ריסוס בדזיקטול

רוּפֵן

New member
ברוכה הבאה !../images/Emo140.gif יש כאן הרבה ידע !

גינות גג - BELL ! ממרומי קומה 14.., תשמח לייעץ לך ! 'גאמנון' - עוד לא הספקתי "לחרוש" את האתר הזה עד הסוף, נהנה כל פעם, לפגוש עוד משהו חדש.., אתר יפה מאוד..! 'נימיקס' ניתן לרכוש ברוב חנויות הגינון והמשתלות. אני רכשתי אותו בסניף של "הגרעין" - תתעקשי על האריזה הקטנה ! נדמה לי שזה 200CC ! מספיק די והותר לגננים חובבים. דרך אגב, יכול לשמש גם כדוחה חרקים/נמלים ושאר "מפריענים" שלא אוהבים לצאת מהבית..! "דוחה" אותם ומרחיק אותם ! בהצלחה לך,

טסונמי1

New member
לא חושבת שזה יעזור- דיזיקטול הוא

סיסטמטי הוא נימצא בצמח לאורך זמן-פשוט לא להישתמש בו לתקופה ארוכה- לדעתי חודשיים לפחות- אבל כדאי ליבדוק את הנושא ביסודיות

דיזיקטול=סכנה!!!!!!

בחורצ'יק, דיזיקטול מופיע בהרכבים שונים: בתמיסה- בריכוזים שונים- לשימוש של מדבירים! בגרגרים- לשימוש ביתי. אבל! דע לך שזהו שמו המסחרי של חומר שמורכב מזרחן אורגאני- מציעה לך להפסיק כל שימוש בו!!! מופיע גם כ"מזיקטול". יש היום מוצרים ידידותיים , ובכלל חפש אצל גננים אורגאניים מה הם עושים. לא לשתות מהשיבא הזאת!! אילנה

י ו ע ל

New member
תודה על כל העצות../images/Emo140.gif

איך מתפטרים מהחומר הזה בלי לגרום נזק לסביבה ולאדם?מצד אחד אינני מעוניין אפילו שישהה במחיצתי מאידך מפחד להשליכו לזבל

טסונמי1

New member
שאלה טובה-אצלנו יש אפשרות להביא

חומרים שכאלה לסניף מישרד החקלאות

טסונמי1

New member
בוקר טוב פורום- מסיבוב קצר בגינה

מיסתבר שהרוח יבשה עציצים בעיקר כאלה שמלאים בשורש! שימו לב!עשו סיבוב ובידקו מה זקוק להשקיה [רק עציצים] גשם לא ניראה באופק

bel011

New member
בדיוק רציתי ל''גיד את זה...יבש מאד

בעציצים מהרוח הזאתי....

yatsekkk

New member
לגבי השיבא היתה לי בעיה כזו

ומאז שהעברתי אותה לאיזור בו גדל הפיגם והמרווה הרפואית אין לי יותר , כמו כן ציינתי זאת בעבר שיש לי גפן שגדלה בגדר צמוד לצמחי התבלין הנ"ל באיזור הזה אין לי מזיקים לגפן ואילו באיזור קצת מרוחק כ מטר וחצי המזיקים חוגגים.

sagilgul

New member
אפשר להתעלק על השאלה ??../images/Emo53.gif

הבת שבע היפה שלי מפוצצת בכנימות בצבע צהוב. ניסיתי את המתכון עם האפר והאלכוהול אבל זה לא עזר. איזה חומר מומלץ לקנות בכדי להפטר מהן ? זה ממש דחוף כי אני לא מוכנה לאבד את הבת שבע הזאת...

עיזהה

New member
נדמה לי שכנימות על בת-שבע אומרות

שלבת שבע לא טוב. סגור ולח מדי, אולי? אולי כדאי להעביר אותה מקום (במקביל לניסיון להיפטר מהכנימות, כמובן).

גבי 26

New member
בת שבע שלי נראית

בת 6, מסכנונת
מחכה בשבילה לאביב!

למעלה