רימינג

חופ שיה

New member
אז תשארי עם שיטת הטוש

ורק החלק החיצוני של פי הטבעת ששם מתרכז רוב הג'ייפ (סלחו לי על הבוטות), למרות שגם לי יש ציפורנים ולמרות זה אני לא מהססת להכניס אצבע .......רק נזהרת מאד מאד.

SrCumaLot

New member
לא!

בשום אופן לא לקרב אצבע עם ציפורן לרקטום תמים! יונתן שלא ישב פעם יומיים אחרי מפגש סוער עם ארוכת ציפורניים חסרת התחשבות

shellush

New member
זה אחד הדברים שאף פעם לא

פינטזתי עליהם ואף הרתיעו אותי אבל לא עד כדי חרם. זה אחד הדברים שיש לי ראש פתוח לגביהם ומוכנה לנסות בבוא העת ובבוא הבחור (המאוד אסתטי).

חיבוקון

New member
אם אני לא טועה יש שואב אבק במיוחד

לשם :) חוטר נראה לי פולשני מידי, מה גם שאמרנו פה לא שמן מכונות, לא?

P u s s i c a t

New member
? ../images/Emo12.gif

יקירי, טעות ענקית בידך רימינג הוא ליקוק פי הטבעת. או כמו שהגדרתי בעבר שילוב בין אוראלי לאנאלי... מה כואב בזה?

luckycharm

New member
../images/Emo45.gif ותורת היחסות עלי

להלן תורת היחסות. על רגל אחת. אם הלשון שלך בתחת שלי, אז המצב הכללי הוא של לשון בתוך תחת. אבל באופן יחסי, המצב שלי טוב יותר!

להלחיץ ? אותי ?

קשה ... מאוד קשה ... לפחות הלילה אני אשכב לישון פחות מטומטמת (בצרפתית זה נשמע הרבה יותר טוב )

הייתם מאמינים שמעולם לא חוויתי ../images/Emo4.gif

שמעתי על כך רבות, גם קראתי אבל...לא הגעתי לרמה פתיחות כזו עם שום פרטנרית בעברי וכיום. לא שאלתי אבל מהכרות עם הנפשות הפועלות זה לא יקרה... אני שמח שהדור שלכם פתוח עם העניין (ראבק יצא לי משפט של מתושלח
)

P u s s i c a t

New member
אני פעם אחת מזמן

בתור הצד המקבל. לא אהבתי. לאחרונה בא לי. כנראה שזה תלוי הרבה בפרטנר בכלל השתנו לי הרבה "חוקים" בחיים מה שאומר שאולי אני צריכה להרגע עם לחוקק כל כך הרבה חוקים ולהצהיר כל כך הרבה הצהרות...

למעלה