רינגטונים

darksideonline

New member
אנחנו בעידן חדש

היום במקום לבדוק כמה מכר האלבום ,בודקים כמה מכר הרינגטון.

e dor

New member
שוב, לעניין יש שני צדדים

מצד אחד זה נכון. מצד שני - אני די בטוח שלאף אחד מחברי הלהקה אין קשיים כלכליים - גם אם תוריד את רווחי הרינגטון שלהם. חוץ מזה - אם אתה רוצה כסף אתה עושה אותו ממעריצים. ומעריצים כן מורידים רינגטונים וכן קונים (!) את הדיסקים. ואני - לא בחור שקונה הרבה דיסקים, נדיר שיש בכלל דיסק שאני רוצה בו יותר משיר אחד - קניתי. בלי שהכרתי את משינה יותר מידי. למה ? כי אני מאמין שהם תותחים ומגיע להם כסף על היצירות המצויינות שהם עשו. ואני בטוח שעוד הרבה כאן נהגו כמוני. כך שאי אפשר להגיד שאין להם גרוש על התחת והם חייבים למכור את עצמם כי אם לא הם מוכרים את הבית והאוטו ... (והאשה)

darksideonline

New member
אז כשיגיעו לקשיים כלכליים

אז יעשו רינגטונים.תודה אני ארשום להם את ההצעה.חבל שזהבה בן לא חשבה על זה.אולי תגיד ליובל מה סכום המכסה שאתה מרשה לו להגיע בחשבון הבנק כי הוא "עשיר" יותר מידי. ושתדע משהו חשוב-אם משינה לא ירוויחו מזה אז סלקום יקחו את כל האחוזים לעצמם.כך שבכל מקרה אתה תשלם.אז עדיף שהכסף כבר יגיע למשינה,ולא רק לחברה.

e dor

New member
מה התקיפה ? אסור להביע דעה ?

לא אמרתי שיגיעו לקשיים כלכליים ושיעזרו ברינגטונים אז. אמרתי שכל העניין עם הכסף דבילי ללהקה כזאת. זאת מסחרה מיותרת שפוגעת במעריצים שרוצים משינה בכל מקום ואוהבים את משינה. אבל עזוב - אם לא מקבלים פה דעות אז אתה צודק, בוא נמסחר את כל העולם - שלא נגיע חס וחלילה למצב עוני ממצב של להקה מצליחה.

Vdrums

New member
מה אתה רוצה? להקה זה ביזנס

כמו כל עסק אחר. ובישראל לא קל לחיות רק ממוזיקה למרות שיש בודדים שהגיעו רחוק ומשינה בינהם. אם מחר משינה יעשו פירסומת למוצר כלשהו מה תגיד? (אגב הם עשו פעם פירסומת לאיזה משהו מוזר שנקרא "אגו".) "מסחרה שפוגעת במעריצים שרוצים משינה בכל מקום" - אם אתה רוצה משינה בכל מקום ועכשיו יש לך גם בטלפון הסלולרי איפה הפגיעה? זה מה שרצית לא? אפילו בפאקינג טלפון אתה שומע אותם. תעשה רשימה של עוד להקות שאתה שומע ותגיד לי מי לא מסחרית.

e dor

New member
זו הנקודה !!!

אתם חוזרים על הנקודה שלי ומתעלמים ממנה. הם הגיעו רחוק בלי זה, אז מה היציאה הזאת עכשיו ? זו בול הנקודה !! ולא אמרתי שלא יעשו פרסומות ושלא יעשו כסף מזה, אבל זו הגבלה מיותרת לדעתי. אני את שלי אמרתי ואתם גורמים לי כל הזמן להגיד את אותו דבר - לא מסכימים איתי ? סבבה לכם, תהנו. חבל שאתם כל כך מעריצים אותם עד שאתם לא רואים את העובדות (ושלא תבינו לא נכון, גם אני הערצתי אותם - ירדתי לרמה של "אוהב מאוד את המוזיקה שלהם" בלבד, רק אחרי חודש ... חבל).

אתה מפספס את הנקודה של עצמך...

פעם לא היה רווחים מרינגטונים וכו' הם רואים הסכם לגיטימי עם סלקום שבו הם מקבלים כסף וספונסר ונותנים להם בלעדיות על הרינגטונים והיום ההכנסות בכלל לא כמו פעם בגלל הורדת שירים וצריבת דיסקים, צריך לחפש את ההכנסות ממקום אחר אני אישית נגד זה אבל מצידי יש להם לגיטימציה מירבית לעשות את זה

Vdrums

New member
אז הבעיה שלך היא עם ההגבלה

של הרינגטונים לסלקום בלבד ולא שמשינה חתמה איתם. אם היו לך ריגנטונים דומים לאורנג' לא היית מתלונן. על איזה עובדות אתה מדבר? מה כל כך מפריע לך במשינה עכשיו? (חוץ מזה שאתה עם אורנג' ולא יכול להוריד רינגטונים) אני מדבר מבחינת מוזיקה והופעות שאלה הדברים שבגללם אתה בכלל מכיר את השם משינה. הם אכן הגיעו רחוק מאוד והתברגו בצמרת המוזיקה בארץ, והעולם של היוום כולל בתוכו גם רינגטונים ומשינה לא תבוא ותגיד לאנשים שמעוניינים שהצילצול שלהם יעשה גילה גילה בוצ'ה בודי שהם לא רוצים את זה כי לא חסר להם כסף. והם מצליחים בזכות המוזיקה. יש היצע וביקוש. ועל השאלה שלי לא ענית, האם אתה פחות אוהב להקות אחרות בגלל שהן ממוסחרות? האם אתה יכול לנקוב בשמות של להקות שאיכזבו אותך? גם קליפים שנטחנים בטלויזיה זה מסחור, גם חולצות זה מסחור. צא מהבועה שלך. אתה מתעניין במשינה בגלל מוזיקה לא בגלל דברים אחרים ומוזיקה הם עדיין עושים והחרא הסלולרי לא משנה את זה לטובה או לרעה.

