רימינג

לורן29

New member
גם אצלי פעם אחת בצד המקבל

וגם אני לא יצאתי מגדרי בקטע. אבל הבן זוג שהיה לי בזמנו, באחת הירידות שלי, לחש לי "את רוצה לטמטם לי את הצורה? לכי על רימינג" הלכתי על זה באותו הרגע, ולמזלי הוא באמת היה גבר אסטטי ונקי. זה שיגע אותו בצורה שלא תאמן, ועם משלבים את הרימינג עם דברים אחרים (שרק הידיים כמובן פנויות לעשות) הם עוד יותר משתגעים. אלו שהגיעו אחריו (טוב לא שהיו לי כ"כ הרבה ועדיין-הבנתם אותי..) לא שאלתי, פשוט הלכתי על זה, והיתה אותה התוצאה. האמת שבאמת היה לי מזל עם גברים והגיינה, כי הייתי בכזה דרייב שלא עניין אותי כלום, צללתי על עיוור... (מומלץ לכל אישה ובת, מעל גיל 18)

ronny1l

New member
את שואלת

לגבי הכנה בלבד או גם באיזו צורה/תנוחה כדאי לבצע?

ניסיתי פעם אחת ואחרונה

ביומולדת שלו, אני הצד המקבל. לא ממש הזיז לי. אני אבל מופתעת מעצמי שהסכמתי, אמרתי וואט דה פאק ננסה. זה גם לא ממש ריגש אותי מהבחינה העצבית שכולם מדברים עליה. אני יודעת מה אני אוהבת ומה לא, וכל מה שקשור לתחת לא בשבילי, אפילו ליקוקים תמימים (אנאלי כנראה שלעולם לא אנסה ומי שמכיר אותי יודע מה אני חושבת על זה). נקיון? כמו שטיפת הוגינה. טוב טוב עם סבון. לא ביג דיל. המלצות על רימינג לא יתקבלו ממני.

מה שאני אתן לו? קודם כל אם לא הובן

הוא זה שביקש לתת לי רימינג. אם הוא היה מבקש לקבל בכנות, כנראה שלא הייתי מסכימה. גם לקבל רימינג היה לי מאד קשה. אולי הייתי עושה את זה אבל עם הרבה קושי. אני גם לא חושבת שהוא יבקש כי הוא יודע מה הרגשותי בנושא וכמה שאני לא מחוברת לכל העניין של תחת, והוא בן זוג נוווווווורא מתחשב. אני לא בעד לעשות דברים בניגוד מוחלט לרצוני אפילו אם הבן זוג נורא רוצה. אני כן פתוחה לדברים אחרים, יש אבל נושאים שהם טאבו אצלי.

חופ שיה

New member
הכל מתחיל ונגמר בראש

אני בטוחה שאת יודעת את זה,ואני בטוחה שאת יודעת שהרימינג לא היה ביג דיל בגלל מה שמתחולל בראשך.

ronny1l

New member
חתלתולה פתחתי שרשור חדש לרימינג

את שואלת לגבי הכנות בלבד או גם לגבי תנוחה מומלצת?

למעלה