ריננית

M u m

New member
ריננית

ריננית - מבלי לפגוע חלילה או לרמוז משהו כנגד פעולתך אבל לצערי הניסיון חיים מוכיח כי לא תמיד יוזמה "תמימה" היא אכן כך והחשש שלי מניסיון שכזה שאינו תחת פיקוח שעלולה להיווצר הונאה ולקיחת כספים של אנשים טובים אשר מוכנים לעזור לאחרים על חשבון גזל. ריננית יקרה אני מחזקת אותך על מה שאת עושה ואני מברכת על היוזמה ואין ספק שהוזמה מבורכת ואף רצויה אבל יש לי שאלה פשוטה - לאן הולך כל הכסף ומי מפקח על קבלת וחלוקת הכסף מה יהיו הקריטריונים לקבלת הכסף ומי יחליט למי מגיע וכמה האם החשבון אליו יוזרמו הכספים נמצא תחת איזשהו פיקוח של עו"ד או גוף מפקח או שזהו חשבון עו"ש רגיל על שמך ? אני ממליצה לך ולכולם לא לקבל ולא לקחת תרומות כספיות כל עוד סוגיה זו לא תוסדר על מנת להגן על כל הצדדים. ובקיצור האם מעבר לרעיון הראשוני משהו הקדיש מחשבה מעמיקה לנושא ?

mum כנסי...

א.דבר ראשון שברור שצריך למסד את התהליך- ואנחנו בתהליך עם עו"ד כדי לפתוח חשבון- קרן נאמנות לתרומות. ב.לא העליתי על דעתי לרגע לתת את חשבון הבנק שלי או לקבל תרומה אישית. ג. זה פוגע בי מאוד ההתייחסות שלך- אני משקיעה שעות על גבי שעות בכדי לקדם את הזעקה שלנו בפורום לציבור- דבר ראשון המודעות הציבורית חשובה. ד. זה עניין של אמון בי או לא- אני חוזרת על כך שאני עושה את זה למען כולנו. וכל עזרה בכך תבוא בברכה. ה.אף אחת לא תקבל כסף- כולל אני עד שלא יהיה חוזה מסודר אצל עורך דין עם כללים מי מקבל תרומה או עזרה , איזה קרטריונים יהיו וכו. **הכל ראשוני ובתולי בעניין ואם יש לך רעיונות MUM או לכל אחת אחרת אז בבקשה תכתבי לי למייל. רק בבקשה אני לא מתביישת לומר את זה- תעריכו את עבודתי בעניין.

מיקי1212

New member
אני איתך ריננית לאורך כל הדרך

ובהמשך לשיחתינו הטלפונית אני נרתמת למאבק :) אברר את הביפרים של כתבי הבריאות בעיתונות ואפנה לסנגוריה הציבורית בקשר לייצוג ללא תשלום של עו"ד מתאם המדינה , בנוסף אפנה לעו"ד פרטים להתנדבות למען מטרה הומונית זאת. בידידות ובהערכה עמוקה מיקי

כל הכבוד ליזומה הברוכה ריננית יקרה

רק מה שחשוב הוא להצמד למה שכל ההליך הזה מיצג והכי חשוב למסד אותו בצורה נכונה עם קריטריונים השגחה כמו שכתבת שלא יווצר מצב כמו במרכזים שאין פיקוח על גבול נתיהת כסף למרכזים וזה הפך לשחיקה רצינית של כיס של זוגות מלבד ההליך שעולה הון. מחזיקה לכן אצבעות וכל הכבוד שיש אנשים עם אמביציה וכיוחות כמוכן המון המון
אמן ואמן! שבת שלום

ליידי בל כנסי: בבקשה. ארוך...

