רינה המכשפה

• פותח הנושא v i v
  • פורסם בתאריך

EO117

New member
אליי היא מאוד נחמדה ואף

עזרה לי במגן באנגלית לפני שבועיים. יש הבדל בין "נחמדה" ל"מכשפה", אז היא לא נחמדה-למה שאר המורות שלנו נחמדות?! העיקר שהמגן מאחוריכם, הבגרות אוטוטו, ובעוד חודש וחצי אתם אומרים שלום לרינה,כותי, אלינה, יהודית, טלילה, למבחנים, בגרויות, מגנים, מורים ולבי"ס עצמו. אז קיבלת מורה לתנ"ך לא נחמדה, לא נורא. אני חושב שהדבר היחידי שצריך מורה לדעת ללמד ורינה יודעת ללמד תנ"ך. אני מעדיף מורה לא נחמדה אך יודעת להעביר את החומר הנלמד מאשר מורה חמודה שהיותה מורה מקרי בלבד.

*neta*

New member
המגן מאחורינו, שלא נדבר אפילו על

הניסוח שלו! מה שמים לי 2 מילות שלילה אחת אחרי השנייה שמבטלות אחת את השנייה! ובכל זאת, הציון הגשה לפנינו, ואסור להן לתת לנו אותו, ואנחנו לא יכולים להתמקח איתן! ושרשמת שהיא עזרה לך במגן באנגלית..באיזה מובן?

EO117

New member
נטע לא רק אתם מקבלים ציון הגשה

אלה גם אנחנו וזה כל-כך מעצבן. לא ראיתי את המגן שלכם, מקווה שיהיה טוב. היא עזרה לי למצוא את הכיתה, משום מה שמי לא הופיע על הלוח והכי מצחיק שמזכירתה הייתה בשוק שאני לא מופיע בלוח וברשימות שלה אני מופיע כנבחן... היא באמת דאגה לי ואף ליוותה אותי לכיתה בה נבחנו ואיחלה לי בהצלחה.

*neta*

New member
לנו גם לקחו את הטיול השנתי...

וזה נקרא לעזור במגן?
שאומרים שמורה עזרה במגן..זה שונה מאשר למצוא את הכיתה...

EO117

New member
אבל קיבלתם הפנינג חגיגי במקום../images/Emo3.gif

ולהזכירך רינה לא מורה לאנגלית אלא... (את יודעת בדיוק מה)

*neta*

New member
אבל אין את האווירה של הטיול,

של הנסיעות באוטובוסים, של הלילה בחדרים...

v i v

New member
אני יכולה להגיד לך

שכל המורות שלי הן נחמדות, ורובן גם טובות וזה ממש לא סותר אחד את השני. וגם אני צריכה לומר שאני ממש מצטערת שפתחתי בהודעה החגיגית הראשונה שלי ש: א. באמת לא היתה נחמדה... לא הייתי צריכה לשפוט אותה סתם ככה. זה שאלי היה לא נחמדה וגם לעוד הרבה אנשים מהכיתה לא אומר שהיא בנאדם רע ואת/ה צודק/ת! אולי לאנשים אחרים היא כן נחמדה, אבל עם זאת אני חושבת שיש משהו מעט לא מכובד בלהגיד לאנשים שונים שהם לא בני אדם ואחרי זה לבוא ולהלחיץ תלמידים ולגחך על שאלותיהם (אהמ אהמ)במגן... זה חלק מלהיות בנאדם לפידעתי, אבל לא משנה! זה ממש לא המקום לזה אז אני מצטערת שהעלתי את זה!!! ודבר אחרון- מי את/ה??????

EO117

New member
אולי יש צדק בדברייך

אני לא מכיר אותה כמורה מקצועית, אלא בתור סגנית המנהלת. את לא הראשונה שמספרת לי שהיא רעה... אלי היא נחמדה וככה אני מכיר אותה. אני לא הייתי נוכח במגן, אך מניסיון שלי הרבה מורות לא מסייעות במגן כלל ואספר לך שבשנה שעברה המורה שלי להיסטוריה צחקה על אחת התלמידות על שאלה קטנה. אין לך מה להצטער שהעלית את הנושא, לפחות הפורום התעורר לו וגם פצחנו בשרשור ארוך. זכותך כחברה בפורום לעלות כל נושא בעולם, תמיד יכולים לענות ולהגיב לך או פשוט להתעלם... מי אני? wow שאלה קשה...

shiri_b

New member
מסתבר שמישהו מהכיתה הנחמדה שלנו

דיבר עם רינה והיא התקשרה לדליה כדי להקדים!! אני לא מאמינה ואני כזה אחרי יום מפרך בצבא החלטתי לנסוע שנייה ופתאום טלפון צריך לחזור מה זה?? הגענו ושעה אח"כ חיפשנו אותה! זה לא בסדר שלא מודיעים דברים

שגיא123

New member
את מתכוונת להיום?

זה היה ממש מצחיק, דווקא למרות שיצא רע בשבילך, אני מוכרח להגיד מילה טובה על רינה. היא ממש התעצבנה שהיא שמעה שאנשים שבאו ב10 לקחת את המגן באנגלית, צריכים לחכות עד 12:30 כדי לקחת את המגו בביוכימיה (אני חושב ביוכימיה... אם אני טועה- זה לא סוף העולם
). רק חבל שהיא לא השלימה את העבודה ודאגה לכמה אנשים שיתקשרו לאנשים שלא הגיעו עדיין לבי"ס...

