מכירים ומרגישים נינוחים.הכי חשוב שהרגשתי מצוין שהצלחתי להתגבר על המכשול/מעצור הזה והעזתי אפילו לנסוע לסוף שבוע לבד מטעם ההרקדה שלי ולא הרגשתי לרגע לבד.ההפך החברותא היתה מאוד נעימה. מודה שלמועדון פו'פ לא מסוגלת להגיע לבד . בקשר למידע שאת מחפשת.תעשי חיפוש בגוגל -מועדוני ריקודים ותקבלי מידע.

למעלה