דבר ראשון אני מורידה את הכובע בפני כל פונדקאית שמסכנת את עצמה בהריון שלא שלה- כל הכבוד לכן!!! דבר שני אני שמה לב שאת מזכירה שוב ושוב את העניין של מרכזי התיווך. אני אישית מברכת שיש מרכז תיווך!! זה יעשה לי את העניין יותר פשוט ורגשי להתחיל לחפש לבד ולראיין את הבנות ולהכנס למצב שאני לא אדע מי טובה וכו'. אני מודעת לכך שיש בנות שעשו את כל התהליך לבד והצליחו- כל הכבוד!, אבל לא לכל אחת זה מתאים ואין קשר לכך שחברת תיווך לוקחת כסף- זו הפרנסה שלהם וסבבה, זו האחריות שלנו אם אנחנו נכנסות לתהליך עם חברת תיווך שעושה לנו חיים יותר קלים...וכן- משלמים על זה כסף כמו שמשלמים על הרבה דברים אחרים . או שנכנסות לתהליך בלי חברת תיווך אבל שוברים הרבה את הראש בגלל זה. סליחה על ההשוואה, אבל זה בשבילי במחשבה זה אם לקחת את המכונית למוסך או לפתוח על המדרכה ברחוב שלי מוסך ולנסות לשבור את הראש לבד ולחסוך יותר כסף. אני אישית עברתי כל כך הרבה קושי כמו כןלנן- רגשית ופיזית ונפשית שאני רוצה שהדברים ילכו יותר קל עכשיו- למרות שאני יודעת שהדרך לא קלה ומלאת רגשות. בעיניי אין הרבה מה להתלונן על חברות התיווך- צריך רק לבחור אם הולכים על דרך קלה יותר ומשלמים יותר או דרך קשה יותר והולכים בלי. <זה כמו לקחת עורך דין או לא>. שמתי לב ליידי בל
שאת מתעקשת בדבקות על הכפשה על חברות התיווך, אבל את שוכחת שאת בצד האחר של המתרס בתור פונדקאית ולא בתור אם מיועדת. לא שופטת אף אחתתתתתתתת, אבל האמת? שאני שנים בפורומים ואף פעם לא נתקלתי בפורום שיש בו הכפשות והאשמות. אני אישית גם חושבת שאם יש לאנשים חשבונות אחת עם השנייה זה צריך להיסגר דרך המסרים. ליידי בל, את גיבורה בעיניי כמו שאר הפונדקאיות

שום קשר לשום חשבון!

אם תכנסי להסטוריה שלי בעבר ממש מהיולדו של הפורום ויש פה בנות שמכירות אותי עוד מאז. אני הגעתי לזוג שלי דרך מרכז לצערי, מאוחר יותר כל כך כעסתי ששמעתי על השחיטה הכספית!! לא רק ולא בכדי ביקשתי מהם לבטל את התמיכה בגלל שזה פשוט היה הון!! לך יש את דרך החשיבה שלך והרגשתך ולי יש את שלי. לאחרונה בפרטי פונות אלי כל מיני בנות שמחפשות להיות פונדקאיות אחת מהן אפילו תתחבר אלי למסנג'ר היום. ותמיד אני אומרת להן, לכן יש את הפריוילגיה שלי לא ממש הייתה אז הפורום הזה הקיים להכיר את הזוגות לרחרח לפני החלטה. מה שלי לא היה ממש אז, אני חושבת שכיום שאתן פה קבוצה יפה וגדולה אתן יכולות יפה מאוד לתמוך האחת בשניה. אתן מקימות פה זעקה גדולה כי הכסף עושק את חייכם וזה כל כך מובן ומקובל. זה לא סכום פעוט. ואני בטוחה שכל כסף שתוכלו לחסוך מלשלם תשמחו מאוד. לכן אל תכניסי את עניין האישי שלי או לא. לי יש בעיה אחת ברורה, שאני חייבת ורוצה להבין איך יתכן שמרכזים גוסים כמעט שליש כסף נטו! ממה שהפונדקאית מקבלת. על מה ולמה?! אני חושבת שזה מיותר, ואני מאמינה עם כל הלב, שאם גם את זה הממסד היה מלווה ונותן קריטריונים ברורים לכמה צריך לקחת לא היה הפשע הזה. אני בעד הצדק נקודה! וזה לא צדק. נ.ב קשה לי לשמוע שאני גיבורה, עם יד על הלב את מה שעשיתי עשיתי מתוך רצון מסויים ועד הים אני גאה במה שעשיתי, אבל רחוקה מגיבורה האמיני לי. אם הייתי יכולה לעשות את זה חינם הייתי גיבורה יותר גדולה בפני עצמי.

חייבת להוסיף משהו קטן...

הבנתי את עמדתך ליידי בל
מסכימה איתך שמרכז תיווך גובה סכום גבוה... אבל גם נותנת הרבה ומנגד אני מדברת עם זוגות שהולכים עם חברת תיווך ומרוצים מאוד, במיוחד הפונדקאיות מרוצות מהליווי. בשבילי אישית לחסוך מחברת התיווך זה להכביד על הרגשות שלי ולהיות בקושי רגשי קשההה לחיפוש וללווי של הפונדקאית. לא הכנסתי את העניין האישי שלך אישית כמו שראיתי את הכעס שלך על הסכום שלפי דעתי באמת חראם לשלם, אבל יכוןל להקל מאוד. אני אישית עייפה ממלחמות . בשבילי חברת תיווך זה כמו לבחור אם לקנות מרצדס או פיז'ו ואם אין כסף לכך אז לא עושים את זה, זה לא אומר שחברות תיווך או כל חברה אחרת צריכה להתבייש או להוריד ראש בגלל מחיר שהיא לוקחת. ליידי בל-- לא תוקפת אותך בכלל, אבל אני אישית מסיימת עם עצמי את הדיון לכך. ריננית