EO117

New member
היא צודקת במאה אחוזים...

זאת חוצפה גדולה להגיע ב-10 בבוקר ולהמתין עד 12:30 בשביל לקבל מגן...

shiri_b

New member
1. לי אמרו לבוא ב12:30

לא אשמתי שהמורות לא מתואמות בניהן ואנשים לא יודעים לדבר לי זה לא הפריע אז לא אמרתי כלום. 2. בדר"כ שמשנים משהו כזה מודיעים לכל הכיתה.. ולא ל10 שבאו ב10 מה שגרם לכך שדליה, שעליה אני מרחמת באה ב10 והייתה צריכה לחכות לכל הכיתה עד 1, בערך או יותר וזה לא בסדר. אני לא מאשימה בזה את רינה אלה את הילדים המפגרים שאמרו לה ולכל הכיתה לא העבירו קשר... ממש טימטום ולדעתי דליה יצאה הכי בסדר בעולם אם הייתי היא הייתה ממש כועסת על זה שבמקום להגיע ב12:30 (כי יש לנו שיעור בזמן הזה אז היא באה בכל מקרה) הייתי צריכה לבוא ב10 ולחכות בזמני הפנוי עוד ועוד. זה היה ממש לא בסדר ואני הגעתי ב12 ו20 בגלל שגם היה לי צו וגם אח"כ עוד נסעתי לת"א אז הייתי צריכה להגיע עוד חזרה חשבתי שיש לי עד 12:30 אבל לנו הודיעו ב11:30 שנגיע עכשיו לבית ספר! אם אתם משנים את השעה, תודיעו לכולם... כמו שהילדים ידעו ללכת להתלונן אצל רינה הם צריכים לדעת להעביר קשר. סתם מעצבן אותי שדליה שניסתה לבוא לקראתינו, היא זו שנדפקה.

IאביעדI

New member
תשמעי, אני הכי נדפקתי מהשטויות האלה

לא פעם קרה שכל הכיתה ידעה על משהו ורק שלושה לא ידעו (אני ועוד שנים, אתם יודעים מי) באנו פעם בשעת אפס כשלא הייתה. התכוננו פעם למבחן כשהוא נדחה, יום אחרי זה אנחנו באים בטוחים שיש מבחן ו..... אין. אז כאילו המצב שלך ממש טוב. חבר'ה אל תלכו לביוטכנולוגיה!!!! ככה זה בכיתת ביוטכנולוגיה!

shiri_b

New member
אני לא התלוננתי בשבילי

וכן הקשר בכיתה הזו רופף אף פעם הם לא מעבירים לכולם. ומה שעיצבן אותי לא היה שהייתי צריכה לבוא מהר וזה, זה שטויות אבל שיצא בסוף שדליה הייתה צריכה לחכות מ10 וחצי ככה עד 1 לכולנו במקום לבוא ב12 וחצי כמו שהיא אמורה...

EO117

New member
אם כיתות י' ישמעו על המקרה-

זה יעשה להם את היום, הם שונאים מוות את דליה אלי

shiri_b

New member
עכשיו זה מפגר, דליה נחמדה!

היא מורה שהיא מודה בטעויות שלה, והיא השנה באה לקראתינו נכון שהיו לה שנה שעברה ואולי השנה כמה קטעים כמו להגיד ציונים של ילדים או לזכור טעויות של אנשים כל הזמן וליידע אותם עליהם אבל בתכלס אני ממש אוהבת אותה היא אחלה מורה!

EO117

New member
מה את באה אליי בטענות?!

אני לא לומד אצלה, רק אמרתי שכיתה י' שונאת אותה. גם מבחינה אנושית וגם מבחינה לימודית. זה מה שאמרו לי. לא יודע ולא איכפת לי!

shiri_b

New member
תמצא לי בכל ההודעה מילה אחת נגדך?

אמרתי איפשהו "וואי אתה מפגר תאהב את דליה" לא אני אמרתי שאני לא מבינה למה הם שונאים אותה כל כך... לא דיברתי עלייך דיברתי אלייך כי אמרת שהם שונאים אותה.

IאביעדI

New member
מה זה נחמדה... פשוט למות עליה

הכי אני אוהב שהיא עושה קטעים כמו- אביעד, אתה סתם הטרחת אותי עם המבחן חוזר שלך. פשוט קבלת ציון כל כך נמוך שזה היה בזבוז זמן מוחלט בשבילי, אתה לא למדת.... (ליד כולם) אה וכן, היא מודה בטעויות שלה בסוף היא אמרה לי מן סליחה תלושה כזאת ואחר כך שמעתי אותה מדברת על הציון שלי עם ילדים אחרים בכיתה.

shiri_b

New member
כן כמו שאמרתי יש לה את הקטעים

שלה כמו להגיד ציון מול כל הכיתה או לקחת מבחן של מישהו לעמוד מול הכיתה איתו ולהתחיל להקריא טעויות ואז לעשות למישהו מהכיתה "אה זה המבחן שלך אתה זוכר את הטעויות?" או "בואו נראה אם גם לך הייתה את הטעות שהייתה לכל הכיתה"

למעלה