ריפוי

תמיר302

New member
ריפוי

בעבר, תפקיד המכשפות היה בין היתר לרפא אנשים. כיום, שהתפתח מדע הרפואה, מה בעצם תפקיד המכשפות בתחום?

RainBird

New member
ריפוי זה דבר שיש לו יותר ממשמעות אחת. יתכן שמדע הנוצץ מצא תרופות לשפעת, אבל עדיין הרבה מהמרכיבים הרגשיים והמאגיים ברפואה ניסתרים לחלוטין. אז בוא נראה- סרטן, ריפאתי (דימיון מודרך פלוס ניתוח עם לייזר קווארץ) שפעות, נזלות ואלף כאבי ראש ריפאתי. וגם לב שבור. ועוד.

Diableror

New member
אפשר להמשיך לרפא

יש לא מעט מכונים לריפוי אלטרנאטיבי,ויש לא מעט מכשפות מרפאות בארץ(כמובן שחלקן,אם לא רובן שרלטניות). אם יש לך שפעת,אתה יכול לרפא את עצמך,אם יש לך גידול במוח,אני הייתי ממליץ לך ללכת לרופא :) Diableror

אפשר לרפא כל מחלה באמצעות מאגיה

או טכניקות אחרות שלא קוראות לעצמן מאגיה השאלה היא האם זה אמור להתרחש? והאם אתה פוגע ברצון חופשי ע"י מניעת מוות?

Diableror

New member
מי שרוצה למות

לא הולך לרופא,מטפל ב"אנרגיות" או מכשפה שמבטיחה ניסים. האם זה אמור להתרחש?לדעתי כן.אם אנחנו יכולים לעשות את זה,וזה טוב,זה לא מפריע לסביבה. Diableror

אני מכיר מישהי שהתערבה

פעם אחת ובפעם השניה נאמר לה לא להתערב. כמובן שהיא יכולה להציל את אבא שלה ממוות אבל היא לא תכבד את הרצון החופשי (ולא ברמת הנפש המודעת). היצאיה הבאה שלו קרובה והיא צריכה להשלים עם זה.

ToryMaster

New member
אני חושבת

שיש לנו כל זכות שבעולם לנסות ולהציל אנשים ממוות. אם הם אמורים למות הם ימותו עם או בלי ההתערבות שלנו.

.m

New member
לא מדויק ../images/Emo13.gif

אפשר לרפא כל מחלה שרוצים להרפא ממנה, וכדי לעשות זאת יש צורך לוותר על תבנית/דפוס/... מסויימים. וזה לא תמיד קל...
mai

אני לא מדבר על הרמה הפיסית או ....

המודעת. נאמר לה בתיקשור עם המדריכים שלו את הדבר הזה אני מדבר על רמת הקרמה או גורל בלשון עממית. שבע רמות אנרגיה ושבעה גופים? יש? מדובר בהילינג שנקרא "כוחות דויד" בכל מקרה זה לא שאי אפשר לרפא, אפשר ועוד איך אבל האם זה נכון לעשות?

.m

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו מסכימים שאפשר לרפא
אני רק מוסיפה שכדי לעשות זאת יש צורך שהמטופל ירצה (באמת ירצה, לא רק יגיד שהוא רוצה). אם המטופל רוצה, והמטפל יכול - איפה הבעיה? או במילים אחרות: אי אפשר לרמות את המוות. אם הגיע זמנו של המטופל למות יקרו אינספור דברים שימנעו את הריפוי (למשל: הוא לא באמת ירצה, ואז הגוף שלו ידחה את הטיפול; הוא לא ימצא מטפל שיכול לרפא אותו; לא יצליחו לקבוע זמן לטיפול; וכו') (-: mai

.m

New member
לרמות את המוות?

אבל בשביל מה זה טוב? 8 -* mai

למעלה