e dor

New member
עזבו

אני רואה שאתם חיים בבועה. אפילו מעריב כבר הבינו את בעיית המסחור הזאת - ואתם לא מבינים מה הנקודה שלי ? אז עזבו אותי, תתמכרו כמו זומבים ותשארו בתוך הבועה שאם הלהקה שלכם אדישה לקהל ורוצה רק כסף זה מצב נורמלי. כי זה לא ! וכמו שהגדירו את זה במעריב - משינה זו להקה שבשביל קאמבק תרים מופע אדיר בפארק הירקון, לא תעשה הופעות סגורות ושטויות - אבל הם השתנו, הכסף משך גם אותם.

Vdrums

New member
נו מה אתה רוצה?

שהם ימשיכו לעשות הופעות קטנות ולא יראו כסף? זו הפרנסה שלהם וכידוע להתפרנס בארץ זה קשה אם אתה לא עושה מזרחית/ראפ או קוראים לך שלמה ארצי. אני לא מבין אותך, שלבן אדם יש מצב לעשות כסף הוא יעשה, אני רוצה לראות אותך במצב שלהם. העניין עם הרינגטונים זה בקטנה לעומת הקאמבק היוקרתי שניפח להם את חשבון הבנק. תקרא פעמיים ואולי תבין שאין פה הערצה עיוורת רק נסיון להסביר לך קצת מציאות. אתה חי בבועה של להקה שאמורה לעשות מוזיקה וגם אם היא לא תחיה מזה היא תעשה מוזיקה וזהו.

yaeli235

New member
צודק

סך הכל אני לא מבינה מה אתה מתעצבן הם צריכים כסף למען השם וגם אם זה לקחת 250 שקל לכרטיס להופעה בקיסריה
בסדר אז הם מתמסחרים בלה בלה בלה אבל שיהנו עם הכסף הזה ואתה לא סגור על עצמך דור כמדומני... אתה מזכיר לי את הכתבה המפגרת הזאת במעריב... בסדר, זה ממוסחר אבל לא חושבת שהם עשו קאמבק רק בשביל הכסף. סה"כ הם נהנים להופיע (ברוב המקרים)

e dor

New member
זו הנקודה, הם לא !

אכפת להם רק (!!!!!!!!!!!) מהכסף וזו בדיוק הבעיה. זה לא רק הרינגטונים, זה הכל. אבל עזבו, כל מה שאני או מעריב או לא משנה מי, אומרים - אתם מגינים עליהם, אז תמשיכו לחיות בבועה ותהנו. אני לא הולך להגיב יותר כי אתם נשמעים כמו תקליט שבור.

איזה מצחיק אתה...

אמרת עזבו ואתם חיים בבועה לפחות 3 פעמים כל דבר ואתה טוען שאנחנו כמו תקליט שבור

e dor

New member
אני אחד שמסביר לך משהו

אתם 50 איש שאומרים אותו דבר בלי להסתכל על עובדות ... עזבי - אני פורש, תהנו לכם מסלקום ... אהה ... משינה.

כולם הבינו...

פעם אהבת אותם מאוד, עכשיו אתה חושב שהם רודפי בצע וזה פגע בתדמית שלהם בעיניך ואנשים שפעם הערצת היום אתה סתם אוהב את המוזיקה שלהם כולם הבינו

Vdrums

New member
כן אנחנו נהנה מהמוזיקה ואתה

כמו אהבל תתבאס כל פעם שתשמע משינה כי תיזכר איך הם עושים הרבה כסף ופתאום משום מה שיר כמו בדרך אל הים נהיה מכוער כי עושים עליו יותר כסף. אתה קולט כמה אתה מגוחך?

Vdrums

New member
מתי בדיוק ישבת עם יובל

או איגי על חצי ליטר גולדסטאר ודיסקסת איתו על החמדנות שלו?

City Of Angel

New member
מוזיקה בארץ זה לא כסף

יש מעט מאוד יוצרים בארץ שחיים רק על המוזיקה. הם כולם עובדים בעבודות צדדיות, או פשוט מתמסחרים קשות. מה הפלא שסאבלימינל מפרסם שוקו? נכון, זה קצת מבאס ש"סלקום" (וקודם גם "פריגת") נותנים חסות לכל צעד שמשינה עשו מאז האיחוד, והיה ממש מעצבן כל הקטע עם היציאה של "רומנטיקה עתידנית" רק ללקוחות סלקום, אבל תגידו תודה שיובל עדיין לא עושה פרסומות, ולא רואים שום סוג של פלאפון בקליפים (למרות שגם זה בטח יגיע..)

למעלה