שירן 27

New member
רננית אין לך מה להיפגע../images/Emo24.gif

אני חושבת שטוב ש-MUM העלתה את זה כך שאם מישהו אחר מבחוץ יכנס לפורום ויראה או יחשוב כמוה וזה טיבעי ונורמלי אז טוב שיראה מה שהיא כתבה ומה שענית לה,הצעד שאת עושה הוא טוב וכל הכבוד לך זה דבר שחשוב לא פחות מהרבה דברים אחרים שמבקשים להם תרומות.אבל באמת כשאנשים תורמים חשוב להם לדעת לאן למה וכמה והאם זה באמת מבוקר ועם קבלות כי לא חסר היום אנשים שמשתמשים ברעיון הזה לצרכיהם האישיים,וכמובן שאנחנו יודעים שאתם לא תעשו זאת אבל אם תלכו ותפרסמו ומי שלא מכיר יכול לחשוב אחרת. אז כל הכבוד למאם שהעלתה את השאלה והתשובה שלך סיפקה. אז כל הכבוד וחיזקי ויישר כוח גדול ואנחנו אוהבים אותך.
ביי ושבת שלום יקירה

M u m

New member
שירן 27

אני ממש לא באתי בגישה תוקפנית אל רננית להיפך אני חושבת שיוזמה מבורכת ככל שתיה צריכה להיות מסודרת ומוסדרת על מנת למנוע "הפתעות" בדרך ואגב אני "לא מבחוץ" ומה שריננית עברה פעמיים אני עברתי עם 5 ילדים.

M u m

New member
ריננית יקרה אין לך ממה להיפגע

אבל אני חושבת שככל שהיוזמה שלך מבורכת יש לפעול בצורה מאורגנת ומסודרת על מנת למנוע פגיעה גם לא במתכוון באחרים. זה ממה אבל ממש לא קשור לאמונה בך או לא. אין לי שום כוונה לפגוע בך ואני מאוד מאוד מאמינה גם בך וגם במה שאת עושה ואם את צריכה עזרה את מוזמנת לפנות אלי ואעשה זאת בשמחה. לצערי נתקלתי בהרבה אנשים שהחלו עם כוונות טובות "שהתקלקלו" בדרך ולכן אני אוהבת לסמן תמרורי אזהרה כבר בהתחלה.

האמת גם אני חושבת כמוך.

הפורום הזה בתחילת הדרך היה פורום תמיכה עם המון אהבה בין הבנות ועם יד על הלב לא צריך להיות פרוספסור גדול לראות את זה, צריך לדפדף בדפי ההיסטוריה. כולן עזרו לכולן באופן אישי, ללא תמורה כספית. לצערי בשנתיים האחרונות הפורום שינה את פניו. נכון המנהלת היא מקצועית ביותר מכירה את הרקע לעומק אבל הפורום הזה הפך למסחרי מדי לדעתי האישית. פעם היו פה דיונים עמוקים ומעניינים, כל הריון היה כמו בייבי מיוחד בפורום! היה הרגשה מאוד משפחתי, אהבתי את המקום כמו בית. היום הלב שלי לפעמים נכמר לראות את ההורים המיועדים שבוכים על מצבים קשים ואיך וגרד את הכסף, וישר ממסחרים למרכז שקורע להם את הכיס בלי רחמים. וכן אני מדברת בעד הצדק נקודה. אני מקווה שדברים יקרו ישתנו, הלוואי והיה באפשרותי לעשות יותר עבור כולן. הלוואי. והאמת לוחצת על שלח להודעה הזו ולא ממש איכפת לי שיגיעו השליחים להכנס בי, כי אני תמיד ישאר אני ואכתוב את האמת שבלבי ואף אחד לא ישנה אותי. מי שקרא אותי בעבר יודע, שאני אדם אמוציונאלי שתמיד כותב מלבו. שיהיה שבת שלום לכולן.

עָנת

New member
לליידי מה השטויות שאת כותבת../images/Emo31.gif

" פעם הפורום היה חם ותומך.." ומה הוא היום? מה הקשר שמירב מנהלת עסק לפונדקאות? האם היא מזמינה ו"משדלת" זוגות לעבור התהליך איתה? ליידי,את כל כך לא פיירית!!!!!!!! מירב עוזרת תמיד בלי שום תמורה,אבל יש עוד פן בחייה,ואין מה לעשות,היא מנהלת עסק לכל דבר שמפרנס אותה. די להכנס לה לכיס. די להכנס לרווחים שלה. שאבין,פעם לא היו מדברים על כסף? עוד מעט(אם יהיה לי כוח) אמצא כמה הודעות של יאוש בנושא הכספים. מירב תמיד אבל תמיד תמכה וממשיכה לתמוך. וסתם לידע כללי,בתקופה הצוננת שלי עם מירב,תקופה בה לא דיברתי איתה,ואף לא השתתפתי בפורום,בשיחת הטלפון שהיתה לי אל מירב,מירב דיברה איתי כל כך יפה,היתה כל כך רגישה וקשובה לדבריי,אז על זה את אומרת מסחרי? ליידי,מירב עזרה לך הרבה,ואת יודעת,אולי תרדי מהגב שלה,ותתחילי לפרסם שרותיך כפונדקאית,מבלי לעורר מהומות בפורום! לעולם לא אשכח עד כמה מירב עזרה לי,לעולם!!!!

