ריננית

מירב תודה על ההבהרה../images/Emo13.gif

חשוב שכתבת את ההבהרה הזו בתור מנהלת הפורום הזה ובתור מנהלת חברת תווך. ההבהרה באה גם להעיר אותי שלמרות הכל אני אמשיך את הזעקה גם בשבילי וגם בשביל בנות שתומכות בי. אני לא מכירה אותך מירב כמו שאני לא מכירה אף אחת בפורום באופן אישי, אבל מודה לך על כל תשומת הלב והשעות המרובות שאת מקדישה לבנות כאן ללא תמורה- קודם כל בתור מנהלת פורום- וזה מבורך. אני אמשיך להוביל את המהלך הזה גם אם זה יהיה למס' זוגות בלבד שיתמוך וילך איתי יד ביד. מירב, אנא תנעצי שוב את הזעקה מהרחם. לילה טוב ריננית היחידה

M u m

New member
הבהרה שלי

מירב אני מאוד מקווה שלא תמחקי את כל השרשור מאחר וההודעה שלי היא מאוד חשובה. אני לא יוצאת כנגד אף מרכז ואני מאמינה ויודעת שיש יתרונות הן בפונדקאות דרך מרכז והן באופן יחידני ושכל אחד יבחר לעצמו את הדרך שלו כי לכל אחד מתאימה דרך אחרת. ההודעה שלי לא קשורה לזה בכלל והיא נכתבה רק לצורך שאלות מנחות לריננית על מנת להבין מי עומד מאחור ולא על מנת ליצור או לחרחר ריב ועל מנת לתת לאנשים עוד קו מחשבה על מנת לא ליפול. צריכים לזכור שהפורום הזה הוא פורום תמיכה ועזרה הדדית ויש לי התחושה שבזמן האחרון הפורום איבד מהתכלית הראשונה שלו וחבל. אין לי או להודעה הראשונית שלי כל קשר לריבים פנימיים של בנות הפורום ולכן זה לא "פייר" למחוק את ההודעה שלי.

night mistress

New member
במידה ותקום עמותה

הכל יהיה מסודר, יהיו קריטריונים,ואף אחד לא יקופח.. ככה לפחות אני רואה את זה. מאחלת שהתהליך הזה באמת יקרום עור וגידים.

למעלה