רינה המכשפה

• פותח הנושא v i v
  • פורסם בתאריך

EO117

New member
לא מתאים לרינה לשתף את תלמידיה

בחייה האישיים. אז בטח לא לאסביר מדוע סירבה לקבל את הניהול. גם אם הייתה מסבירה מדוע, היית חושבת: "איזה דפוקה היא, הציעו לה לנהל תיכון והיא סירבה..."

EO117

New member
היא לא חשבה שמישהו אחר יגיד לך

שהיא סירבה לנהל את התיכון, נכון? אז שיקרה "שקר לבן", היא לא רצה לשתף אתכם, אז היא שקרנית?!

*neta*

New member
אחרי כל ההטפות שלה על זה שאנחנו

לא בני אדם, ולא מוסריים ושחושבים שהכל מגיע לנו.. אז כן אני מצפה ממנה שלא תסתייג מהעבר שלה, נראה לי שהיא בעצמה לא יודעת למה היא לא לקחה את הניהול.

EO117

New member
נטע נראה לי שהגענו לתשובה האמיתית

שהיא אמרה לכם שהיא "לא יודעת למה", היא התכוונה בעצם למה היא לא יודעת שלא לקחת את הניהול.

*neta*

New member
יא איזו פילוסופיה...

אבל זה לא היה בטון המתאים

EO117

New member
מה?!

על איזה טון את מדברת? העיקר הגענו לתשובה הנכונה...

shiri_b

New member
תקשיבו, יכול להיות שהיא לא

מתאימה ושאני אומרת שהיא לא מתאימה אני מתכוונת שלא היו לה את הקשרים הנכונים כי קונדה (חיים רמון אומר משהו??) קיבלה את התפקיד.. מה לעשות.

EO117

New member
יש לה קשרים מאוד טובים-

בעל הוא איש עשיר ובעל קשרים רבים וחוץ מזה היא חברה קרובה למנהלת מח' החינוך בעיריית הרצליה, שוש אקהואז. אם עלית את עניין קונדה, אז קונדה הייתה סגניתו ויד ימינו של המנהל הקודם בתיכון. היא בעצם נחשבה כמנהלת ביה"ס בפועל. מה שהיא אמרה היה כפקודה, המנהל נתן לה יד חופשית וכל מה שהיא אמרה לו הוא אישר בלי לחשוב פעמיים. שהיה מכרז לתפקיד, בשלב מסויים ביטלו את המכרז ואז נפתחה שנה"ל וקונדה התמנתה לממלאת מקום המנהל עד למציאת מנהל חדש ואלי לנדאו החליט לאחר חודש בערך למנות לתפקיד המנהלת. אני לא מאמין שרמון עזר לה במשהו-מאחר ולנדאו היה ליכודניק ורמון מהעבודה. והקשר הבולט שייאמר לזכותה של קונדה, שחברת מועצת העיר והממונה על החינוך, שוש אבני, הייתה מורה לאנגלית בביה"ס עד שנבחרה למועצה ופרשה ותמכה רבות בקונדה לתפקיד (ונראה לי שזאת הסיבה האמיתית שנהפכה להיות מנהלת, בזכותה של שוש אבני שהייתה מקורבת ללנדאו).

EO117

New member
וכשאני חושב על כך...

אולי היא לא רוצה בכלל להיות מנהלת, חשבתם על זה? אחרת למה לא התמודדה כל השנים על מכרזי ניהול ונשארה סגנית מנהל 21 שנה בתיכון, היא בטח לא חיכה שקונדה תפרוש מתישהו... לא כל מורה רוצה להיות מנהל, אולי רינה מעדיפה להשאר סגנית וזהו. בלי קשר לקשרים, מעמד ולהיות מתאימה לתפקיד.

shiri_b

New member
אולי נזמין אותה להתארח בפורום!

נצבע לה ניק באדום ונשאל שאלות!! אלוהים מה עשיתם למורה!! כולה לא נהייתה מנהלת אני לא חושבת שצריך לפרוש את החיים שלה ולנתח את ההחלטות שלה, זה לא עינייך היא לא מנהלת וזהו.

EO117

New member
יאללה באמת צריך להארח אותה בפורום|כ

באמת זלא עיניינו מדוע לא הפכה להיות מנהלת, במיוחד שכבר לא מעניין אתכם מי יהיה מנהל ביה"ס בעתיד...

shiri_b

New member
לא מזמינים אותה לפורום! רק שיהיה

ברור... לא נראה לי שאף אחד יראה בעין יפה את ניתוח הנפש שעשינו כאן והפילוסופיות שהיו

EO117

New member
באמת חשבת שהתכוונתי לזה ברצינות../images/Emo4.gif

זה הדבר האחרון שמעניין אותי, איך יראו את הניתוח והפילוסופיות שהיו. רק אני מקווה שרינה בעצמה לא תראה זאת...

v i v

New member
פשוט מאוד

אלי היא לא נחמדה- בכלל!!!!! וגם לא לכל מי שאני מכירה בערך... אז אני לא מדברת על עבודה או מורה טובה או אדם רם ונישא, אני מדברת על פשוט מאוד נחמדות, סימפטיה בסיסית לבני האדם האחרים בעולם, ובינהם אני חושבת שגם אני נמצאת...

שגיא123

New member
אליי היא בסדר, אני לא יכול להגיד

שהיא רעה אליי... אבל אני רואה איך היא מתייחסת לאנשים אחרים ואני נדהם! היא גורמת לאנשים לבכות כמעט... (ופעם או פעמיים זה לא היה כמעט).

למעלה