ריקודים בחדר האטום

ריקודים בחדר האטום

עוד רגע קטן זה קורה. שוב פעם כל אופנוע רועש יגרום לנו לקפוץ בבהלה מחשש שזאת הייתה אזעקה, שוב פעם נמלא את הבית בקופסאות שימורים ישנות, שוב פעם נזפזף כל ערב בכל ערוצי הטלויזיה (והפעם גם האינטרנט) כדי לדלות עוד טיפת חדשות ועוד פעם אנחנו צריכים להכין את החדר האטום שלנו בבית. הפעם, למודי ניסיון מהמלחמה הקודמת, מדעני האתר התכנסו כדי לתת לכם מספר טיפים קטנים להכנת החדר האטום:
בחירת חדר מתאים
– לאחר המלחמה הראשונה התקבלו למערכת האתר עשרות מכתבים של גולשים תמימים שאטמו את חדר ורק אחר כך שמו לב שהם אטמו את השירותים. בחירת החדר לאטימה היא ללא ספק מטלה שדורשת תכנונים אסטרטגיים רבים. לאטום חדר קטן בלי חלונות (שירותים לדוגמא) זה דוגמא טובה לאנשים עצלנים שחושבים שזה יחסוך להם זמן אבל שכחו שבחדר כזה אתם יכולים למות מהצטברות גזים שתשחררו בתוך החדר הפיצפון.
אביזרים
– אביזרים, אביזרים, אביזרים! אין יותר חשוב מאביזרים כדי להפוך חדר אטום סטנדרטי לחדר אטום ססגוני ויקר ערך (לכל החרמנים שביניכים – אני לא מדבר על האביזרים שאתם חושבים!). קודם כל נתחיל במאכלים משובחים (אם יש מקום אז מנגל קטן וכמה סיחים לא יזיקו) כדי למלא את הבטן במזון משובח בעת התקפת הטילים. כמו כן, אל תשכחו טלויזיה 25 אינץ ומעלה, מחשב עם חיבור מהיר לאינטרנט ומערכת סטריאו משובחת עם כמה דיסקים מזרחיים משובחים. עם אביזרים כאלה אתם בכלל לא תרצו לצאת מהחדר אחרי ההתקפה. אה, שכחתי לציין את מסיכת הגז. אפשר להביא גם אותה לחדר האטום, אבל בינינו, היא לא כל כך חיונית.
לצרף מישהי
– אם קיימתם את הסעיפים הקודמים והגעתם לכאן אז אתם שמים לב שבעצם יצרתם חדר אטום אולטימטיבי אבל רק אתם תיהנו ממנו (וברוב המקרים גם משפחתכם הקרצייתית). כל מה שחסר עכשיו כדי להפוך את החדר האטום לגן עדן אטום זה בחורה חושנית ומלאה במקומות הנכונים (האם קיים כזה דבר בכלל?!) ואם אפשר אז גם שתהיה מתירנית. אנחנו מקווים שאין צורך להרחיב יותר בנושא הזה. שתהיה לכם מלחמה נעימה !

Crossface

New member
מסכים איתך עד.......

המזרחית איכס
ובתשובה לשאלתך, כן, יש דבר כזה מלאה במקומות הנכונים

בעיה ../images/Emo35.gif מוזיקה זו בעיה ../images/Emo35.gif

הלוואי וכל בעיותי היו מסתכמים במוזיקה - מצבי היה טוב

Mוניk

New member
ציפיטפטת ../images/Emo24.gif

אחרי שקראתי בכובד ראש אני מאורגנת אהההההההה מה מלחמה נעימה? יש כזה דבר ובאמת טוב שיש הומור יאאלה המשך יום נעים

משפטים שאומרים בחדר האטום ../images/Emo6.gif

אז הסיוט היה אמיתי...
אמא, למה את מחזיקה 16-M ולמה אבא רץ בזיגזג
אמא,,,,מה זה האור האדום בשמיים
,,,בווווווווווווווווום
פאק. אמא
למה עוד פעם הבאת לנו שעועית לחדר האטום
סאדם יא מטומטם, אמריקאן, תלך מכאן...בום בום בום בום...
לחדר האטום או למקלט
יאללה שימו את הסירים על האש , יש גז חופשי...
איפה האטרופין שלי
זה סאדם, או שמישהו שם לי יותר מדיי חרדל בסנדוויץ´
אין מצב שאני קמה מהמיטה עכשיו...

למעלה