רינה המכשפה

• פותח הנושא v i v
  • פורסם בתאריך

EO117

New member
סליחה?????

המורה הזאת נורמלית? מה זאת התנהגות הזאת, ככה מורה מתנהגת?! ביזיון!!! לקחת מבחנים, לרדת על תלמידים, לדווח לכיתה את הציון שלך- מזלי שאני לא לומד אצלה אחרת הייתי עושה לה בית-ספר. פשוט בושה לתיכון שיש מורים כאלו...

shiri_b

New member
LOLOLOL../images/Emo6.gif

"הייתי עושה לה בית-ספר" LOL!!!!!! כן, רק אתה... אל תקפוץ מעל הגובה שלך אף תלמיד לא עושה בית ספר לאף מורה... אבל יפה שאמרת מזלי שאני לא לומד אצלה ולא מזלה

EO117

New member
רק לידע אישי-

כבר עשיתי למס' מורות "בי"ס" כמו שצריך. אני לא מבין למה תלמידים חוששים מהמורים ולא עומדים על הזכויות הבסיסיות שלהם... איך אתם מרשים שהיא תתנהג אליכם ככה?! אם היא הייתה מלמדת את הכיתה שלי וכבר מזמן היו עושים לה בית-ספר כמו שצריך!!! באמת מזלי-ללמוד עם מורה שמתנהגת ככה?!

shiri_b

New member
אמממ אני לא פוחדת מאף מורה

אבל יש דברים שאי אפשר לשנות. וחוץ מזה לדליה לא היית עושה שום בית ספר באמת שלא... ואם היא הייתה מלמדת את הכיתה שלך, הייתם שותקים. וחוץ מזה אני יוצאת נגד האימרה שתעשה למורה בית ספר, מה היא חברה שלך?? מה אתה תלמד אותה לקח? תנקום? תגנוב לה את כל הגוגויים בהפסקה הגדולה?? לא עושים למורים בית ספר, מורים הם בני אדם מה שאתה יכול לעשות זה לדבר איתם.

EO117

New member
אל תדאגי אחרי מה שעשיתי למורה שלי

לאנגלית, היא השתנה מהקצה אל הקצה. אני ינקום? לא יש לי שיטות משלי.

שגיא123

New member
אני הייתי שם...

אבל לא הייתי מעורב בכלל כי, כמו שאת יודעת, אני לא קשור לזה. מה שראיתי זה שרינה שאלה למה כל כך הרבה מ-יב4 נמצאים שם בכלל, אז סיפרו לה. אף אחד לא הלך להתלונן... ואז היא שאלה אותנו איך הקשר בכיתה, כאילו אם הוא עובד. מסתבר שלא
לא חשבתי שבסוף היא באמת תתקשר לדליה...

IאביעדI

New member
תתביישי לך!

מלכלכת על רינה מאחורי הגב, אני איידע אותה על זה!

EO117

New member
אני מקווה שאתה צוחק...

כי זה הדבר הכי מגעיל ללכת לדווח במיוחד שמדובר על מורתה לתנ"ך (שיכולה לדבוק אותה במגן) ובנוסף סגנית המנהלת. לא רק היא תדבק אלא גם אני,שירי ונטע שעשינו את מרבית השרשור הזה. אני באמת מקווה שזה היה בגדר צחוק ולא יותר!!!

IאביעדI

New member
לא לא אני באמת מתכוון לעשות את זה

זהו, הלך על כולכם חוץ ממך שגיא.... כי אתה בלונדיני.

EO117

New member
פשוט התנהגות של ילד בגן חובה...

אתה בטוח שאתה מסיים 12 שנות לימוד?

IאביעדI

New member
מה נסגר איתך?

תגיד, אתה שפוי???? אתה לא מבין מה זאת המילה צ-ח-ו-ק. מי בכלל מדבר עם רינה???

EO117

New member
עכשיו אני רגוע...

בפעם הבאה שאתה צוחק, שים אייקונים...

shiri_b

New member
למה?? אתה שמת אמוטיקונים שאמרת

להביא את רינה לפורום?

EO117

New member
איזה אמת בדיוק?!

היחידה שתדבק פה זאת חברתכם אביבה. אולי גם את ושיריח. אבל אני ידיי נקיות, לא אמרתי מילה אחת כנגד רינה הראל.

*neta*

New member
איזה נתין נאמן..שיט שירי אביבה בואו

נרד למחתרת

למעלה