רילוקיישן

BravoMan

Active member
אז אני אצטרך לבדוק טוב טוב את העבודה שלך, כי יש מצב

שאתה לא מבין בטכנולוגיה בשיט.
&nbsp
הרי ידוע ש-BDS לא מבינים בכלל מה הם עושים ולמה...

hadooper

New member
בכנות, אני חושב שהתרחיש הזה לא סביר אמנם אך מסיבה קצת אחרת.

אין סיכוי בימינו לצערי שיקדמו מישהו להיות מוביל טכני אם יידעו שהוא תומך BDS...
&nbsp
אני מזכיר לך שעד היום לא באמת הוכח שהBDS או תומכיו פועלים ממניעים אנטישמיים כמו שהימין הקיצוני ומשרד ההסברה של המשרד של ביבי אוהבים תמיד להתריס.

vinney

Well-known member
רובם ממש לא אנטישמיים

כשמראים להם תמונות וסרטונים של איך שמתנחלים מתנהגים ומסבירים להם שזה "כל הישראלים", למה שבן אדם סביר לא יתמוך בBDS? וודאי שיתמוך. מתנחלים הם פושעי מלחמה ועם אלה כל הישראלים - אז כל הישראלים הם כאלה.
&nbsp
זה שמדינת ישראל לא מפריכה את המיתוס המטופש הזה ש"כל ישראלים מתנחלים" - זה פשע של הממשלה, וכל עוד זה לא משתנה BDS לא ילך לשום מקום.
&nbsp
כשאני מסביר לאנשים שלא, לא כל הישראלים הם כמו היפרבולה, לא כל הישראלים טווחים בפלשטינים להנאתם, ושאנשים שמתפוצצים באוטובוסים ודולפינריומים הם לא באמת חיילים אלא תלמידי בית ספר - אנשים משנים דעות מהר מאוד.
&nbsp
אבל מדינת ישראל בעיקר עסוקה בלהצדיק את המיעוט האלים והנבזי שהיפרבולה מתייחס אליו - והתגובה לכך היא כמובן טבעית. מי רוצה לתמוך בפושעי מלחמה? אף אחד.

הפרבולה

New member
שטויות במיץ עגבניות, ה BDS רואה בכל הישראלים

מתנחלים.
"ההסברה" שלך רק מגבירה את השינאה שלהם לישראל שהרי הם יודעים שההתישבות מעבר לקו הירוק היתה בגלל נסיון הערבים להשמיד את ישראל ב 67 והם הרי תומכים בזה ומצטערים שהערבים לא ניצחו ב 67 . אז מה אתה בא לקשקש להם על זה שרוב בישראלים הם בסדר כי הם לא גרים מעבר לקוו הירק .

ומה השטות הזאת שאתה מסביר לעולם שבאוטובוסים נהרגו תלמידים ולא חיילים, וכי מה זה משנה? מזה עלול להשתמע שאתה מצדיק רצח של חיילים. ואגב בדולפינריום היו חיילים בחופשה, אתה יכול להגיד להם שפיגוע הדולפינריום זה "בסדר" זה לא נחשב טרור כי מדובר בחיילים.

לא השתחררת עדין מתסמונת אוסלו, העולם כבר מזמן הבין שהסיכוסוך עם הערבים הוא על כל פלסטין, ורובם כבר לא עושים את ההבחנות לגבי מי שגר מעבר או בתוך הקו הירוק ( גם אלה שבעדינו וגם אלו שנגדינו ).

vinney

Well-known member
הם רואים בכל הישראלים מתנחלים - וזאת הבעיה

זה בדיוק מה שאמרתי - מתנחלים מוציאים שם רע לכל הישראלים.
&nbsp
ומדינת ישראל לא עושה כלום כדי להראות שמתנחלים זה מיעוט קטן, פוגעני וזניח, ושרוב הישראלים הם לא כמוך.
&nbsp
אני לא חושב שאתה מבין את המילים שאתה פולט, וזה לא מפתיע ממתנחל, אבל יש הבדל מהותי בין פגיעה בחיים לבין פגיעה באזרחים. יש סיבה טובה מאוד למה מחבלים פלשטינאים על הגדרות אף פעם לא לובשים מדים, ולמה הם תמיד טוענים שישראלים שנפגעו בפיגועים הם בעצם חיילים: לפגוע בחיילים זה לא פשע מלחמה. לפגוע באזרחים זה כן.
&nbsp
מצדיק רצח חיילים? וודאי שלא. אבל כשמכונת ההסברה המשומנת של הפלשטינאים מראה שהישראלים הורגים אך ורק אזרחים, והפלשטינאים הורגים אך ורק חיילים - מבחינת הציבור הכללי הפלשטינאים יוצאים צודקים ובסדר.
&nbsp
זה שזה לא נכון עובדתית - זאת תפקידה של ההסברה הישראלית להראות. וההסברה הישראלית לא מראה את זה.
&nbsp
אבל עזוב, מה אני טורח, הכל עובר מעלייך, יש לך IQ של בלטה...

