רינגטונים

yaeli235

New member
רגע לא הבנתי...

זה שאין רינגטונים ממוסחרים בחברות הפלאפונים זה אומר שהם כן עושים מוזיקה בשביל הכסף?

e dor

New member
תראי

ברור שאחד הגורמים הוא כסף - כרגיל. אבל להגיע לרמה של מכירת הרינגטונים - לאן הגענו ? ממש דבילי בעיניי. בטח ללהקה כל כך גדולה עם כל כך הרבה מעריצים.

כחילה

New member
הם לא היחידים

גם שלמה ארצי, עברי לידר, ועוד הרבה אומנים בארץ ובחו"ל עושים הסכם עם חברה סלולרית לגבי הרינגטונים שלהם. תבין, רינגטון זה בדיוק אותו דבר כמו דיסק, אז למה שהחברות הסלולריות ירוויחו מממכירת הרינגטונים כסף, בלי לשלם למי שאחראי על השיר:יוצר השיר. מה שמשינה עשו זה פשוט הסדירו את העניין הזה, והם לא מוכנים שאף חברה תדפוק קופה בחינם על היצירות שלהם.

e dor

New member
תשמע ...

לא אמרתי שהם היחידים - אבל האחרים לא מעניינים אותי ! משינה מעניינת אותי כי היא הלהקה שאני אוהב. ואני די בטוח ששלמה ארצי אפשר להשיג בכל חברת פלאפונים אבל לא משנה. חוץ מזה - אני לא בטוח שהזמרים שהותירו לחברות לשים חופשי את הרינגטונים שלהם עניים, בטח לא כשהם ממלאים הופעות ומוכרים הרבה דיסקים. ובאופן כללי - העובדה היא שזה צעד יוצא דופן, אחרת אף אחד לא היה עושה מזה רעש בעיתונות. כמו שניסחו את זה בגלובס, הם מכרו את עצמם.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכנס שנייה...

יש לי שאלה אחרת - קראתי עכשיו את השרשור שוב ואת התגובות שלך ספציפית ונראה לי שאת העובדה שאי אפשר להשיג את הרינגטונים של משינה באורנג' אתה ידעת כבר ( גם לא דרך אתר נטרלי כמו שכתבת... ) " העובדה היא שזה צעד יוצא דופן, אחרת אף אחד לא היה עושה מזה רעש בעיתונות. כמו שניסחו את זה בגלובס, הם מכרו את עצמם." - לי זה נראה מהצד כמו נסיון מחאה על הקטע של משינה עם הרינגטונים בסלקום ולא סתם שאלה של איפה אפשר להשיג את הרינגטונים של משינה כמו שכתבת בהודעה הראשונה שלך שפתחת את השרשור...

e dor

New member
ידעתי מראש

אבל חשבתי שאולי יש אתרים נטרלים שדרכם אפשר להשיג, כי ידוע לי שזה משהו שהוא לא מאתמול. לגבי "מחאה", אני מאוד כועס על העניין (יותר נכון מאוכזב) אבל אם מה שהם מחפשים זה כסף - שיהיה לבריאות. את הכסף שלי מהופעות כנראה שהם לא יקבלו - אני לא צריך מחאות בפורום בשביל זה, אני סה"כ מחפש רינגטון

e dor

New member
ואני חייב להדגיש משהו

שזה לא מוריד את ההערכה שלי אליהם מבחינת מוזיקלית. הם עדיין הלהקה הישראלית הכי טובה שיש בעייני ! אבל מהבחינות האחרות - אני רואה בזה כצעד לא חכם. אבל שוב - שיהיה לבריאות ואני מאחל להם לעשות כסף מהמוזיקה שלהם כל החיים.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifסבבה רק תיקון קטן...

