ריצוף דירה

ריצוף דירה

שאלה.. כמה יעלה לרצף דירה בגודל כ-80 מ"ר - ריצוף בסיסי בדירה מושכרת?

cobby

New member
תיאלנדים ?

יש עדיין תיאלנדים ? ב-50 ש"ח למ"ר אולי קניתם רק את המרצפות עלות הדבק לקרמיקה כ-8 ש"ח למ"ר עלות דבק לגרניט פורצלן כ-10-12 ש"ח למ"ר וגם זה תלוי במצב התשתית וכמה צרייך ליישר את השקיעות הקיימות יש לבצע שטיפת מירקם הריצוף הקיים בחומצת מלח מרוכזת בכדי לייצור חיספוס פני המוזאייקה לשיפור ההידבקות הקנס על העסקת כל תיאלנדי עומד היום על 30.000-50.000 ש"ח לכל עובד זר שניתפס - האם שווה לקחת סיכון ?

0 אור 0

New member
ועוד קצת עלויות

על הרובה, חיתוכים לפינות ולהכנת פנלים, והחומר ששמים מעל הפנלים (אין לי משוג איך קוראים לו), ואחרי כל הטינופת בטוח שצריך לצבוע. אנחנו שילמנו לקבלן שנחשב יקרן מאד 170 ש"ח כולל הכל (מרצפות, חומרים, עבודה כולל צביעת הקיר בסוף) - פועלים ישראליים וחשבונית עם מע"מ והכל.

0 אור 0

New member
הבהרה

מדובר בקרמיקה הכי סטנדרטית שיש (עלות לקבלן היא בערך 40 ש"ח למ"ר ובנגב קרמיקה הדגם הזה עלה כ 80-90 ש"ח). כמובן שאם אתם הולכים על גרניט פורצלן בעלות של מאות שקלים , אז כל הסיפור יעלה יותר.

eaglemoti

New member
אני יכול לבצע לכם את העבודה.....

אני גובה על הדבקת קרמיקה כ 85 ש"ח/מ"ר ואני יכול להפנות אתכם למקום שתוכלו לרכוש קרמיקה מ15 ש"ח/מ"ר עד...יש להדגיש שלמרות המחיר הזול הקרמיקה היא איכותית מאוד....(בגלל התחרות מחו"ל)כמובן עם טעם וריח לא מתוכחים...בהצלחה..

eaglemoti

New member
אם כבר "פרויקטים" (עברית שפה יפה)..

אני מבצע פרויקטים קטנטנים....

...

המחיר עצמו לא כולל רצפות אבל כולל כל החומר והעבודה. ותתפלא יש תאילנדים חוקיים

אלבה

New member
אין סיכוי שהם היו תאילנדים

התאילנדים עודבים רק בחקלאות בבניה זה סינים. וב-50 ש"ח אתה מקבל יופי של עבודה עברית.

לידיעת הפורום- אין זרים חוקיים!!

גם אם הם מועסקים כחוק אצל מישהו אחר, אף אחד חוץ מהמעסיק לא יכול להעביד אותם באופן חוקי. אין אפשרות חוקית להעסיק פועל זר, לבטח רפואית וכו'. (אגב, גם מי שמעסיק ישראלים כמעביד ולא מדווח כחוק חשוף לקנסות ואף תביעות משפטיות מביטוח לאומי במקרה של תאונת עבודה). המעסיק במקרים אלה הוא עבריין ועלול לקבל קנס במקרה ביקור של פקחי משרד העבודה. נעה שוורץ

דורית1900

New member
לידיעת הפורום - יש

יש זרים שהם מוכרים כפליטים ונושאים תעודת פליט של האו"ם. אנשים אלה עובדים פה כחוק אצל מעסיקים שונים.

davesh

New member
עושים גם ריצוף חיצוני באקרשטיין?

מה לגבי עיבוי של עמודים תומכים בבניין משותף?

למעלה