הפרבולה

New member
ישראל צריכה להפסיק כבר את ההסברה המטופשת

שאתה מציג את הקו שלה. מותר לצה"ל לפגוע בכל מי שמנסה לפגוע בנו בלי קשר לצבע המדים שהוא לובש , להשתיכותו הארגונית אם בכלל לגילו ולמינו.

מאידך כל פגיעה בישראלים היא פשע ומעשה טרור ולא משנה אם מדובר בפגיעה בחיילים או במלואימניקים בחופשה או בצעירים לפני גיוס או נשים נשואות שהיו פעם חיילות .... יש להתיחס אליו כאל טרור ומעשה נפשע. אנחו צודקים בכל מקרה גם אם פגענו באזרחים שלהם וגם אם הם פגעו "רק" בחיילים - זו הארץ שלנו ואין להם שום זכות לנסות לגזול אותה מאיתנו , יש להם 22 מדינות לאום שיממשו שם את ההגדרה העצמית לא על האדמה שלנו!

האבחנות המטופשות האלו שהממשלה לצערי ממשיכה לאמץ מביאים אותנו למצבים מגוחכים שבה הם משלחים בנו עפיפוני תבערה ונפץ ששורפים את השדות של ההתנחלויות בעוטף עזה וצה"ל לא מגיב כי מפריחי העפיפונים לובשים בגדים אזרחיים או בגלל שלא בטוחים לאיזה ארגון בדיוק הם שייכים ( דואגים יותר מה נגיד לעולם אם נפגע בנער בן 16 ששולח אלינו עפיפון תבערה , הוא לא נחשב ל"חייל" )

vinney

Well-known member
אבל זהו שזה לא נכון

אתה פוגע בנו וצה"ל לא עושה לך כלום. אז לא, לא מותר.
&nbsp
כל עוד צה"ל מפריד בין מחבלים יהודים למחבלים ערבים - אנחנו לא בסדר.
&nbsp
למה לא הורסים בתים של מחבלים יהודים? למה לא פותחים אש חיה כשמחבלים יהודים זורקים אבנים על חיילי צה"ל או פוגעים ברכוש ומסכנים חיי אדם? למה על ערבי מותר לפתוח אש חיה ועל יהודי לא? למה ההבדל?
&nbsp
כל עוד ההבדל הזה קיים - אתה הבעיה. כל עוד אתה רשאי לזרוק אבן על חייל ולשאר בחיים - אתה הבעיה. כל עוד אתה רשאי להיות גזען כלפי ערבים ולא להיות בכלא על הסתה לאלימות - אתה הבעיה.
&nbsp
אתה הבעיה.

הפרבולה

New member
ההבדל הוא שיהודי שזורק אבנים על צה"ל

לא עושה זאת במטרה לשלול מהיהודים את זכותם להגדרה עצמית במולדתו היחידה לכן ההתיחסות אליו יותר סלחנית, וגם מדובר במיעוט די שולי, וזה לא שהם יוצאים ללא עונש. מי שעושה דברים חמורים נענש בכל חומרת הדין.
ואילו ערבי שעושה זאת בא במטרה לשלול מהיהודים את זכותם להגדרה עצמית ולכן היחס אליו מלכתחילה יותר חמור כאל מעשה מילחמה ולא סתם פשע, כאן כבר מדובר במלחמת קיום .

כאלו אנחנו ,אוהבים את עצמינו יותר מאשר אחרים כמו כל עם נורמלי בעולם , העולם מבין את זה והניסיון להציג את עצמינו כמין ניטרליים כאלו הוא מגוחך ולא אמין.

vinney

Well-known member
לא איכפת לי מה המטרה של מי שמסכן חיי חיילי צה"ל.

הפרבולה

New member
גם לי אין בעיה לפגוע ביהודים שמסכנים את חיילי צהל

אם יש פעילי שמאל קיצוני שמפריעים לפעילות צה"ל נגד האויב אין לי שום בעיה
שצה"ל יעיל נגדם כוח כולל ירי באש חיה אם מתבקש, אפילו אם הם יהודים. אני לא גזעני , אין לי בעיה לפגוע במחבלים גם אם הם יהודים כמו למשל אלו:

במהלך המהומות שהתחוללו ביום שישי האחרון בגבול הרצועה, תקפו פעילי שמאל קיצוני חיילים בזמן פעילות.... 10/04/18 16:42

https://www.20il.co.il/תיעוד-פעילי-bds-ישראלים-מקללים-את-חיילי-צ/

vinney

Well-known member
לא ברור לי למה אתה מתכוון

שמת כתבה בה מתוארים אנשים שאומרים מילים.
&nbsp
לא הייתי קורא להם מחבלים, גם אם אני לא מסכים עם דעותם.
&nbsp
זה לא שהם מתנחלים חלילה שזורקים אבנים, יורקים, מפוצצים צמיגים, וכד'. כולה מפגינים עם מצלמה. זה מה שמפחיד אותך? תפחד.

