רינה המכשפה

• פותח הנושא v i v
  • פורסם בתאריך

v i v

New member
רינה המכשפה

נושא טוב לדיון הראשון שלי, לא??? חחחחחח שלום לך... לתושבי הפורום- נטע שירי אורן שגיא ועוד אנשים אחרים שאני לא מכירה... אמממ סליחה שלא היה לי משהו שנון יותר.. זה בא בהתקפות..... ומי יודע מי גרם לניחוח בכיתה היום?!??

שגיא123

New member
אביבהההההההה

ברוכה הבאה
רינה באמת מכשפה! למרות שהמבחן היה יחסית קל... ובאמת היה מסריח בטירוף היום, יש לי כמה חשדות אבל לא נדבר על זה בפורום
סתם

*neta*

New member
מה כולם אומרים שהוא היה קל...

וגם להזכירכם המורה שלנו בודקת באופן מיוחד
וגם היה כזה מסריחחחח העיקר שאנחנו מדליקות את המזגן אנחנו מקבלות כאלו צעקות!!

v i v

New member
סליחה כמה תיקונים:

1. היא מכשפה לא משנה מה היה המבחן, ובעצם, לא משנה כלום... 2. הריח היה ל-פ-נ-י שהתחיל המבחן בכלל. מרגע שנכנסתי לכיתה ברבע לשמונה כבר אז הוא היה, ולראיה- שני בן הרוש כמעט מתעלפת (מסרחון.. טוב נו וגם מלחץ.....) והערה 3. האם זאת רק אני ששמה לב לבילוי שלנו ביום ו' בערב????????????? (לבטצניקים שבינכם... חחחח
)

EO117

New member
סליחה שאני מצטרף לדיון-

אבל למה רינה מכשפה?! היא אחלה של בנאדם והרבה בוגרים שלה אמרו שהיא מורה מדהימה לתנ"ך והצליחו בבחינות הבגרות בזכותה. ידידה שלי מי' שהיא המחנכת שלה מאוד מעריכה ומשבחת אותה... גם היא סגנית המנהלת ונחשבת לסגנית מוצלחת, שאפילו... רצו למנות אותה לתפקיד מנהלת ביה"ס במקום קודנה שפרשה, אך היא סירבה ובמקומה קיבלנו את ציפי מל... אז מה מכשפה ברינה הראל?!

*neta*

New member
היי היא סירבה?

כי זה לא מה שאנחנו שמענו.. אנחנו שמענו שהיא סגנית כבר 21 שנה.. ואז מישהי שאלה אותה אם יש לה כל כך הרבה נסיון אז למה מינו את ציפי למנהלת ולא אותה, והיא אמרה שהיא בעצמה לא יודעת...

EO117

New member
מה שנאמר לנו-

שרינה הסגנית הבכירה ביותר בביה"ס ומשמשת בתפקיד בערך 20 שנה ומחנכת לאורך השנים. שציפי קונדה פרשה, הציעו לה את התפקיד, עיריית הרצליה רצתה אותה בתפקיד מאחר שהיא הכי וותיקה, יש לה ניסיון והיא תדע איך לנהל את ביה"ס כמו שצריך. רינה סירבה להצעה בטענה שבשלב זה של חייה אין את הכוח להפוך למנהלת, היא צריכה להיות כבר עוד מעט בערך בת 60 וגם זה היה ידוע שקונדה לא תחזור לתפקיד לאחר שנה ומאחר שהיא תפרוש לפנסיה בעוד כמה שנים, היא צודקת שעדיף שלא תמונה למנהלת וזאת הסיבה שהיא לא לקחת את הניהול. הציעו גם לנחמה את תפקיד המנהלת, אך זאת סירבה גם היא, ומאחר שציפי מל הייתה ברירת מחדל, הציעו לה לנהל והסכימה (לצערה). הרגת אותי "היא בעצמה לא יודעת..."-חחחחחחחח

*neta*

New member
אבל היא בעצמה אמרה את זה לנו

אני לא מבינה איזה אינטרס יש לה לשקר לנו, ועוד להפחית ממעמדה ולהגיד שהיא לא יודעת למה לא הציעו לה לנהל...

shiri_b

New member
נכון, זה היה

"רינה למה את לא?" "אני לא יודעת" היא בעצמה אמרה שהיא לא מבינה, כשהיא הכירה לנו את המנהל הראשון של היובל.

EO117

New member
תראי מה עניתי לנטע...

אולי רינה לא רוצה להיות מנהלת כלל ולא רוצה לומר לכם זאת. רינה שימשה סגנית במקביל לציפי קונדה המון שנים ואף הייתה רכזת מחזור א' של היובל. גם היא לא ניגשה למכרז לתפקיד המנהל שבר-לב פרש מהניהול לפני 7 שנים בערך. קונדה היחידה שניגשה מתוך צוות המורים ונבחרה לנהל. איך בדיוק הגעתם לנושא הזה? (ששאלתם את רינה וענתה "לא יודעת")

shiri_b

New member
מממ המנהל לשעבר הגיע

והיא הציגה אותו, ואז אמרה ששניהם היו פה ראשונים ואז אמרנו שיש לה הכי הרבה וותק פה והיא אמרה כן, ככה וככה שנים ונטע שאלה למה היא לא מנהלת והיא ענתה "אני בעצמי לא יודעת"

EO117

New member
שירי... נטע...

אני כבר מבולבל משתי הגרסאות שלכן. מי מתנדבת לומר לי את הגרסה הנכונה? כל אחת אומרת משהו אחר...

*neta*

New member
הגרסאות שלנו זהות, אני פשוט קיצרתי

את שלי מכל הפרטים האחרים כמו מתי היא סיפרה ומי שאל אותה...

EO117

New member
לא יודע למה היא אמרה לכם זאת

אך לרינה הוצע לנהל את התיכון לפני ציפי, זה מה שנכון. אולי היא רצתה לצאת מידי חובה.

EO117

New member
ענית בעצמך על התשובה-

אם היא הייתה אומרת לכם שהוצע לה לנהל והיא סירבה, מה היית חושבת עליה? וזה היה באמת לרעתה.

*neta*

New member
שהיא לא רוצה את התפקיד

וסביר להניח שהיא הייתה מסבירה למה היא לא לקחה את התפקיד.

למעלה