ענת חמודתי לא מוכנה לנהל

איתך עימות או כל דבר על גבי הפורום. אני גם חושבת שמירבי היא דמות נפלאה מחבקת ומדהימה ויחד עם זאת מביעה את דעתי על המצב שאני רואה שומעת וקוראת כיום. לגבי שרותי כפונדקאית, את אומרת לי מה לעשות :)) לפרסם או לא?? ממש לא הבנתי, והאמת לא מוכנה לרדת לרמות כאלה ענת. כמו שאת כותבת את דעתך אני כותבת את דעתי. דיונים עמוקים את יודעת יפה מאוד בהיו קיימים בעבר והיום עד לאחרונה לא היה ממש. שאמשיך להגיד את דעתי?..אמשיך שארגיש צורך או אראה בזה. ושוב ענת יקירה אני לא אין ברצוני להכנס לעימות, אני כותבת את דעתי. נקודה. לילה טוב...

דייי עם זה../images/Emo88.gif MUMM

MUM את העלית נקודות חשובות ועניתי לך תשובות על כך. אני מעומק ליבי מצטערת על 5 ילדייך, אבל אין כאן תחרות מי "סובלת " יותר. התגובות שלך עוקצניות .. אני לא מתכוונת להתנצח איתך או משהו כזה. אין לי מלחמה איתך ואת מוזמנת כמו כולן לספר את סיפורך האישי והכואב ולהצטרף לעזרה בזעקתנו המשותפת.

בנות - שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נראה לי שמכל כך הרבה רגשות יוצא לא הכי טוב. אני חייבת לציין שכקוראת מהצד - גם של דבריה של MUM וגם של ריננית זה נשמע מאוד רציני ולא עוקצנות או התנצחות. נראה ששתיכן באות מאותו מקום, כותבות את אותם הדברים (ואני יודעת שהגישה של ריננית בדיוק כמו של MUM כי דיברנו על כך בטלפון) ואני לא מצליחה להבין מבין השורות אם ישנה עוקצנות ואם ישנם רמזים נסתרים... ממליצה לכן לדבר בטלפון וללבן את העניין, אולי אפילו תוכלו להתאחד ולסייע אחת לשנייה... ריננית אני אדבר איתך כבר מחר. לצערי אין חדש ! שיהיה לכולם לילה טוב וסופ"ש מקסים.

מירבי*

New member
הבהרה

פנו אלי מספר בנות וביקשו ממני למחוק את השרשור הזה, סביר להניח שאעשה את זה בקרוב, לפני כמה מילים: ריננית ניסתה להוביל מהלך שתכליתו סיוע לזוגות במימון תהליך הפונדקאות. כוונותיה טהורות ובאות ממקום שכולו אמת. אנשים שלקחו על עצמם את תפקיד המכפישים ומחרחרי הריב מצליחים להוציא לה את הרוח מהמפרשים וגורמים לה להבין ששום דבר טוב לא יצא מהמהלך הזה. אפע"פ שכתבתי את זה בעבר אכתוב שוב למען אלה שלא הפנימו, ההחלטה אם ללכת למרכז או לא היא של הזוגות בלבד, הם אלה שמקבלים את הנתונים ומחליטים בסופו של דבר אם זה נכון וכדאי להם או לא, שום דבר לא נסתר מעיניהם בבואם לקבל החלטה כזאת, המחשבה שיש כאן כפיה על מישהו לבחור במרכז מזלזלת באינטיליגנציה של הזוגות. תהליך הפונדקאות הוא מורכב ולא פשוט ואין צורך לנסות להוסיף לקושי הקיים הכפשות, הפחדות ונסיון לחיסול חשבונות אישיים. בתפוז קיימת מערכת מסרים שהגולשים בפורום יודעים היטב איך להשתמש בה ומוזמנים לעשות בה שימוש כדי להעביר מסרים אישיים. לא אתן לאף אחד לנסות ל"קלקל" לנו את הפורום הזה, אני יודעת עד כמה הוא חשוב ומועיל לכל אותם האנשים שבוחרים לקרוא כל מילה שנכתבת כאן. כל נסיון להזיק יימחק. לילה טוב ושבת שלום לכולם

למעלה