רימינג

P u s s i c a t

New member
רימינג ../images/Emo91.gif

צריכה, עוד לא ממליצה
אז איך אתם מכינים את האזור? בהנחה שלאף אחד לא נשאר חוטר מימי הצבא... איך?

luckycharm

New member
ממליץ

לתפוס חזק את שני הפלחים. אחד בכל יד. ועכשיו למשוך הצידה לפי הצורך/יכולת. כן, וקצת להרים את האגן. זה מאפשר גישה יותר נוחה. מחכה לשמוע את דעתך.

P u s s i c a t

New member
לא הבנתי איך

אפשר לנקות את האזור לפי התאור שלך... כנראה שלא הובנתי...

luckycharm

New member
לא ציינת שצריך לנקות

חוץ מזה, הוראות נקיון השארתי לאחרים כאן. אני התמקדתי יותר בהוראות ההפעלה

nescafe

New member
לא נראה לי שצריך הכנות מיוחדות ../images/Emo13.gif

פשוט לשטוף טוב טוב את המקום לפני..

לורן29

New member
יכולה להגיד לך מנסיון

שזה מענג גברים משו משו (לפחות את אלו שיצא לי לענג אותם ככה) ולשמחתי הרבה הם היו נקיים והכל. איך הם מנקים? המממממ אני מקווה שעם סבון וכל מיני-אבל זה אני כבר לא יכולה לענות במקומם

P u s s i c a t

New member
בייבי...

נראה לי שאני מכינה כמות אקסטרה של סושי לביקור שלך. יש לנו ה-ר-ב-ה על מה לדבר

P u s s i c a t

New member
ברור

הטעם המרחף של האצה, הדביקות של האורז, המליחות של הסויה והחריפות העוקצת של הווסאבי. אין כמו חושי טעם כדי לגרות את המוח לחושים אחרים. יין טוב בצד - והאירוע מושלם. אז מה - היית רוצה להיות זבוב על הקיר?

SrCumaLot

New member
אני גמרתי

עם להיות זבוב על קירות! אני מוכן להחזיק לכן את הדילד... סליחה את הנר, כמובן. :)

חופ שיה

New member
אז ככה

במקלחת כשאני שוטפת את האיברים האינטימים עם סבון או ליגיינה אני דוחפת אצבע לתחת עם הסבון מוציאה שוטפת את האצבע מכניסה אותה שוב אחרי זה מזרימה מים חמים ישירות עם הטוש לכיוון פי הטבעת זה בהחלט מספיק על מנת לנקות את האזור לרימינג. אח............רימינג ...........תענוג
גימיק נחמד - בחנויות אביזרי סקס (פנטזי שופ- רח' בעלי המלאכה) יש ג'ל בטעמים ששמים על האיברים האינטימים כגון : פי טבעת , דגדגן, פיטמה וכו' מעסים אותו לעור ואז נושפים על המקום רוח מהפה, זה יוצר חום מקומי שגורם עונג לא קטן ביחוד בפי הטבעת וגם נותן טעם לא רע למקום המדובר.
בטעם תפוחים , אבטיח,לימון, תות וכו' לבחירתך.

סמיאגול

New member
רגע,את רוצה לריב איתי?

אני חושב שיש מספיק ישבנים בעולם לשנינו. בעיקר לאור העובדה שאת מתרכזת בישבנים של בחורים ואני בישבנים של בחורות.

חופ שיה

New member
חלילה לריב , כמו שאמרת

יש מספיק לשנינו. דווקא לא הייתי מתנגדת ללקק ישבן חלק ונעים של בחורה.

P u s s i c a t

New member
תודה ../images/Emo140.gif

לגבי השיטה שלך... היא חצי יעילה בשבילי. עם אורך הציפורניים שלי זה עלול להיות קטלני...
לגבי הג'ל... אמממ.... יש לי אחד בטעם דובדבן. יאמי. עושה בהחלט פלאים. כמעט כמו ללגום משם יין

למעלה