הפרבולה

New member
הם מחבלים כי הם מפריעים לחיילי צה"ל בעבודתם

גם שימוש במילים כדי לפגוע במוטיבציה של חיילי צה"ל ולאיים עליהם זה מעשה חבלני .
&nbsp
לא עקרוני אם נלחמים בישראל עם טנקים ומטוסים או באמצעות נערה עם מספריים שבאה לדקור חיילים או אנשי BDS\שמאל קיצוני שמקללים את חיילי צה"ל בזמן פעילות מבצעית ומסיחים את דעתם ( מה שעלול גם לסכן אותם פיזית ).
נגד כולם יש לפעול בתקיפות ובכוח.

vinney

Well-known member
אז אתה מציע לירות באנשים על מה שהם אומרים?

כי אתה אומר הרבה דברים ש... איך נאמר... במקומות אחרים אולי היו גורמים לכמה פציעות בגופך.

תזהר, אתה עוד עלול לקבל את מבוקשך.

הפרבולה

New member
יש להפעיל את האמל"ח המתאים בהתאם להתחמשות של האויב

מול פלישה של טנקעים ומטוסים יש להפעיל טנקים מטוסים וטילים.
מול נערה עם מספריים שבאה לדקור חיילים יש לירות ברגליים, או בראש (אם יש חשש שהיא נואשת מטען נפץ )
מול פעילי שמאל קיצוני \BDS שמפריעים לצה"ל יש להפעיל את משמר הגבול עם אלות ונבוטים ולהכניס אותם לזינזנה וישר למעצר.

אני לא חושש כי אני לעולם לא מתעמת עם חיילי צה"ל גם שהם מפנים קראוונים ביו"ש.

vinney

Well-known member
טוב, לפחות ירדת מעונש מוות

כשמסבירים לך שבומרנג גם חוזר אחרי שזורקים אותו, עכשיו אתה מסתפק בזינזנה ומעצר.
&nbsp
לא הייתי מתנגד לראות אותך במעצר. בניגוד לאותם אנשים שבכתבה, אתה דווקא כן נראה לי עברת על איזה כמה חוקים נגד הסתה ולשון הרע. אז אולי באמת תקבל את מבוקשך? לא יודע, אני לא עורך דין

vinney

Well-known member
הא, הנה, ישר מהתנור

שופכים על חיילים אקונומיקה, משליכים מקלות... נראה לך איזה פלשטיני היה שופך על חיילים אקונומיקה ונשאר חי לספר על זה אחר כך? תאר לעצמך כותרת "פלשטינאים הגיע למקום הריסת בית המחבלים כדי להתנגד באופן אקטיבי" - זה נשמע לך בכלל הגיוני?
&nbsp
&nbsp
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5289513,00.html

vinney

Well-known member
באמת? פלשטינים זורקים אקונומיקה על חיילי צה״ל כל פעם

וחיילי צה״ל מפנים אותם ב״רגישות״? כי כמה שזכור לי, שמים הגנה היקפית מסביב לאזור, אין יוצא ואין בא, ומי שרוצה להפגין - מפגין בחוץ, ומי שנשאר בבניין - הבניין נופל עליו.
&nbsp
למה עבור המתנחלים לא מפעילים בדיוק את אותם הנהלים? למה התקפה בחומצה לא דורשת ירי הגנתי? למה זריקת מקלות לא מביאה עליהם כדורי גומי?
&nbsp
ככה. כי הם אדוני העולם.

הפרבולה

New member
יש גם הבדל כמותי

מעבר לזה שהמתנחלים הקיצוניים הם אחים שלנו ( שעדין יש להענישם על ההשתוללות שלהם) , מדובר בקומץ של כמה מאות מתוך 700000 המתישבים ביו"ש.
&nbsp
ואילו כל הערבים ביו"ש הם נגדינו כולל הרשות הפלסטינית האנטישמית שמסיתה ללא הרף נגד ישראל והעם היהודי. ויש גם את ערביי ישראל שחלק גדול מהם יותר קיצוני מהחמאס ורואים באבו מאזן בוגד.

vinney

Well-known member
אז אם זה קומץ - למה הם לא בכלא?

זוכר את היהודים שרצחו איזה נער ערבי ושרפו את גופתו? פיגוע טרור, נכון? לכל הדעות (אני מקווה). הרסו להם את הבית? שואל בשביל חבר.
&nbsp
יש גם ערביי ישראל שמשרתים בצה״ל. בלי הסדר ובלי ישיבות. יש גם ערביי ישראל שגאים להיות ישראלים. או, רוצים להיות גאים, לפחות. עד שהם קולטים ש״ישראלים״ מתייחסים אליהם כמוך.
&nbsp
תן להם סיבה לא לשנוא אותך. אתה לא נותן סיבה.

למעלה