אפשר גם להביע מחאה אם משו נראה לך לא בסדר, הכל אפשר כל עוד זה נאמר בצורה בוגרת בלי להשמיץ. פורום זה לא רק להלל ולשבח אפשר גם להעביר ביקורת...

e dor

New member
מסכים איתך

ואם זה נראה כאילו אמרתי משהו בצורה משמיצה או משהו - אני מתנצל, לא זאת המטרה. אבל אני באמת מאוכזב ממשינה, ממש-ממש. חלק מהכתבה בעיתון גלוס אגב, אמר שזו בהחלט להקה שלא מתאים לה - ואני לגמרי מסכים. אני כל כך אוהב את המוזיקה שלהם ותראו איזה דיון והמולה בגלל זכויות על רינגטונים ...

yaeli235

New member
לא הגזמנו?

זה רק רינגטון!!! למען השם אני בטוחה שכל אחד ואחת פה, גם אלה שאין להם סלקום, עדיין יכולים לחיות ולנשום בלי רינגטון של משינה!!! עם כל הכבוד.

e dor

New member
בוודאי שאפשר

ואני לא בטוח שאני לא אוכל ולא ישן בגלל זה. אבל עדיין - זה עניין ממש דבילי, עצם המכירה וכל השטויות סביב זה - זו ההגזמה בעייני. "רק רינגטון למען השם !"...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifזהו שלא נראה לי שהרינגטון

הפריע לו, הוא דיבר על כל הקטע עם סלקום שהפריע לו בגדול... לא יודעת הבן אדם הביע את עצמו בצורה בוגרת באמת בלי להשמיץ, מותר לכתוב אם מאוכזבים ממשו או אם חושבים שיש משו לא בסדר...

e dor

New member
אני מדבר על זה שרינגטון

מסכן וקטן אי אפשר להשיג אם אתה לא בסלקום. ושוב, זו זכותם - אבל זה צעד מוגזם לטעמי. ואני שמח שהצלחתי להביא את דעתי בלי להשמיץ - זו הייתה המטרה.

yaeli235

New member
אני חושבת שפשוט...

זה לא מעניין אותם איפה יהיה רינגטונים ואיפה לא. הם עשו עסקה עם סלקום וזה היה חלק מהחבילה- זה הכל

e dor

New member
אם לא היה אכפת להם

הם לא היו חותמים על כלום וכולם היו נהנים מזה. זו בדיוק הנקודה שלי...

yaeli235

New member
היי שמתי לב ששינית חתימה ../images/Emo13.gif

בכל מקרה לא הבנתי מה הולך פההה.... משינה עשו עסק עם סלקום- שיהנו מהכסף, לא צריך להיכנס לאבל ולכעוס עם זה שהם "ממוסחרים"... דוגרי לא חושבת זה היה מתפרסם בדרך אחרת כי קליפים בערוץ 24 אין ואפילו בגלגלצ הם לא מגוונים ושמים רק את מקו"ט משום מה... ומה אכפת לכם.. אחלה הופעות בבית החייל ב- 100 שקל +פוסטר חחח
לא להיות עגמומיים

e dor

New member
מצד אחד את צודקת !

מצד שני המסחור הזה פוגע במעריצים, ומעריצים הם המרכיב הכי חשוב של להקה. אתם בעצמכם אמרתם - לאף אחד בפורום המעריצים אין סלקום - אז מה עשינו פה ? הרווחנו עוד כמה שקלים ... נו ? חסרים להם ? זהו, רק זה שהם ממוסחרים מקומם אותי. מעבר לזה - הגיוני ביותר.

yaeli235

New member
לי יש סלקום ../images/Emo3.gif

ולא נראה לי שהם עשו סקר שוק בין המעריצים בפורום תפוז איזו חברה סלולרית הכי נפוצה, באמת
ומה פוגע במעריצים בדיוק? כי בי זה לא פגע בשום דרך חוץ מלשמוע כמה פקצות ששרות את "אחכה לך בשדות" במועדוני לילה... אגב חוויה מזוויעה

darksideonline

New member
השד הרינגטוני שוב יוצא מהבקבוק../images/Emo74.gif

היום קשה להתפרנס כמו פעם ממכירת אלבומים בגלל הצריבות,מה שמכסה זה הופעות ו...תמלוגים שכוללים בתוכם גם תמלוגי הרינגטונים-עד כמה שניתן. זה שזה נמצא רק בחברה מסוימת פה זו מבחינתי הבעיה היחידה. שבת שלום!!!

למעלה