ריצוף סומסום

omerbb2

New member
ריצוף סומסום

אנחנו מתלבטים מאד האם לרצף בית פרטי שכרגע בבניה במרצפות סומסום. שמענו על בעיות הכתמים (שפחות מטרידות אותנו) ובעיות השבירות (שיותר מטרידות...). האם יש אנשים שגרים כבר מס' שנים עם סומסום ויכולים לחוות דעה ? מדובר בבית עם ילדים קטנים... תודה !

אחרי סקר שווקים..

טוב, אז אני כבר חצי שנה בודקת את כל סוגי המרצפות הקיימים בשוק נכון לדקה זו! המסקנות שלי לגבי שומשום: ראיתי בית שרוצף בשומשום ע'י חברת "אלוני" לפני 3 שנים, כל הריצפה מלאה חורים, זה מוסיף לאותנטיות של מראה ישן, אבל החורים בהחלט לא היו לטעמי. בחברת אלוני התנערו והאשימו את הרצף. הייתי אצל המומחה, זוהי חברה שמייצרת שנים רבות שומשום, המחירים בהתאם נעים בין 90- 150 ש'ח למטר, טוענים שלוקחים אחריות על חורים שיווצרו. אם תרצו יש לי פרק נוסף לגבי גרניט פורצלן. בסוף בחרתי טראצו, עם אבנים קטנטנות שמזכיר שומשום- זול, אפשר לעשות פוליש, נותן מראה אחיד ונקי בהצלחה

asitali

New member
סומסום

אני גר בבית בן 12 שנה מרוצף בסומסום ובעית השבירות לא מוכרת לי, הבעיה היא כתמים ושינוי גוון.

elshad eldad

New member
אני בונה ועד עכשיו הטעות הגדולה

היחידה שלי היתה ריצוף שומשום של אלוני כמובן שהרבה בלטות הוחלפו בגלל שברים וחורים אבל ללא הואיל הם ממשיכות להישבר ולהתמלא חורים וזאת לפני שנכנסתי לדירה אגב בשל הבעיה אלוני "פיצו" אותי ב 10 מ"ר בלטות נוספות אבל כמובן שהטילו את האחריות על הרצף..... אני איתם גמרתי. אגב מרצפות "מצר" יושבים באיזור התעשיה של קרית ביאליק ואני ראיתי בית שרוצף בהם ללא הבעיות שהוזכרו לעי"ל והן גם היו יותר זולות כ 58 ש"ח למטר אחרי מיקוח בעוד שאלוני עלו כ 71 ש"ח למטר אחרי מיקוח אם זיכרוני לא מטעה אותי. הסיבה שאני לא קניתי מצר היא בשל אהבתה של אישתי לגוון של אלוני ... טעות גורלית. אגב- קחו בחשבון שסומשום אי אפשר לשמור מראה נקי כך שלאיסטניסטים זה עלול להיות מתסכל מעט כמו כן יש להוסיף לעלות קירצוף ןאיטום. וחשוב לעבוד עם רצף שמכיר את המטרייה מומלץ לראות עבודות שלו בסומסום לפני שסוגרים עסקה ולסגור איתו בחוזה שהוא מחליף בלטות שנפגמות תוך כדי עבודה. מקווה שעזרתי נ.ב - נק' נוספת למחשבה קחו בחשבון שעובי הבלטה הוא כ 3 ס"מ בניגוד לקרמיקה של כ 0.5 ס"מ כך שיש להשאיר מספיק גובה. אלדד

elshad eldad

New member
אגב בהמשך למה שכתבתי לעיל

מי שמגיע לצפון ורוצה לראות את הבעיתיות במו עיניו מוזמן להגיע אלי למצפה הילה.

מרצפות

קיים יצרן בשם המומחה - מנסיון המרצפות שלו איכותיות מאד . אך מחובתי לציין שתהליך ייצור המרצפות הוא תהליך מסובך יחסית וחייב להיות תחת בקרה - לפעמים ישנם פיספוסים וזה מה שתואר . יצור המרצפת חייב לעבור תהליך אשפרה מבוקר - לא סתם מבוקר . יש נפילות בקטע הזה ולכן קבלת את התוצאה - אין להאשים את הרצף אלא אם הוא לא לקח כיוון נכון

למעלה